ללא נושא

תודה רותי.......

רותי הייתי צריך לחשוב טוב טוב איך להגיב ומה בדיוק לומר אחרי כל מה שעברתי אז ככה: קודם כל תודה על החיזוק ואני משתתף בצערך ומצטער לשמוע ומקווה שלא תדעי עוד צער. ותדעי רק שמחות ואהבתת אמת. והכי חשוב בריאות ושוב תודה תודה על הכל ואני שוב מצטער ומבקש סליחה ואת יודעת שהסליחה שלי אמיתית שאם אני עושה טעות אני מודה ומבקש לקבל את ידידותך בחזרה

bllog master

New member
../images/Emo206.gifאמיר בבקשה כנס.

אני רוצה שתבין דבר אחד אסור לך לעולם לומר כמה חודשים או כמה שנים. תבין דבר אחד אני למדתי מאיש חכם שלמילים יש כוח , תמיד תגיד לעצמך שיש לך עוד הרבה לחיות. אבא שלי ז"ל שגילו לו את הסרטן אמרו לו שמע אדוני יש לך מקסימום שנה לחיות הפרופסרוים הכי טובים בארץ (שמין הסתם הם גם בעולם)אבא שלי לא התיאש והרים ידים שים לב הוא אמר לעצמו שזה לא ינצח אותו הוא נלחם במחלה ואני לא אומר שהיה לו קל, וכל המלחמה שלו היה בראש ולא רפואי , מאותו רגע שאמרו לו שנה לחיות הוא לא ראה בית חולים עד מותו. הוא שרד את המחלה ואני אציין שהיו לו 2 סוגים של סרטן בכבד ובכיס המרה הוא המשיך לחיות 13 שנה כאדם רגיל ותיפקד ועבד ככבאי שזה פיזי ולא ראה את המחלה. הוא לא האמין ברפואה ועבד על רפואה טבעית מה שלקח את החיים של אבא שלי ז"ל זה מחלת הסכרת שהתפתחה לו בשש שנים האחרונות לחייו. אמיר אני מבין אותך ואת מה שעובר עליך אתה צריך להבין דבר אחד שאתה יותר חזק מהמחלה הארורה הזו ואתה אמיר סוהו 09 נשמות תשים קצוץ על המחלה ואתה תתגבר עם רצונך המלא להמשיך ולהתקיים אלוקים שלמעלה שומע הכל וכל תפילה שיוצאת מפי האדם עם דם יהודי ולא משנה מה הוא עשה ומה האמונה שלו קח תהילים קרא כל יום פרק ואני אשמח לקבל מימך שם משפחה אפילו במסר ואני מבטיח לך אישית שאני אבקש בשבילך ברכה לבריאות ואריכות ימים.

אמירוש כנס..

נשמה שלי אני מיצטערת לשמוע על שקורה לך אני חולה עלייך תחזיק מעמד כי החיים הם יפים אוהבתותךךךךךך תהיה חזק נשמה :(

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif בנאדם תהיה חזק

לא יודע מי שני אנשים האלו אבל אל תייסר את עצמך. תמיד טוב להתפלל ואני גם אתפלל בשבילך.

תאכלס לא יודע אם זה אמת או שקר

אבל אני כבר סלחתי לך והכל טוב בנינו אם זה שקר אני לא אסלח לך לעולם בקיצור אם זה אמת רפואה שלמה ותרגיש טוב ה' לא שוכח תטובים הוא רחמן וסלחן והוא לא ישכח אותך
אם תאמין אתה תעבור כל מכשול וכל דבר בדרך

שמע אמיר

וואלה לא יודעת אם אתה דובר אמת או משקר, מ ה שכן אם זה סתם עוד צומי אז עברת את גבול הטעם הטוב.. על דברים ככאלה לא צוחקים. ואם זה מגיע למצב שאדם צוחק על זה אז זה ממש עצוב..ואני מרחמת עליו! בתור אחת שאח שלה חלה בסרטן (עכשיו הכל בסדר תודה לאל) זה דבר שאני לא מאחלת לאפאחד,ואפילו לא הייתי אומרת את זה בצחוק. ואם כל זה ב"צחוק" זה באמת יפגע בי ול א רק בי. אתה תהרוס פה קשרים שהיו לך עם אנשים בגלל השטויות שלך. יש דרכים אחרות לגרום לאנשים לסלוח לך.דרך שקרים לא משיגים כלום. ואם אתה באמת חולה,אני באמת מאחלת לך החלמה מהירה ושתהייה חזק....אתה תצא מיזה כמו גדול:) יש אלוהים בשמיים! לילה טוב

