ללא נושא

.................

מי שבירך אבותינו אברהם יצחק ויעקב משה ואהרן יוסף דוד ושלמה הוא יברך וישמור וינצור ויעזור ויעלה מעלה מעלה את אמיר בן שאנן וייתן לו רפואה שלמה בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו וישמרהו האל מכל צרה ומגפה מכל נגע ומחלה אל נא רפא נא לו אל נא רפא נא לו וזכות התורה תגן בעדו וכן יהי רצון ונאמר אמן.

סופיה34

New member
אמן יוני../images/Emo7.gif

ואמיר מתוק אם אתה צריךך רופאים טובים תפנה אליי למסר אני אדבר איתךך נשמה .

EXPRESS4U

New member
../images/Emo2.gif בלי קשר לסלוח או לא ...

טוב , אז ככה אני שואל את עצמי עד לאן בן אדם יכול להגיע עם הפנטזיות שלו שבמקרה הזה ניראות לי חולניות ביותר מה בן אדם לא יגיד בשביל לקבל תשומי היינו בקטע של השינוי מין נטע לי וכל הח'ברה אז מה עכשיו ?? היום כבר לא 1 באפריל אתה יודע אמיר שסיפרתי לאחי את הסיפור הוא אמר לי אולי הלכת לדוג ומצאת סרטן , כי אין הסבר אחר זה לא שאתה הולך לבית חולים אומרים לך פה גדוללללל אופסס , סליחה חמוד יש לך סרטן ,אולי אתה לא יודע אבל קודם כל מאתרים את הגוש או את איזור הרקמות אח"כ מבצעים ביאופסיה כדי לגלות אם זה ממהיר או שפיר , וזה לא עניין של כמה שעות ורק אח"כ ניתן לאבחן אם זה סרטני או לא , עכשיו יש סוג סרטן שנקרא לוקמיה ...שזה בעצם סרטן הדם שאותו אפשר לגלות הכי מהר פשוט לא עלינו אם בן אדם מתעורר ומגלה על גופו מלא מלא מלא כתמי דם כחולים סגולים זה הסימן הכי בולט ... אבל בינינו אתה סתם פרנואיד אין לי מושג מאיפה הבאת את זה ועד לאן אתה מסוגל להרחיק לכת במחשבות האלה ונניח שזה נכון מי ישחרר אותך לכמה שעות לבית ??? ועכשיו תחשוב על תשובה טובה ... כי הכל בולשיטטטטט ובלי שום קשר , שלא נדע בחיים !!!

יופי אז הראת לנו שאתה חכם

עד כמה בנאדם יכול להיות [אין לי הגדרה] ואני גם לא חייב לך הסבר כי מי שחווה את זה יודע שלא משאירים על ההתחלה בבית חולים נותנים כדורים ומבקרים כל כמה ימים או שבועות אז תעשה טובה לך תעשה תואר ברפואה אומנם גם אני לא מבין גדול ואתה יודע מה? כלום פשוט כלום

לא נורא אנשים

אני אשם בסיפור שהיה פעם על הניתוח וכמו שאמרתם זאב זאב הפעם ממש צדקתם לא נורא אלוהים רואה הכל מלמעלה

EXPRESS4U

New member
טוב טוב ...

מעניין מאוד , שבן אדם שהרגע גילו לו סרטן ...
במקום שהוא יחשוב על ... לא יודע על מה ... פשוט יושב פה ומפטפט , ומספר לכל העולם ... ולעזאזל מה אני קשור להודעה שלך ??? ואם זה נכון אני חוזר בי מכל מילה ומאחל לך החלמה מהירה , כי זה דבר שאני לא יאחל גם לשונאים שלי !!! הלוואי ופה אני ייצא הטיפש .

החלמה מהירה!!!

אבל לא מכל החרטות שלך.... אלה מהמחלה הנפשית שלך. משעמם לך בחיים? בהתחלה ניתוח מין עכשיו סרטן? אם זה יתגלה כעוד בדיחה....... אז אתה ממש חולה.........ומציע לך ללכת לטיפול. אם לא...... אז החלמה מהירה..וללא כאבים

אמיר איש יקר ../images/Emo101.gif

אין לי מושג אם זה נכון /לא אבל בע"ה אני מקווה שזה לא נכון וגם אם זה נכון ויש לך סרטן טפו טפו טפו תצא מזה בשלום ,תילחם כמו גדול ותהייה בריא שה' ישמור עלייך ועל בריאותך ואני מאמין שתצליח לצאת מזה בע"ה אז אמיר שמור על עצמך בריאות שלמה ונקווה שזה לא נכון מאחל לך רק בריאות המכור להימורים :D (לשעבר)

זה נכנסתי למקלחת ונסעתי.........

