עידכונים 28.6

candyheart

New member
הכתבה של TMZ

Sources tell TMZ that Lynne Spears, Kevin Federline and then-manager Larry Rudolph all pressured Britney to check herself in. We're told Spears acknowledged having emotional problems after her second child was born, but strongly maintained she did not have a drug or alcohol problem. Nonetheless, multiple sources say Federline threatened to go public by going to court to wrestle custody from her if she didn't go to rehab. Sources say Spears could not withstand the pressure from her mom, Federline and Ruldolph, and checked into Promises last February 20. We're told eventually the professionals believed Spears suffered from post-partum depression, made worse because she stopped taking Prozac. She was also emotionally crumbling because of a messy divorce and intense media scrutiny. After leaving Promises, as paparazzi waited for the golden shot of Britney drinking again, she began getting angry that she was at a rehab facility in the first place. Britney and her assistant, Allie Sims, called Promises multiple times, asking for a copy of the report showing that she tested dirty for drugs and/or alcohol when she checked in. We're told it took several days to get an answer. Only two reports were sent to Britney's rep, both showing no drug or alcohol use whatsoever. Most shocking, the first report was dated March 7, 15 days after Britney checked in. Sources say one of Britney's reps then called the facility and asked for any evidence of a dirty test, but she was told there was nothing in the file. The question -- if the first test was taken more than two weeks after Britney checked in, how could they treat her if they didn't know the problem? Britney fired Rudolph and has now drawn a line in the sand with her mom. As for Federline, we're told he's threatened to go to court and question Britney's fitness as a mom every time there's a disagreement. Spears, who is extremely protective, does not want to expose her kids to a public battle, so she's caved on many of his demands. We're told Britney's legal team has repeatedly asked to have a "private" judge handle disputes in a private office (that's the M.O. of her divorce lawyer, Laura Wasser, in celeb divorce cases), away from the cameras, but Federline has insisted that everything be handled at the L.A. County Courthouse, where the media could record their comings and goings. TMZ spoke with Dr. Donna Markus at Promises but she said, because of patient confidentiality, her facility had no comment. Larry Rudolph and Lynne Spears could not be reached for comment. Federline's lawyer, Mark Vincent Kaplan, says, "When one person in a divorce has great means and influence, and the other much less so, leaving the case in the public system makes that person more comfortable that they'll be on a level playing field as the case is heard.

SuperShiro

New member
2? בערך כל העולם מדווח על זה עכשיו

גם המקורות האמינים ביותר [TMZ למשל]
אותי באופן אישי זה לא ממש הפתיע שהיא הייתה נקייה מסמים גם בתקופה הזו, מתאים לה
אני רק חייבת לציין שאני ממש ממש גאה בה, היא אדם חזק ברמות שלא יתוארו.

candyheart

New member
ציינתי את TMZ ../images/Emo3.gif

והם היחידים שראיתי...לא שמתי לב לדילווחים אחרים.אבל אני שמחה שמדווחים עלך זה,זה מוציא אותה הרבה יותר טוב.

SuperShiro

New member
אני יודעת, פשוט ציינתי אותם כמקור ממש אמין

כל מיני בלוגרים, אתרי חדשות וידיעות, באמת כולם
גם אני שמחה שסוף סוף התקשורת מוציאה אותה טוב ולא רע

candyheart

New member
זה טוב../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה שדברים מתחילים יותר להתבהר...אני ממש מקווה שכל הדיווחים האלה צודקים. לא רק שבריטני יוצאת ממש בסדר,אבל קווין יוצא ממש חרא,ויש לה סיכוי טוב לקבל משמורת מלאה על הילדים.

YugiBoy

New member
היא הייתה צריכה עזרה נפשית ולא גמילה.

היא הייתה במצוקה! לא בהשפעת כל מיני דברים... הם הרסו אותה עם הגמילה... גם את השם שלה..