עידכון למעוניינים

קודם כל אני רוצה להודות ללירן שהתקשר אליי לברר ולברך לשלומי מראה כמה הבנאדם מקסים ואמיתי לירן אני באמת אוהב אותך ולא בגלל שהתקשרת תודה לנועה שהתקשרה ובדיוק הייתי בבדיקות ולג'ולי כפרה עליהן שלשתיהן לא הספקתי לענות לעדן [ולשאר החושבים שזה מתיחה] אני הייתי מתבייש בעצמי אם אני אצחק על כזה דבר יש פה אנשים שאני מכיר אישית והם לא חשפו את הסיפור שלהם שיש להם אותו דבר ואין מצב שאני אצחק כי זה כבר באמת עובר את גבול הטעם הטוב- או שקשה לכם להאמין לי כי עשיתי את זה במתיחה של הניתוח לשינוי מין [סיפור זאב זאב] ואני ממש הצטערתי כי פגעתי באנשים קרובים לי- ולעשות את זה פעם שנייה זה פשוט אין לי מילים אז אני פשוט דפוק וחולה נפש מה שמצאו אצלי בנתיים: סרטן שנקרא: לימפומה אם זכור לי זה מין חייזק או תא שמתרבה בלי בקרה ופוגע בחיסון הגוף הם הופכים להיות ממאירים זה פוגע במערכת לימפטית משהו כזה שהתפקיד של המערכת הזאת למנוע מחלות או כמו שאמרתי מערכת חיסון בנתיים אני בבית [בנתיים בלי כדורים] כל שבועיים בערך בדיקות דם ובדיקות אחרות

אמירוששששששששששששששששששששששששששש

אני פה איתך ואת זה אתה יודע אני פה בשבילך וממני אתה את זה שומע אני מקווה שהכל יהיה טוב ושבבית חולים טעו במה שאמרו נעבור את זה ביחד אני מבטיחה כי בתור אחת שניפגעה (בצורה זו או אחרת ) מהמחלה אני יודעת מה עובר על משפחתך כל דבר שתצטרך תאמר אני פה בשבילך הבנת נועה

הכי קשה היה זה לספר להורים

אני לא יודעעעעעעעעעעעעעע איך הייתי מסוגל לספר להםםםםםם זה הדבר הכי גרוע לספר להורים שלי ותודה נועה על הכל

אמיררררררררררררושששששש

אמיר אני פה בשבילך ואם תצטרך עזרה אני פה כל הזמן בשבילך צור קשר בפון אני צריכה לדבר איתך

תרגיש טוב אני איתך../images/Emo24.gif

תאמין והכל יעבור בשלום אני מכיר אישית חבר שיצא מיותר גרוע מזה

תראה עוד לפני שסיפרת על זה

אני כבר השלמתי איתך..אני לא שומר טינה ולא מחפש ריבים אני ליוותי חבר טוב שיצא מזה ברוך ה' והיה לו קרחות והכל והיום כמו חדש..
אז זה לא סופ העולם..יכל להיות גרוע יותר תמיד תחשוב על מה שיש לך ואל תבכה על מה שאין לך
כי יש לך המון ..אתה גם בבוקר בריא ושלם אתה עובד אתה מטייל אתה נהנה זה דברים שלא להרבה יש
תשאר אופטימי ותאמין באלוהים הוא לא שוכח תטובים

עדידי אחי

בקשר למריבות שלנו פה אתה יודע טוב מאוד ועוד אנשים יודעים שכמה שאני רק איתם בבלוג או בפורום במציאות אני מכבד אותם כבני אדם ובא להגיד להם שלום ואתה יודע זאת אישית בקשר לזה שאתם מספרים לי שחברים שלכם עברו את זה זה מחזק אותי מאוד ונותן לי כוח כל יום לקום בבוקר [אומנם בלי חיוך] ולהמשיך לעבוד ולהנות מהחיים כמה שיותר

תראה אחד שכנים שלי בן 17

גילו לו על גידול בן 15...הוא חבר טוב שלי והוא סטרייט ברוך ה' עשה ניתוחים ויצא מזה עכשיו הוא נקי והייתי איתו בכל התהליך..וזה ארוך וקשה עם יש קרחות ויש דיכאון ואין חשק לחיות וכו' וכו' ...היום הוא כמו חדש תאמין בעצמך ובאלוהים ויהיה טוב ..אל תוותר הכי חשוב

למעלה