פרק יומי

osh360

New member
מעיין

טוב שמענו בסדר את שומרת והכול אבל רציתי להגיד לך שאני יודעת! למה אז כולם כותבים למעלה בס"ד?

TuTyBoP15

New member
כי זה כמו ב"ה

בס"ד וב"ה זה דברים דומים.. זה לא ה'..ה' לא כותבים למעלה.. אני מבינה שאת יודעת וזה אבל פה את טועה.. ואל תתעצבני..זה הכל בבואנה אונדה..

osh360

New member
חח טוב חמודה

לקחתי את העצה חח אני אכתוב את הזה את ההודעה בכותרת ולא את השםשלי חח אני לא מיתעצבנת אבל שונאת שמיתווכחים איתי חח ולוא אמרתי שזה ה'! זה בעזרת השם!!!!!!!

TuTyBoP15

New member
בס"ד זה לא בעזרת השם../images/Emo70.gif

ב"ה זה בעזרת השם.. תשאלי אפילו בפורום תנ"ך... וסבבה...חחחחחח

osh360

New member
מעייין

בס"ד זה בעזרת השם הרבה אומרים ב"ה ולוא מביניםפ מה זה ה-ס' ומה זה ה-ד'! אבל אני מאמינה מאוד ומאוד מסורתית בס"ד >>>>זה >>>>>בעזרת השם

eveligne406

New member
TBH PAUY JHHC, KVDH

אני פשוט חייבת להגיד שהפרק הזה היה הכי ארווך, מעניין, ומכעיס שהיה איייייי פעםםםםםם!!! אוסאה קה הוררוורר!! אני שונאאת את ...איך קוריאם לו? פרנקו? דייי הוא פשוט טיפשש אין לי מושג איך הוא נהייה כזה מליונר נטהה...!!! אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלו יותררר אני במקום מיה הייתי בורחת מהבית והייתי אומרת לו ככה : "SABES QUE, PAPA? TE ODIO!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אתה יכול למכור את הבת שלך ככה, איך אתה יכול להתעלם מהבת שלך אתה לא יודע לגדל ילדים וזאת האמת, לטובת מישהי שרוצה לעשות לך רק רע ולנצל אותך, איך אתה יכול להאמין לכל העולם?? אבל לבת שלך לא??? איך אתה יכול להתעלם ולתת למישהי זרה לסלק את הבת שלך מהבית אבל בשביל להקה מטופשת אתה תחרים אותי!!! אני שונאת אותך ואני לא רוצה להכיר בך כאבא שלי בחיים, תמסור אותי לאיזה משפחה לאימוץ או משו...חח..." דיי זה בדיוק מה שהייתי אומרת לוו ובמקום זהה, מיהה מתחננת אליו שיסלח לה אחרי כל הסבל שהוא גורם להה..כמה טעויות אפשר לעשות בתור הורה??? כמההה???? הוא ההורה הכי גרוע שראיתי אי פעם, וזה רק גרם לי להעריך את ההורים שלי יותר...!!!!! אוקיי נעבור למשהו משמח. תאו ולוחןןןןן אומייגאאאאאאד כאילו, אני לא יודעת למה אבל תאו מטריף אותי בפרקים האלה...אני פשוטט יואאו מה לא היייתי נותנת כדי לשחק במקום לוחןן באותו רגעע..!!! הוא כזה מתווק והפנים שלו הוא ממש ממש חתיך!!! וכאילו...לא יודעתת הייתי מתההה מתה מתה לשחק את לוחן...מתה...!! ומשהו מוזר- שמתם לב לעיגולי זיעה שהיו לג'ובאני???? חח מה זה היה?? אמיתי??? מזוייף??? ולמההה??? מיה ומיגל מעצבנים...מיגל חושב שמיה מטומטמת לא מסביר לה כלום ועוד טוען שהיאלא מעודכנת...קראחו... איזה מותק רוברטה..!!!!! הלוואי ודייגו עכשיו יבוא ויציל אותההה ו
חחח... לא יכולה לחכות למחר,

TuTyBoP15

New member
תאו בפרקים האחרונים באמת מושך

מעניין למה..הוא דווקא נראה לי מכוער..אבל בפרקים האחרוניםםם הוא עושה לי את זה... הוא ולוחן כל כך מושלמים יחדדדד יששש מתי בסווו
קיס
נשיקה
מיה מבקשת סליחה מאבא שלה כי זה אבא שלה והיא אוהבת אותו למרות הכל.. ההורים זה הדבר הכי חשוב שיש לנו בגיל הזה ואסור לפספס אותם
אני תמיד נורא הערכתי את ההורים שלי על היחס הנפלא אבל זה באמת גורם להעריך אותם יותר ויותר
פרנקו דפוק לאללה
לא יודעת מה עובר עליו
מתי הוא יגלה שולריה ולוס וויאנה סתם פקאצות ראשיות שלא מגיע להם להיות בקשר איתו בכלל מתייי