SuperShiro

New member
בריטני טוענת כי כניסתה לגמילה

הייתה לא הכרחית
Britney Spears feels totally betrayed by her mom, her soon-to-be ex husband, her former manager and Promises, the rehab facility she called home for nearly a month. In short, she claims she never had a drug or alcohol problem but was railroaded into rehab. Sources tell TMZ that Lynne Spears, Kevin Federline and then-manager Larry Rudolph all pressured Britney to check herself in. We're told Spears acknowledged having emotional problems after her second child was born, but strongly maintained she did not have a drug or alcohol problem. Nonetheless, multiple sources say Federline threatened to go public by going to court to wrestle custody from her if she didn't go to rehab. Sources say Spears could not withstand the pressure from her mom, Federline and Ruldolph, and checked into Promises last February 20. We're told eventually the professionals believed Spears suffered from post-partum depression, made worse because she stopped taking Prozac. She was also emotionally crumbling because of a messy divorce and intense media scrutiny. After leaving Promises, as paparazzi waited for the golden shot of Britney drinking again, she began getting angry that she was at a rehab facility in the first place. Britney and her assistant, Allie Sims, called Promises multiple times, asking for a copy of the report showing that she tested dirty for drugs and/or alcohol when she checked in. We're told it took several days to get an answer. Only two reports were sent to Britney's rep, both showing no drug or alcohol use whatsoever. Most shocking, the first report was dated March 7, 15 days after Britney checked in. Sources say one of Britney's reps then called the facility and asked for any evidence of a dirty test, but she was told there was nothing in the file. The question -- if the first test was taken more than two weeks after Britney checked in, how could they treat her if they didn't know the problem? Britney fired Rudolph and has now drawn a line in the sand with her mom. As for Federline, we're told he's threatened to go to court and question Britney's fitness as a mom every time there's a disagreement. Spears, who is extremely protective, does not want to expose her kids to a public battle, so she's caved on many of his demands. We're told Britney's legal team has repeatedly asked to have a "private" judge handle disputes in a private office (that's the M.O. of her divorce lawyer, Laura Wasser, in celeb divorce cases), away from the cameras, but Federline has insisted that everything be handled at the L.A. County Courthouse, where the media could record their comings and goings. TMZ spoke with Dr. Donna Markus at Promises but she said, because of patient confidentiality, her facility had no comment. Larry Rudolph and Lynne Spears could not be reached for comment. Britney Spears: click to launchFederline's lawyer, Mark Vincent Kaplan, says, "When one person in a divorce has great means and influence, and the other much less so, leaving the case in the public system makes that person more comfortable that they'll be on a level playing field as the case is heard."
