פרק יומי

TuTyBoP15

New member
פינה חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

עכשיו כל פרק תהיה פינה חדשה שבא אני אכתוב על סצינה מהפרק ואתם תצטרכו להגיב עליה ולהביע דעה ולדבר עליה
כמובן בלי ריבים
אז הסצינה של היום
פרנקו אומר למיה שהוא לא מאמין למה שהיא אומרת ושהוא מאמין לוולריה ואומר למיה שהיא צריכה לעזוב את הלהקה.. מה אתם אומרים על זה
מה הייתם עושים במקום מיה
מה הייתם אומרים לפרנקו

עונה../images/Emo9.gif

מה אתם אומרים על זה
שאני יהרוג את פרנקו
מה הייתם עושים במקום מיה
הורגת את לוס וויבורה מה הייתם אומרים לפרנקו
ש: "אבא..סליחה..פרנקו... אתה מאמין לנחש הזה ולא לבת שלך
אז כנראה שאת הלא שווה מספיק בץתור בנאדם
כי שום אבא לא יעשה דבר כזה
אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלי
בחייםם

TuTyBoP15

New member
מסכימה עם שליש../images/Emo70.gif

יענטו זה אבא שלה איך היא תהרוג אותו
לא לראות אותו בחיים
לא.. לא הייתי מוותרת על אבא שלי בגלל דבר כזה..הייתי גורמת לו לראות את האמת לא משנה איך.. וכל אחד יכול לפתוח את הפינה הזאת טוב
ככה שאם יש לכם סצינה שהייתם רוצים לדעת מה אחרים חושבים עליה ולהביע דעה אתם מוזמנים לכתוב פה.. אפשר אפילו כמה סצינות ביום
וכמה חברי פורום שיפתחו ביום..רק שלא יהיה מצב שיפתחו שתיים אותו דבר

MoYaL MaMi

New member
עונה!

מה אתם אומרים על זה
פרנקו אימבסיל גמור הוא מקשיב לשתי נחשיות ברמות ולא לבת שלו סתום מה הייתם עושים במקום מיה
פשוט מאוד רוצחת את לוס
וולריה
מה הייתם אומרים לפרנקו
שזה מגעיל לגמרי שהוא מאמין לנחשיות במקום לבת שלו אתה תעשה את זה זהו נמאס לי לא רוצה לראות אותך יותר (הגזמתי חחח)

../images/Emo23.gifהמשפט שלכם../images/Emo23.gif

זוכרים מה עושים
כמו שבכל פרק אחרי הפתיח יש איזה משפט שאותו חן רושמת לנו כאן
ככה אתם צריכים להמציא משפט אך שיהיה קשור לפרק היומי
בהצלחה

המשפט שלי../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

"מה יותר חשוב בחיים? הכסף, היושר או אתה עצמך?"

TuTyBoP15

New member
המשפט שלי../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

לא הכי יפה אבל
בעולם הזה כמו בג'ונגל רק החזקים שורדים וזה מה שאנחנו עושים
זה משפט לגבי האומץ של רוברטה, ההתמדה של תאו ומיגל, הניסיון של ג'ובאני ופילאר להיות עוצמתיים, האומץ להציל של דייגו ותומס, והשינוי שחל במיה

Pollitaaaaaaa

New member
גמלי יש........=)

"לפעמים אהבה כואבת משאירה את הסימן הכי גדול בנפש.. אז האם זה נכון שהזמן מרפא את ה-כ-ל?"

הפינה החדשה של תותי-בגירסא של סוניה

טוב אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על... רוברטה הסתכנה בשביל כולם ואז רודריגו תפס אותה
האם הייתם נוהגים כמוה
על מה הייתם חושבים ברגע שרודריגו תפס אותכם
מה הייתם אומרים לו
מחכה לתשובות

חניניתה

New member
עונההה

האם הייתם נוהגים כמוה: לא היתי נוהגת כמוהה.. היתי אומרת לפחות למישהו כדי שאם יקרה לי משהו אז ידעו.. או שהיתי לוקחת איתי לפחות משהו אחד .. יותר קשה להתגבר על שנים.. או שמישהו ישמור בחוץ.. בכל מקרה לבד לא היתי עושה את זה על מה הייתם חושבים ברגע שרודריגו תפס אותכם: אני והלכת למותתתתתת.. חח סתם אמממממ היתי יודעת שהוא יעשה לי משהו ירביץ לי, יחתוף אותי.. בטוח יעשה לי שהו.. מה הייתם אומרים לו: בבקשה תשחרר אותי.. תכף יבואו לחפש אותי ואז יתפסו אותך ובטוח יסלקו אותך מהבית ספר.. אני לא יגיד כלום לפסקואל.. ואני לא ישכנע אותו לסלק אותך ואת כל המסדר..אני לא יעשה כלוםםםםם