עחעחע חוכלי את הפרה../images/Emo4.gif

הדבר היחיד שכמעט התחרז לי... חחחחח אמרתי או לא אמרתי שתאו כוסון ומקסים?????? אין את סתם סתם סתם.. לא יודעת להעריך שלמות

TuTyBoP15

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

זה תמיד קורה לי...בנים שאני חושבת שהם מכוערים אני מתאהבת ביופי שלהם בסוף.. לדוגמאת אהרון דיאז..חשבתי שלא יכול להיות מכוער ממנו ועכשיו הוא נראה לי כזה מדהים שזה ווואווו איי תאו תאו תאו

eveligne406

New member
כןן...

בהתחלה חשבתי שהוא סופר חננה כזה...כאילו שגם אם הוא הסתפר עשה פירסינג אי אסי זה לא הופך אותו ליותר מושך...אבל כנראה שטעיתי ...אוף אני רוצה להיות לוחןןןןןןןןןןן

netaleone

New member
../images/Emo44.gifפ-ר-ק מ-ד-ה-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מיה מסכונונת שלי..(פרנקו י'מנוול!)
רוברטה יפה שלי חיים שלי מה עשה לך רודריגו הזבל!
פילאר ימסריחה עכשיו נזכרת להתחרטט עכשיו?!!!!ימנוולת קטנה! מנדיולה אויייישש איתך ימפגר מסריח למה נתת לרודריגווו??!!!!!! רודריגוווו למה שרפת את המסמכים למה דפוק!!!!!! גוב'אני שלי טוב שלא חתמת יפיוף!!! מיה&מיה שילוב הכי יפה בעולם!!! גסטון הד-פ-ו-ק! דיגיןן תמהר יפה שליי!!!

TuTyBoP15

New member
לגבי פילאר../images/Emo26.gif

עדיף שתתחרט עכשיו מאשר שלא תתחרט.. כי אם היא לא הייתה מתחרטת אז היא הייתה מקימה את המסדר עוד פעם אחרי שהעיניינים ירגעו וזה מזה לא טוב

netaleone

New member
כן אה..

לא משנה!! ידעתי שהיא לא תעשה את זה...איך יהיה לה לב אם כל מה שהיא רעה היא לא הייתה עושה את זה

TuTyBoP15

New member
חס ושלוםםם חס וחלילה שמעון ושרלילה

לאאאאאא אל תגידי ככה.. נכון שהוא סקסי בטירוף בשחוררר
כאילו הוא ממש וואוו בשחור..שחור צמוד נראה עליו כל כך טובבב דיייייייי בוא אליי בוא אליי בוא אלייי

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo41.gifפרק מהמם../images/Emo41.gif

מזל שג'ובאני לא חתםםם!
מסכנהה רוברטההה
מאנייק ככה הוא קשר אותהה??
הוא שרף את כל המסמכים עכשיו אין הוכחות
מעניין מה פילר תעשה..אחרי שהיא קרעה הכל
למה לוחן לא גילתה לתאו שהיא אוהבת אותו?
חח איזה חמודה היא היתהה היום
מזה העונש הזה של לשבת במעגל? סתומים
ומה הם בכלל נתנו להם עונש?? עוד יותר סתומים
רודריגו המאניק הזקן הזה אדיוט דפוק לגמרי מה הוא מביא לו את המסמכים?
הזקן הזה ממש חראאא רק בגלל שהוא מליונר?
פרנקו גילה את הלהקה והכל בגלל מי? לוס החרא
ואיך הוא התייחס למיה מזהה?? זהה לא פיירררר!!! מיהה היתה צריכה להגיד לו שאם הוא כבר הולך עם ולריה בניגוד לרצונה אז גם היא תהיה בלהקה בניגוד לרצונו
גו דייגו גוו דייגו חח איזה חמודד שהוא הלך יאלה להציל את רוברטה ! אני ראיתי את הסירטון מה קרה חח באססהה.. אני כבר הרסתי לעצמי בגלל שאני מכורה לספויילרים
עכשיו אני צריכה להיגמל
כל הכבוד למדריאגה שעושה צדק!
מה יש לאמא של תאו? מפעם לפעם אני פחות מבינה אותה
מה קרה לל...ל...איך קוראים לה? המורה למתמטיקה היא עצבניתת ומעצבנת!
המנהל מעצבן אותי
וגם גסטון לגסטון מתאים יותר להיות סוהר