תרגום בריטני ספירס מרגישה לגמרי נבגדת על ידי אמה, בעלה לשעבר [בקרוב], מנהלה לשעבר ו "Promises", מכון הגמילה לו קראה בית במשך כמעט חודש. בקצרה, היא טוענת כי מעולם לא הייתה לה בעיית סמים או אלכוהול אך בכל זאת הוכרחה להיכנס לגמילה. מקורות מספרים ל TMZ שלין ספירס, קווין פדרליין, ואז מנהלה לארי רודולף לחצו על בריטני יחדיו להכניס עצמה לגמילה. מסופר לנו כי ספירס הודתה בכך שסבלה מבעיות רגשיות לאחר שבנה השני נולד, אך טענה בחוזקה כי לא הייתה לה בעיית סמים או אלכוהול. אף על פי כן, מקורות אומרים כי פדרליין איים להפוך את הדבר לציבורי על ידי הליכה לבית משפט ויצירת מאבק בו המשמרות על ילדיה עלולים יהיו להילקח ממנה, אם לא תיכנס לגמילה. מקורות אומרים כי ספירס לא יכלה לסבול את הלחץ אשר הגיע מכיוון אימה, פדרליין ורודולף, ולכן הכניסה את עצמה למכון הגמילה "Promises" ב 20.2. לבסוף נאמר לנו כי האמונה בכך שספירס סבלה מדיכאון לאחר לידה הפכה גרועה יותר כאשר היא הפסיקה לקחת תרופות אנטי דיכאוניות. היא גם התפרקה מבחינה נפשית עקב גירושים ובחינות עקביות מצד התקשורת. לאחר שעזבה את "Promises", כאשר הפפראצי חיכו לתמונת הזהב שלה שותה שוב, היא החלה לכעוס על כך שנכנסה למכון גמילה מלכתחילה. בריטני והעוזרת שלה, אלי סימס, התקשרו ל "Promises" מספר פעמים, כאשר ביקשו את העותק אשר הראה שהיא עברה בדיקת סמים ו/או אלכוהול כאשר היא נכנסה לגמילה. נאמר לנו כי עברו מספר ימים עד שהן קיבלו תשובה. רק 2 טפסים נשלחו למיצגיה של בריטני, שניהם הראו כי לא נעשה שימוש בסמים או באלכוהול בכלל [כמובן שבנושא האלכוהול מדובר בשימוש באלכוהול ברמה מופרזת.]. למרבה ההפתעה, העותק הראשון הראה את התאריך 7.3/15.3, ימים לאחר שבריטני נכנסה לגמילה. מקורות אומרים שלאחר מכן אחד ממיצגיה של ספירס התקשר למכון הגמילה וביקש כל ראיה המראה כי בריטני עברה בדיקת סמים/אלכוהול קודם לכן, אך נאמר לו כי לא קיים דבר בתיק. השאלה – אם הבדיקה נערכה יותר משבועיים לאחר שבריטני נכנסה למכון הגמילה, איך הם יכלו לטפל בה אם הם לא ידעו מה הבעיה? בריטני פיטרה את לארי וכרגע לא נמצאת ביחסים טובים עם אימה. באשר לפדרליין, נאמר לנו כי הוא מאיים ללכת לבית המשפט בכדי להטיל ספק בכשירות של בריטני לתפקד כאמא בכל פעם שהשניים לא מסכימים בנושא מסוים. ספירס, שהיא לגמרי מגוננת, לא רוצה לחשוף את ילדיה לקרב ציבורי, ולכן נענתה להרבה מאוד מדרישותיו. נאמר לנו כי הקבוצה של בריטני העוסקת בענייני הגירושים ביקשה ששופט "פרטי" יטפל בויכוח במשרד פרטי, הרחק מהמצלמות, אך פדרליין התעקש לערוך את המשפט בבית המשפט בלוס אנג'לס, מקום בו התקשורת יכולה להוות חלק מהמשפט. אנשי TMZ דיברו עם דוקטור דונה מרקוס העובדת במכון הגמילה "Promises" אך היא אמרה כי עקב חוק חיסיון החולה, למכון הגמילה אין תגובה בעניין. לא ניתן היה להשיג את לארי רודולף ואת לין ספירס בכדי לקבל את תגובתם. מקורות מקורות מקורות, מישהו אמר, מישהו אמר, מישהו אמר - לא בטוחה עד כמה ניתן להאמין לזה [אפילו ש TMZ בדרך כלל אמינים]. אם כל מה שנכתב כאן נכון, אני בכנות לא יודעת איך היא עברה את השנה הזו, איך היא נמצאת כאן איתנו ועדיין מסוגלת לחייך - אני יודעת שאני לא הייתי מסוגלת להתמודד עם מחצית ממה שנכתב כאן. הדבר היחיד שאני רוצה לעשות עכשיו הוא לרוץ אליה ולתת לה חיבוק גדול וגדול ונשיקה [אני כמובן אשתדל לא להדביק אותה בשפעת
], אם רק יכולתי..אם רק יכולתי.