ומי יודע מתי אני אחזור מבטיח לעדכן את אוהביי ודרך אגב מי שחושב שזה מתיחה יכול לשאול אנשים שאוהבים אותי מהמתיחה שעשיתי על הניתוח ונישבעתי שאני לא יעשה כזה דבר שוב כי כמעט איבדתי אותם ואני לא טמבל לחזור על זה שנית אז כאילו פאק מה אני מתעסק בזה שיהיה לכולכם בריאות גם לשונאיי ואתה אתה כן אתה וגם את- גם ככה אני לא יודע אם אני ימשיך לחיות או לא אולי זה עונש שקיבלתי ממה שקרה לי איתכם ואולי לא אבל אני מקווה שאתם שמחים עכשיו ואני יודע שאתם עדין חושבים שזאת מתיחה וגם לא מעניין אותי אבל אני מזהיר אותכם אם תעצבנו אותי יותר מידי באמא שלי ובחיים שלי אני חושף פה הכל ועל הזין שלי כולם מצידי שכולם יישנאו אותי נשבר לי ממכם

EXPRESS4U

New member
אמיר אמרתי לך ...

בכל מקרה רפואה שלמה ... אתה האחרון שיכול לאיים פה על מישהו . אף אחד לא ביקש ממך לדחוף את האף לעניינים שלא שלך , ואף אחד לא שמח , אמרתי ואני חוזר ואומר לא מאחל את זה לשונאים שלי ... בכל מקרה יש לך פה , תמיד עשית בו מה שרצית, לרוב דיברת שטויות ואף גרוע מזה ... בהצלחה .

אמיר אם אתה עוד פה כנס

מאמי אם אתה רוצה שאני אפגש אותך שם דבר איתי אני הולכת שם לביקור אין לי בעיה להיות איתך זאת דרך לא קלה