TuTyBoP15

New member
מסכימה בהכל../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לוס הזאת באמת פקצה מפגרת
ואת צודקת..מיה באמת הייתה צריכה להגיד ככה לפראנקו.. או שהיא בלהקה או שהוא עוזב את ולריה הפקצית הראשית
העונש באמת דפוק..כאילו מהההההה עונש על שהם מחפשים צדק
עושים להם רע ופוגעים בהם אז הם צריכים לשבת בשקט כדי שלא יהיה בלאגן בביצפר
בושההה...איזה מנהל דפווק והמנדיולה הזה גם כן..עוד יותר
כמעט הרגו תלמיד מהביצפר שלו בגלל השטויות האלה והוא מתייחס לזה כאילו כלום

TuTyBoP15

New member
איזה פרקקקקקק../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

הנאה טוטלית
מסכנה מיההה
איך כאב לי עליה שאבא שלה דיבר אליה ככה.. נעזוב ת'קטע של הלהקה אבל שהוא אמר לה שהוא לא מאמין לה והוא מאמין לחברה שלו מאשר לבת שלו
אפילו אם הבת שלו משקרת לו (ומיה לא
) אסור לו להעדיף את החברה שלו עליה..
וגם אני לא מאמינה שהוא אוהב את ולריה ה
הזאת בכלל.. מסכנה מיה..אווףףף איך היא בכתהה
איזה פצצה היא הייתה לבושה היום
אוווייי אווייי מיגל חשב שמיה תקועה בעולם שלה ובשטויות שלה..הוא בטח חשב שהדבר הנורא שלה זה שיש לה שערה מיותרת בגוף ושהיא רוצה לתבוע את הקוסמטיקאית שעושה לה שעווה...לא
מסכנהה הוא אפילו לא הקשיב לה.. אני יודעת הבלאגן עם רובר..אבל בכל זאת.. איזה חמודה שהיא התחילה לחפש בחדר של רודריגו ואמרה לו "אתה מתכוון להסתכל עליי או לעזור לי..נו בוא הנה" גווו מיההה
אני ממש מתחילה להתאהב בדמות של מיהה היא כזאת נפלאה..בהתחלה היא הייתה קצת מעצבנת אבל עכשיו אני מתה עליה
רובר מזה הסתכנה שהיא הלכה לחדר של רודריגו
..שראיתי את הקטע הזה פחדתי שהוא יעשה לה משהו
..אמאאאא איזה מפחיד..מעניין מה הוא יעשה לה..אוףף בן כלבבב
...ב-406 הוא היה חמוד..פה הוא לאאאא א
...מסכנה רובררר איזה בן זונה הוא שרף את ההוכחות..מעניין איך הם יפלילו אותם..בטח רודריגו שכח כמה מסמכים בחדר...
דייגו איזה מתוקקקק הוא הלך לחפש אותה למרות שגסטון הזבל
לא רצה לתת לו לזוז..נראה לי הוא מתחיל להבין שהוא אוהב אותה
יאייי
דייגו ורובר אהבה אמיתיתיתתיתיתיתיתיתית
הרנטה הזאת מסקה דל קיסיוס
היא מוציאה אותי מהכלים
איזה מעצבנת יואוו המנדיולה הזה גם דפוק
יש כאלה בעיות בביצפר שלו והוא לא עושה כלום
איזה מין מנהל
הוא
והפסקואל הזה בכלל דפוק
ג'ובאני מסכנון שלייי איך כאב לי לראות אותו עם דמעות בעיניים
בקטע הזה אני לא אוהבת את הרבלדאים
ככה הם עושים לו
כואב לי הלב על מי חואן מנדס לופססס
פילאר בלוחיה
מזה לא צפוי
ב"המורדים" פילאר היתה במסדר
אם כן לא ידעתי..וואווו
מוזר מוזר מוזר.. אבל נראה שהיא מתחרטת וטוב שכך
ראו שהיא בכתה בחדר..אולי זה מפחד שיגלו אותה
.. אבל היא גזרה את המסכה של הלוחיה
אז אולי היא מתחרטת..
והדובדבן שבקצפתתתתתתת
לוחאןןןןןן ותאוווו עעעעעעעעע
איזה יופייייי..סוף סוף כמה חיכיתי לרגע הזההה ואואווו
חחחחחח
איך היא הצחיקה אותי שהיא אמרה לו "איך אני אסביר לך את זה תאו כלומר..ביי תאו"
חחחח קרעה אותי
סוף סוף אהבה באוויר
תאו נראה מזה שמח על זהה וואיי ווואיי וואי..אני חשבתי שנכון שהוא שיחק אותה ישן ואז עשה לה "אה" אז חשבתי שהוא ישחק אותה ישן ואז היא תבוא לתת לו נשיקונת קטנטונת והוא יתפוס אותה וישבור לה ת'לסת מנשיקה סקסית ומדהימה
תעשה את זה נווווו תאווו ולוחי נשיקה לשלטון

למעלה