YugiBoy

New member
אלי היא העוזרת??

מסביר המון דברים... ממש ממש תודה על התרגום, שלא תחשבי שלא מעריכים אותך בטירוףףף.... ותמיד יש מישהו שקורא.... גם אם אין זמן להגיב (= באמת עברה עליה שנה ממש קשה... מעניין מה קורה איתה רייט נאו

בריטני לא הייתה צריכה להכנס למכון?הצחיקה אותי

גם עם לא היו לה בעיות סמים ואלכוהול,התמונות שלה מזמנו יעידו שהיא הייתה במצב נפשי קשה.בריטני אולי לא שמה ב,אבל מאז שהיא יצאה ממכון הגמילה הדברים נהיו פשוטים יותר-האלבום מתקדם,הליכי הגירושין מתקדמים וכו'.איפלו הפרובוקציות נהיו קטנות יותר ויותר.נורא קל לה להרגיש נבגדת ונפגעת אבל היא גם צריכה לחשוב מה היה קורה אם היא לא הייתה נכנסת.אני חושב שיש מספיק הוכחות שמראות מה...

candyheart

New member
יש אופציות אחרות לעזרה...

היא יכוה ללכת לפסיכיאטר,לקבל מרשמים שיעזרו לה או ללכת למקום שמתמחה בבעיות נפשיות.הדחיפה שלה לגמילה באמת היתה טפשית אם הבעיות שלה היו נפשיות בלבד,מה שכנראה נכון. ברור שהיא קיבלה בגמילה עזרה כלשהי,הם בטוח גם מתעסקים עם דברים נפשיים.אבל לשלוח מישהו חולה לגמילה מסמים ואלכוהול זה דבר מזעזע לעשות...הבעיות שהיא לה ככל הנראה לא היו בשליטתה,והפכו אותה ל"פושעת" עם ההאשמות האלה.את קולטת כמה נוראי זה,ולא לומר מסוכן,לגרום לאדם חולה להרגיש שהוא רע ולא בסדר? גם הגמילה היתה רעיון פטפשי,כי עכשיו התקשורת מחפשת אותה כל הזמן,מנסה לתפוס אותה עם כוס אלכוהול או פרצוף נפול כדי לומר שהיא "חזרה לדרכיה הישנות".אם היו מטפלים בבעיות שלה בדרך הנכונה,לא רק שהיא היתה מרגישה הרבה יותר טוב,אבל לא היו עושים חגיגה כל פעם שהיא יוצאת לבלות.