יש גם ימים כאלה......./images/Emo206.gifאנא כנסו

טוב למי שלא יודע שמי רותי, הגעתי הביתה לפני חצי שעה וחשכו עיניי, אני פשוט יושבת כאן מול המסך ובוהה וחושבת איך ומה לכתוב, אז החלטתי לומר את מה שיש לי בלב, אם זו ידיעה נכונה, אמן ואמן שתהיה בריא ושלא תדע צער לעולם במשך כל חייך, אם זו ידיעה אמיתית, אני מתחילה להבין את הרגשתך ואת פחדיך, כי אבי נפטר מסרטן לפני 16 שנה, שתהיה בריא אמיר, זה מה שיש לי לומר לך ושוב, במידה והידיעה הזו נכונה. אני לא מאמינה שיש אדם ששונא, אך יש אנשים שפשוט לא מודעים למעשיהם ברגע של כעס, ולכן המון אנשים טועים, ועושים לאחר מכן חשבון נפש עם עצמם, אני לא יודעת מה אתה עובר עכשיו, אך תהיה בטוח שאת המחילה שלך אתה תקבל,פשוט יש אנשים שסולחים, אך לא שוכחים, תבין אמיר, אני לא מאמינה שמישהו ירצה לרעתך אבל שוב המחשבה שלך זו לא המחשבה שלי. בכל מקרה רציתי לרשום משהו ואני מקווה שתפנים זאת, ואני מקווה גם שאחרים קוראים את מה שאני כותבת כאן עכשיו: -לכל אחד יש ימים כאלה,ימים של אומללות, שבהם מרגישים גרוע,וכועסים,בודדים,והרוסים מעייפות,ימים שבהם מרגישים קטנים וחסרי ערך,וכל דבר נראה מחוץ להישג יד. אין כוח להרים את הראש,אי אפשר להתחיל לזוז,בימים כאלה אפשר לפעמים לחוש פחד לא הגיוני, ולחשוש שכולם מנסים לתפוס אותך,אתה יכול להרגיש תסכול וחרדה,שזה יכול להביא להתקף של כסיסת ציפורניים,או להתקף זלילה. בימים כאלה מרגישים כאילו צפים בים של עצב, הדמעות יכולות לפרוץ בכל רגע ואפילו לא תדע למה.בסופו של דבר לא יהיה ברור לך עוד כמה זמן תוכל להחזיק מעמד,ויתחשק לך לצעוק "אולי תהרגו אותי וזהו?" לא צריך הרבה כדי לשקוע במרה שחורה כזו. הדכדוך יכול ליפול עליך בגלל פרידה, גירושים או פיטורים, או איזו תקלה מביכה לעיני כולם, לא משנה מה הסיבה, ברור לך שמישהו שם למעלה לא אוהב אותך.נו אז מה לעשות מההההה? כמו כל האנשים אתה יכול פשוט להתחבא מאחורי האמונה הקלושה שהכל יסתדר מעצמו, אבל אז, במשך כל חייך,תביט הצידה,בציפייה שמשהו יכול לקרות שוב,ותוך כדי זה אתה תצמיח עור עבה, ותיהפך לאדם ציני,או שתתנהג כמו קורבן עלוב וממורמר(זה משפט אל תקחו באופן אישי). בסוף תיכנס לדיכאון עמוק כל כך שכל מה שתוכל לעשות זה להתפלל שהאדמה תבלע אותך,זה טירוף כי חיים רק פעם אחת ומי יודע איזה דברים נפלאים מצפים לנו ממש מעבר לפינה? הרי החיים מאלים בהפתעות ותגליות,דברים שאני בטוחה שקשה לך אפילו לדמיין.הרי הכל יכול לקרות כמו שאמרתי יש הפתעות בחיים, מה לא נשמע טוב????? אבל רגע זה לא הכל! יש אהבהה
ורומנטיקה, שזה עולה על כולם וזה יגיע לכולם, ואז הכל נעלם כל התיסכול והכאב שחשת פשוט עפים להם באוויר, אפרופו אוויר, עדיף לפעמים לצאת לטיול כדי לנקות את הראש, אתה צריך להשלים עם העובדה שתצטרך לאזור אומץ ולהרפות ממה שאתה מכיר וממה שנראה לך בטוח.תנסה לראות דברים מזווית אחרת,אולי האשמה היא בעצם בך,אני חושבת שמי שיודע להתנצל זו גדולה ואף פעם לא מאוחר מידי, הצד השני יעשה את החשבון האם לסלוח אתה את שלך תעשה. אם מישהו אחר טעה תקום ותגיד בלי בושה אבל זה לא לעניין להרים את האף ולפגוע בגלל שהחלטת שרע לך, תרקיע את הבטחון שלך לשחקים אמיר ואל תאבד את היכולת לחייך
תחיה כל יום כאילו זה יומך האחרון, תרוץ קדימה,אחרי הכל זה טעם החיים לא? אמירוש, אני לא חושבת שמישהו יכל יותר ממני או יותר ממה שכתבתי לך הרגע, לא חושבת שמישהו היה יכול להיות יותר ברור ממני, לדעתי נתתי לך הרגע מתכון להשבת הצבע ללחיים, הצחוק לעיניים, והחיוך לשפתיים. מה שאתה מרגיש כרגע זה תסכול ודאגה ועוגמת נפש, "אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך" תקרא את מה שכתבתי לך אני מקווה שתהיה חזק בכל אשר תעשה, אך לעולם אמיר ואני חוזרת לעולם, אל תשכח מי אתה , ומה אתה יכול לעשות למענך, והכי חשוב, תלמד כלל לפעמים צריך לדעת לוותר, ואתה רוצה לדעת משהו? אני אהיה ברורה איתך, בוא תחשוב שאני האדם שממנו ביקשת סליחה, אני רוצה לומר לך שאני אישית סלחתי לך, יש אנשים שלא שונאים ושיודעים לסלוח, אמירוש, תהיה חזק, בריא, ושאלוהים יהיה עימך לאורך כל חייך,אני מקווה שתפנים את דבריי, תשובתי תהיה שפשוט תגיב פעם אחת ואני מאמינה שהתגובה הבאה שלך תהיה רגועה ומחושבת יותר. הייתי חייבת לרשום את זה, שיהיה לכולם שבוע טוב והמשך יום נעים, אני חושבת שהוצאתי לי את המילים מהפה
נערההההההההההה(רותי)

למעלה