ללא נושא

יניב אני יסביר לך למה

נכון אני מודה זה איזשהו סוג של צומי אבל פשוט בנאדם שאוהב לספר דברים ולא להסתיר ות'אמת ידידה שלי התחברה אליי למסנג'ר ופתחנו מצלמות והתחלתי לבכות לה בלי שהיא תבין למה ואני לא רוצה לפגוע באנשים שאני חשוב להם שאני מסתיר מהם מידע כזה ואז הם יידעו את זה ממקור אחר וחוץ מזה אני יודע שיש פה אנשים ששונאים וגם שאוהבים ואני זקוק תמיכה וחיזוק גם ממכם יום טוב נשמה

אמיר כנס

יש אנשים שיצאו מסרטן תאמין בעצמך ואל תשבר נשמה אני יודע קשה לשמוע שאומרים שיש לך סרטן אנשים נשברים אל תשבר אמיר יצאו מזה אני מכיר כמה אישית תאמין בעצמך זה לא הזמן להישבר תהיה חזק ותעבור את זה אני בטוח וגם אתה תהיה בטוח והכל יהיה בסדר

תודה גבגבר

אני חזק למרות שלפעמים יש לי פריצות בכי פתאומיות ושאני רואה את כל התמיכה שיש לי מהמשפחה מהשכנים מהחברים מהדודים מכולם וגם ממכם זה פשוט גורם לי לבכי משמחה וזה מראה לא רק כמה אתם אנושיים ואנשים טובים אלא מראה את האופי שלכם שאתם אנשים טהורים עם לב ושוב תודה תודה תודה

אמיר תשמע

למה שלא יתמכו בך הרבה אוהבים אותך אתה בחור טוב ולא צריך תודה תודות זה באוסקר נשמה תדע אם אתה מרגיש שאתה נשבר תמיד אתה יכול לפנות בכול פעם בכיף אחי

bllog master

New member
אמיר חמוד מה שם משפחה?

אני צריך שם משפחה ושם האב , תמסור לי במסרים אם אתה לא רוצה לחשוף. ורצוי לפני שבת.

אמיר

נכון הברכה שכתבתי לך למעלה? הוא רוצה לדאוג שתקבל ברכת רפואה שלמה מול היכל ספרי התורה, או בזמן הקריאה.

אמיר כנס

אמיר עם כל הזמן שאתה אומר שנשאר לך אני לא חושבת שזה שונה מבן אדם שלא חולה כל אחד יכול למות מחר גם שהוא בריא.... צריך לחיות כל יום כאילו זה היום האחרון ולנצל את הזמן.. כי אתה לא יודע מה יקרה איתך מחר אנשים נהרגים גם ככה סתם ולא בגלל מחלה... אז אני לא יודעת מהמתיחה שעשית כי וואלה עכשיו שאני יודעת שזאת מתיחה זה מעציב אותי כי כאבתי בשבילך וסרטן.. זה לא דבר שקל לעבור...וזה לא דבר שקל להמציא.....הייתי מקווה בשבילך שזאת גם מתיחה.....ואם לא.. אז אני מאחלת לך החלמה מהירה ותהיה חזק ובלי רחמים עצמיים כי זה מה שיפיל אותך....ואחלה לכל מי שתומך בך.... רק שזאת לא תהיה מתיחה שוב כי תראה כמה אנשים תומכים בך.. ולא חושבת שהפעם הם יסלחו....ואולי גם אני לא.....

שירזי מאמי

למות ממחלה [חס ולשלום] ולמות ממשהו אחר [חס ושלום] כמו: תאונה,רצח, וכדומה זה משהו אחר יש הבדל ואני יסביר לך שאת חולה במחלה מסוכנת ואת יודעת שיש לך לא עוד הרבה לחיות זה מלחיץ אני מתפלל לאלוהים שאם לא יעבור לי אז לפחות למות מתוך שינה או בזמן מצווה מצידי בזמן שאני מניח תפילין בבוקר וסוגי המוות האחרים זה דברים שיכולים לקרות פתאום וזה גם מלחיץ אבל לפחות את לא יודעת שהולך לקרות לך משהו

אמיר כנס

גם אתה לא יודע מה הולך לקראת איתך ותאמין לי שאתה לא יודע.. זה שיש לך מחלה כזאת זה לא אומר שאתה הולך למות מבין? עדיין יש לך סיכוי למות כמו לכל בן אדם אחר....בריא או חולה...ותאמין לי שהייתי בפיגוע וטבעתי בים ואלף ואחת דברים שברוך השם מישהו שמר עלי..ווואלה אני לא פוחדת למות.... כי הייתי במצב של מוות קליני בערך... אז אני בערך יודעת מה זה להיות שם... אז דיבורים על מוות לא עושים לי את זה ולא מעציבים אותי כי זה סופו של כל אחד ואחד. כל אחד בזמן שנקבע לו חוץ מזה אני חושבת שתעבור את זה.............אז אין מה להילחץ...תאמין שהכל לטובה... ויהיה טוב...

אמירוש...

אני עדיין לא מעכלת...אבל אתה לא בנאדם שיצחק על דברים כאלה... כל דבר שתצטרך אני פה... בע"ה ורק בעזרתו נתגבר על זה כולנו יחדיו איתך אוהבת מללללללאאאאאאאא.....תממממיד פה בשבילך לכל דבר ובאמת !!!!

למעלה