TuTyBoP15

New member
עונה../images/Emo26.gif

רוברטה הסתכנה לגמרי..היא הייתה צריכה ללכת עם עוד מישהו שישמור על האזור..עם דייגו או מיגל למשל.. יענטו לעשות את זה ככה..היא נכנסת לחפש ומיגל/דייגו/תומס או לא משנה מי מדבר איתו וצועק עליו ומנסה לשכנע אותו מי מהמסדר בנתיים שרוברטה מחפשת כדי שלא יתפוס אותה.. ואז רוברטה מתחבאת איפשהו בנתיים שהוא נכנס ואז שהוא יוצא היא גם יוצאת.. מסכנההההה מה הוא עשה לה..הוא נראה משוגע..אבל איזה חיוך כובש יש לו וואי שיניים מדהימות
לא יודעת אם הייתי נוהגת כמוה..כי זה נורא מסוכן..אבל בשביל החברים שלי אולי כן.. היא הייתה צריכה לסגור את הדלת.. הייתי צועקת עליו כדי שישמעו אותי ויבואו להציל אותי
מזל שאני לא רובר בקטע הזהה

עונה

האם הייתם נוהגים כמוה
בדיוק כמוה... לא הייתי מערבת אפ'חד כי לא הייתי רוצה שיקרה משהו גם לחברים שלי.... על מה הייתם חושבים ברגע שרודריגו תפס אותכם
יא חולה נפש מה צתעשה לי עכשיו? מה הייתם אומרים לו
פחדןןן... והייתי יורקת לו בפרצוף... רק עם מסכות אתה מסוגל הא? פחזדןןןןןןן תשחרר אותי.. הרי בסוף ימצאו אותי ואתה תעוף בביטה...

חניניתה

New member
איזה פרק יפההההההה

בזמן האחרון לא הגבתי בפרק היומי כי לא יצא לי לראות ב6 ו10 אבל היום ראיתי.. איזה פרק יפה היהההההההה רוברטה מסכנה שליייייי איך הוא חטף אותה בלי רחמים.. איזה אמיצה היא.. אבל למה היא הולכת לחדר שלו לבד?!?!?!?!?! למה לקחת כזה סיכון?!?!?!?! איזה חמודים כולם שהם חיפשו אותה.. חחח מיגל הרג אותי שהוא נפנף אותה כל הזמן כדי לחפש את רוברטה.. אגב מיה.. לאאאאאאא מסכנההה.. היא צריכה לצאת מהלהקה.. אבא חוצפן!!! היא אמרה לו שאם היא היתה אומרת לו הוא לא היה מרשה לה וזה הדבר שהיא הכי אוהבת לעשות.. אז בלי רחמים להגיד לה "תגידי לחברים שלך שיצתלמו שוב בלדעיך כי את מיחוץ ללהקה".. מסכנה איך הוא קרע את התמונה! לא חבל? תמונה יפה! איזה חמודים תאו ולוחןןןןןןןן איזה זוג מאמייייייי... וחחח יהא הרגה אותי שהיא התחמקה ממנו כל הזמן.. וכל פעם שהוא שאל אותה משהו שקשור לאהבה היא ברחה משם.. והוא כזה חמוד חיייך... רואים שהוא גם אוהב אותה. איזה חוצפן פסקואל.. חוצפההההההה מזה לסלק רק את ג'ובאני כי הוא לא ממשפחה עשירה?!?!?! ואת כל השאר משאירים? איזה מסכן הוא איך הוא בכהההה כל כך ריחמתי עליווו.. מסכן שלי אני סולחת לו על שהוא נכנס למסדר.. רואים שהוא מתחרט על זה.. יווו פילר השתגעה לגמרי.. מזה השיער השחור שהיה לה.. יותר מתאים לה ג'ינג'י.. האי מרגישה חרטה!! הגיע הזמן!! איך היא קרעה את המסכה..חח אני לא זוכרת שפילר מהמורדים ארגנטינה היתה במסדר?? היא היתה?

חניניתה

New member
חחח קצת ארוך...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני מפצה על זה שלא הגבתי בשירשור היומי..חחח

TuTyBoP15

New member
ממש לא...

תסתכלי על הסיכום שלי
חחחח ואנחנו אוהבים סיכומים כאלה.. ברגע שאני אסיים לאכול אני אקרא את הסיכום שלך ואגיב לך
תגיבי לאחרים ותכתבי מה דעתך

היה פרק יפה../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

איזה כייף לראות את השרשור פורח
היו קטעים שפיספסתי..אבל הבנתי מה היה בגדול
אני אגיב לפרקים היומיים יותר {פשוט לא תמיד יוצא לי}

TuTyBoP15

New member
בכיף../images/Emo70.gif

נשמח לראות את התגובות שלך
את לא רואה מדרסטרה

למעלה