SuperShiro

New member
ל X17 יש מידע חדש ואקסקלוסיבי

באשר לבריטני ספירס
X17 has some MAJOR updates on Britney in the wake of yesterdays events - check this out: First of all, we can exclusively report that the infamous letter was not written by an "out-of-state lawyer," as some sites reported, but rather was penned by Britney herself! It was a warning that Britney would file a restraining order if her mother didn't stay away from Sean and Jayden. And why might Britney be so mistrustful of her mom's intentions? Well, according to our source, the big reason is Britney's anger over her mom Lynne shopping around a tell-all book which Britney's specifically asked her not to write! But that's hardly all - in addition to being generally suspicious of her mom using the children as a pretext to visit Kevin and conspire against her, Britney's said to be very angry about Lynne's continuing (business) relationship with her old manager Larry Rudolph! It was Larry Rudolph, as you'll remember, that Britney blamed for putting her in rehab ealier this year. Our source says drug tests came back negative and that Britney had absolutely nothing in her system when she was admitted to Promises. And we're getting confirmation that the motivation for Britney shaving her head was Kevin threatening to have her drug tested and telling her that marijuana use would show up in hair samples even though she didn't "inhale" but was around Kevin when he did. Britney was so worried about losing her kids, she got rid of the evidence during a particularly emotional night. Speaking of Britney's management, we can also report that Britney's going to be changing agents - she's making the jump from William Morris to CAA! Could this be tied to her rumored desire to renew her film career? Finally, and most titilatingly, we're hearing that Britney may be off the market! According to our source, Britney's become "very good friends" with an unidentified very wealthy man, and that she and Alli have been spending a lot of time hanging out with him! Apparently, he's been her make the aforementioned business decisions - in addition to prompting her to make the switch from William Morris to CAA, he's also helped her settle on a new divorce lawyer!) Aside from that, Britney's life's been more or less on an even keel - we hear that she's been spending a lot of time with her children and keeping her relationship with sisJamie-Lynn positive even as their family endures these trying times.
תרגום קודם כל, אנחנו יכולים לדווח באופן אקסקלוסיבי שהמכתב אשר בריטני הגישה לאימה לא נכתב בידי "עורך דין אשר לא נמצא במדינה", כפי שמספר אתרים דיווחו, אלא נכתב בידי בריטני עצמה! זו הייתה אזהרה האומרת כי בריטני תגיש צו הרחקה אם אימה לא תתרחק משון וג'יידן. [אממ..מעניין, X17 יודעים את זה כי הם בטח קראו את המכתב, לא?] ולמה בריטני עלולה לחשוד כל כך בכוונותיה של אימה? טוב, לפי המקור שלנו, הסיבה העיקרית היא הכעס הגדול של בריטני כלפי אימה המתכננת לכתוב "a tell all book" דבר אשר בריטני ביקשה ממנה במפורשות לא לעשות! אבל זה בקושי הכול – בנוסף לכך שהיא חושדת בכך שאימה משתמשת בילדיה כתירוץ לבקר בביתו של קווין ולקשור עימו קשר נגדה, נאמר כי בריטני מאוד כועסת על כך שאימה שמרה על יחסים עסקיים עם מנהלה לשעבר לארי רודולף! זה היה לארי רודולף, כפי שתזכרו, שבריטני האשימה בכך שהוכנסה לגמילה מוקדם יותר השנה. המקור שלנו מוסר כי בדיקת סמים שנערכה חזרה שלילית והראתה שהמערכת של בריטני הייתה לגמרי נקייה כאשר הוכנסה למכון הגמילה "Promises". ואנחנו מקבלים אישור לכך שהדבר שהניע את בריטני לגלח את ראשה היה קווין אשר איים עליה כי תיאלץ לעבור בדיקת סמים כאשר סיפר לה כי שימוש במריחואנה יופיע בדגימות של שיערה למרות שהיא לא הייתה זו שעישנה, אלא הייתה בסביבתו של קווין כאשר הוא עישן. בריטני הייתה מודאגת מאיבוד ילדיה, אז היא נפטרה מהראיות במהלך לילה רגשי במיוחד. [אממ..באמת? אם ככה, למה בדיוק היא השאירה את "הראיות" במספרה ואפשרה לכל אדם גישה אליהן? מוזר..באמת מוזר.] מדברים על ההנהלה של בריטני, אנחנו גם יכולים לספר שבריטני עומדת להחליף סוכנים – היא עושה את הקפיצה מוויליאם מוריס ל CAA! יכול להיות שזה קשור לשמועות הטוענות כי ברצונה לחדש את קריירת המשחק שלה? לבסוף, הדבר המרגש ביותר, אנחנו שומעים כי ייתכן ובריטני נמצאת מחוץ לשוק! על פי המקור שלנו, בריטני הפכה להיות "חברה מאוד טובה" של גבר מאוד עשיר ובלתי מזוהה, וכי היא ואלי בילו איתו זמן רב! ככל הנראה, הוא היה זה אשר עזר לה להחליט את ההחלטות העסקיות אשר נזכרו קודם לכן – בנוסף לכך שעזר לקדם את המעבר שלה ואת החלפת הסוכנויות מוויליאם מוריס ל CAA, הוא גם עזר לה לשכור עורך דין חדש המתמחה בתחום הגירושים. ובעניין אחר, אנחנו שומעים כי בריטני מבלה הרבה עם ילדיה לאחרונה, ושומרת על יחסים חיוביים עם האחות ג'יימי לין, אפילו כאשר משפחתן עוברת זמני ניסיון קשים אלו. טוב, למרות שיש פה כמה דברים שממש ממש הייתי רוצה להאמין להם, המקור שלהם זה אותה מקור אשר דיווח באופן "אקסקלוסיבי" כי בריטני כבר הגישה בקשה לצו הרחקה כנגד אימה – כולנו ראינו כמה "נכון ומדויק" היה הסיפור הזה. כיוון שזהו אותו המקור הוא מאוד לא אמין בעליל, מה גם ניתן לראות כי ניתן לסתור בקלות יתרה כמה מהדיווחים שלו. [בעיקר על הדיווח המדבר על הסיבה "האמיתית" בגללה גילחה בריטני את שיערה.] יכול להיות שחלק מדבריו נכונים וחלק לא..את זה אני כבר לא יודעת. We shell wait and see what's really going on.

