פרק יומי

TuTyBoP15

New member
סוניה הסיכום הזה טוב../images/Emo35.gif

איזה כיףף סוף סוף הצלחתי לעשות סיכומים כמו של לילך חהחהחהחה יאללה עכשיו אנשים תגיבו אחד לשני ותכתבו סיכומים ארוכים
בואו נעבור את המאה ועשרים לראשונה.. ב"אם חורגת" אביטל (בילבי ע ל ספידים) ואורית (גינגמניה) מצליחות להגיע ל-200 כמעט לבד..

וואווו....

איזה סיכום
מחר גם אני יעשה כזה
חחח את צודקת בכל מילה חוץ ממיה ומיגל! נכון שהעניין של מיה חשוב אבל רוברטה בסכנה! ומיה לא ממש! גם שלה חשוב אבל היא לא קשורה הלעץ! היא לא נעלמה פיתאום
ובקשר לכל השאר כל כך ל כך צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנדיולה דפוק,רנטה גם, פאסקואל גם.. אבל איך שכחת את אנריקה??? איך
פילאר אכן מתחרטת
מסכן באמת ג'ובאני היפיוף שלי
שיחנקו לה לויחיה!

TuTyBoP15

New member
אבל מיה לא ידעה על רוברטה../images/Emo70.gif

אז מאיפה היא יכלה לדעת שיש עיניין חשוב משלה
היא לא ידעה..יפיופתייי אני מתה עליה יווו

eveligne406

New member
כמו שציינתי בפרקים הקודמים,

לא מערבים מספיק את מיה..וזה סו לא פייר

נכון אבל...

לא עירבו אותה מהתחלה אז לא מתאים פיתאום... אבל היא היית צריכה להיות מעורסת מההתחלה!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמשלימה הכל ביום שישי ב"ה!../images/Emo13.gif

אני כבר לא יכולה לחכות.....

HEN0121

New member
פרק מדהים

מסכנה רובררררררררררר תצילו אותה מהמפחיד הזה איזה אומץ יש לה מיגל ומיה מתה עליכם חחח איזה שיתוף פעולה פסקאול הורג אותי עם ההתנהגות שלו הוא פשוט פחדן פילר מראה סימני התחרטות גסטון מעצבן כרגיל

TuTyBoP15

New member
רוברטה באמת סופר אמיצה../images/Emo70.gif

ווואליינטההההההההההההה גסטון סופר מעצבןןן איך מיה סובלת אותו עעעע

TuTyBoP15

New member
כןן....../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

כולם אומרים לה שהוא דפוק ולא טוב והיא לא מקשיבה לאף אחד.. טוב אפשר להבין אותה..היא מאוהבת במישהו שהיא חושבת שלא אוהב אותה והיא רוצה לשכוח אותו כי כואב לה וזה.. והיא חושבת שעם גסטון היא תשכח..ביג מסטייק...גראן ארור..טעות ענקיתתת

יש בזה משהו.. אבל..

היא תאמין לאדם זר ולא לחברות הכי טובות שלה
תמימונה שלי

eveligne406

New member
עזבי אותהההה

פרנקוו!!! - יאמין לבת שלו??? או לשתי פוסטמות במוכיחות את הרוע שלהן כל פעם מחדש???

דפוק נווווווו

אני מתה שכבר יגלה שוולריה היא וויבורה ויעוף ממנה ויתן לה ולאחותה ביטה בתחת והן יעופו רחוק רחוק!!!

eveligne406

New member
אני לא ...

זה ירתיח אותי, כי אז הוא יבקש סליחה ממיה הויא תסלח לדאדי שלה אחרי כל הסבל שהוא גורם לה...אני לא הייתי סולחת אבל אני מכירה את מיה ויודעת שזה בדיוק מה שהיא תעשה!!

eveligne406

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifהמשפט היומי../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

|שמאלה| "צריך לשמח...תמיד, גם אם זה בעזרת חיוך, עצוב... כי הרבה יותר קשה, לא לדעת...איך לשמוח."|שמאלה|

Pollitaaaaaaa

New member
המשפט השני:

"למה כלכך קשה לנו להודות ברגשותינו? ואיך יכול להיות.. שהאויב הכי גדול שלך.. הוא בעצם האדון של ליבך?"

למעלה