פרק יומי

אני מקשיבה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני אנסה ממחר להיות יותר בשרשורים ובפורום עצמו.

TuTyBoP15

New member
אין פה אף אחד...../images/Emo10.gif

נראה לי רק אני ואת... חברי הפורום מגיבים לכל שרשור שקיים חוץ מהשרשור הפרק היומי שהוא הכי חשוב
ביום שישי ב"ה אני אשלים את כל הפרקים אם אני אספיק ואני אפתח שרשור של כל הפרקים ביחד ואני אגיב וכל אלה שפספסו ורוצים להגיב יגיבו.. וגם סתם אלה שראו כבר אבל רוצים לדסקס על זה שוב... אני רוצה כבר לראות שאנחנוע וברים בשרשור הפרק היומי את ה-150..לפחות 120

TuTyBoP15

New member
נכון../images/Emo35.gif חחחח מוזר...

וכן שתשלים ביום שישי..אנחנו נפתח שרשור לחמשת הפרקים..

sapir1000

New member
כן אבל יש לי גם ביום שישי חוג../images/Emo4.gif

כי אנחנו מופיעות בכדורגל משהו ישראל נגד ארץ אחרת (בריקוד)

TuTyBoP15

New member
אהההההה יפההההההההה../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אז תקליטי...אין וידיאו
אז...אממ...לא יודעת חחחח תבקשי מחברה או דודים סבתא וכזה שיקליטו לך..

sapir1000

New member
סבתא שלי לא תסכים עזבי סיפור ארוך ח

ויש לי וידיאו אבל אני צריכה קלטת בעע חח=/ ניראה כבר

TuTyBoP15

New member
שטויות להשיג קלטת...

תלכי תקחי לסבתא חחחחחחח טוב...בטוח תסתדרי..מקסימום תקראי את התגובות שלנו ותביני מה היה בפרק.. ותשאלי שאלות אם בא לך..

osh360

New member
מעיין

ככה אני אוהבת לא אוהבת לכתוב את ההודעה עצמה אוהבת שישר מישהו פותח את ההודעה ורואה מה כתבתי

osh360

New member
מעיין

ואיי פרק מהמם!!!!!!!! אבל חבל"זזזזזזזזזזזזזז אייך הוא עלה עלייה אני שונאת שעולים עלייה זה מפחיד אותי ואיי גם שדייאגו עולה עלייה זה מה זה עושה לי צמרמורת

TuTyBoP15

New member
על רוברטה../images/Emo35.gif

זה באמת הפחיד...כאילו הוא יאנוס אותה כל רגע... פעם הבאה תכתבי סיכומים ארוכים יותר טוב
תראי סיכומים שלנו..או לדוגמא סיכום שלי ותעשי חצי לפחות...שיהיה יותר מה להגיב ואז יהיה לנו בשרשור הזה 150 תגובות
הלוואי שנגיע ל-150

osh360

New member
מעיין

חחחחחח כן אייזה חמודה בידיוק כמונייייייי כאילו הוא בא לאנוס אותההההה טוב או קיי אבל לא כ"כ הבנתי למה זה מוזר שכותבים את השם בכותרת?

TuTyBoP15

New member
כי אף אחד לא כותב את השם בכותרת

חחחחח כולם כותבים את הקיצור של מה שהם רוצים לכתוב בתוך ההודעה ולא את השם.. אם כבר אז עושים חץ
וכזה...חחחחח אבל איך שבא לך..בכיף שלך
הרודריגו הזה מפחיד...זוכרת אותו ב-406
איזה מקסים הוא היה

למעלה