ללא נושא

../images/Emo23.gif אמירושששששש../images/Emo23.gif

תיראה אני רק רוצה לומר לך כמה דברים.... אני מקווווההה שמה שאמרו לך בבית חולים זו טעות... אני לא חושבת שבזמן כול כך קצר יכולים לקבוע שזהו זה סופני... היה לי דוד ששנה וחצי סחב את זה ז"ל אבל לא תוך חודש... ואם זה נכון לגבי מה שאמרו אתה לדעתי..צריך להיות הכי חזק שיש אפילו לא לחשוב על זה בכללל.. כי כשחושבים על זה זה עוד יותר מחליש פשוט תנסה להתעסק בדברים שיגרמו לך לשכוח טיפה את זה... מאחלתתת לך המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןן בריאות
המוןןןןןןן אהבהההההההה
והרבההההההה אושרררררררר......
ותידעעע שאני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תיהיה חזקקקק נשמה יפההההההה אל תישבר.......

אורטלי

מה שאני כותב לך עכשיו כבר לא כל כך רלוונטי כי בעצם לפני דקה סגרנו מצלמה במסנג'ר שהיינו במשך משהו כמו 20 דקות 30 דקות והקדשנו אחד לשני שירים וחייכתי בסוף רק בשבילך- למרות שנראה לי לאט לאט יהיה לי חיוך קבוע זה ההתחלה יש מלא אנשים שעדין לא יודעים מזה ואני חושב הרבה אם לספר או לא בכל מקרה את תמיד יודעת שאני יאהב אותך ולא היה לי ספק קטן לגבי זה שאת אוהבת אותי ודואגת לי ודווקא לך הייתי צריך לספר ראשונה לא נורא מעכשיו אני מבטיח לך לעדכן אותך בכל דבר קטן ו- אני אתקשר אלייך בלילה נדבר ביוש אהובתי

אמירוש

נשמה אני יודעת שאתה חזק ואני מאמינה בך, קשה להאמין שזה הגיע דווקא לך!!! אוהבת אותך אמיר באמת! שרי מכרמיאל :)

שריוש נשמה

אני יודע שזה יישמע [ייקרא] כאילו אני מאשים את עצמי או מרחם על עצמי אבל לפי דעתי לא היה ספק שכזה דבר ייפול עליי מתישהו הייתי בנאדם רע קצת לאחרונה ואיחלתי דברים רעים לאנשים עכשיו זה בא מאלוהים לאותת לי שאני ילד רע ככה אני מאמין ואני מקווה שזה "אזעקת שווא" מה שגילו אצלי וככה שאני יחזור להיות בריא אני יהיה בנאדם יותר מחושב ודרך אגב- בעבודה שלי עדין לא יודעים ואני עובד היום לילה אז אני ידבר גם איתך
אם תהיי ערה

כל מי שינסה לתפוס אותי הלילה

רק לידע נאבד לי המטען של הפלאפון אז עד שאני לא אמצא או לא אקנה חדש אי אפשר לתפוס אותי כנראה גנבו לי את זה בבית חולים לילה טוב לכולם

יאאאאאאאאאאאאאאא בת אלי

את מחזירה לי על הטעויות שאני מתקן אותך אה? חחחחחחח אז גם לי יש תירוץ רגע תני לחשוב...... אמממממממממ אממממממממ אני כותב מהר חחחחח מווווווווווואה שיהיה לך יום מקסים כמוך

אתה מתקן אותי../images/Emo2.gif

מאמי אותי בחיים לא מתקניםםםםםםםם
אני מושלמתתתתתתתתתתתתת
חוץ מכמה פאקים קטנים

singlelove

New member
אמיר זו המצאה של חולה נפש

אתה מחפש צומי בצורה חולנית כבר. אתה צריך טיפול בראש דחוף חבל שאתה מתבדח על נושאים כאלה אתה פשוט מטורף.

סינגל....

הרבה אנשים כתבו פה אם זה נכון או לא.. אני חושב שלנושא כזה לפעמים עדיף לשתוק מאשר להגיד את מה שאתה חושב באמת כי מי שאמר את מה שאמר ירגיש ממש מטומטם אם בסוף זה יהיה סיפור אמיתי........ מי שחכם שותק.. גם אני בתור בנאדם שתמיד משתדל לענות חח

סינגל נכון זה המצאה

עכשיו רק לי מהרישתית טמבל אני אפילו לא רוצה שתאמין לי ולא רוצה שתאחל לי החלמה ולא רפואה שלמה ולא שום דבר למה כל מילה שיוצאת מהפה שלך מגיע ישר לשטן יום טוב לך ותהיה בריא

יניבR3

New member
אמן שזה לא נכון!!!

רפואה שלמה!!! אחי אבל למה לרשום דבר כזה בפורום!!!!!!!!!!!!

למעלה