Invisible Boy

New member
שיר תבורכי../images/Emo47.gif

תודה רבה
ואני כבר לא יודע למה להאמין, יש הרבה מקורות עם דברים שונים.

../images/Emo45.gif אני כבר ממזמן מבולבל:S

יכול להיות מצב שביום אחד יפורסם מידע שאומר שהיא זוהרת,אמא טובה ומתקדמת לקראת הקאמבק ויומיים אחרי זה יפורסם מידע שאומר שהיא על סמים קשים,חושבת להתאבד ורצחה את שני הילדים שלה.

Kryptonite

New member
קודם כל

ממש תודה על התרגום. דבר שני - זה היה ברור עוד מלכתחילה שבריטני נכנסה למוסד גמילה רק בגלל היחסי ציבור. אם יש משהו שלארי כן מבין בו - זה יחסי ציבור, ובזמנו כשהיאר נכנסה למכון הגמילה - אנשים באמת האמינו שהיא מכורה לסמים, אבל היא כן מנסה לעשות משהו כדי לפתור את זה. אני יכול להבין שבריטני מתוסכלת מזה שכולם חושבים שהיא הייתה מכורה וכו', אבל לפעמים צריך להיות חכם ולא צודק. כמו שפאריס הילטון ניצלה את הכלא כדי לעשות לעצמה שינוי תדמית מוחלט (פתאום היא מלאך טהור שרואה את כל העולם באור חדש, והכניסה לכלא מ-מ-ש לא הייתה מוצדקת) גם בריטני הייתה יכולה להשתמש בזה (וזה באמת היה ככה, בהתחלה.) בכל אופן, אני מקווה שהעניינים האלה ייפתרו כמה שיותר בשקט בלי שהרוב ייתפרסם בתקשורת, ושבריטני לא תחזור לקריירת המשחק שלה.

candyheart

New member
מה שאני חושבת...

שהקטע של הגמילה באמת היה ניסיון לשינוי תדמית/התחלה חדשה....אבל ניסיון שכנראה לא חושב עד הסוף. מה שקרה הוא שברגע שהיא נכנסה לגמילה כולם האמינו בבירור שהיא מכורה לסמים/אלכוהול.התקשורת,שכבר היתה עוינת לה מההתחלה,היתה נואשת "לתפוס" את בריטני שוב עם סמים/אלכוהול אחרי שהיא יצאה,עד כדי כך שהם התחילו לכתוב כתבות שקר ולפברק תמונות כדי להוציא אותה מכורה שוב. אני חושבת שבריטני נעלבה מהעניין שהגמילה רק גרמה לתקשורת לחפש אותה עוד יותר,ופתאום כשהיא יוצאת לבלות מדי פעם,כולם זועקים וצועקים כי היא כביכול "אלכוהוליסטית" ואסור לה לבלות. הגמילה היה פתרון פזיז מדי כדי לנקות לה את התדמית,במקום לטפל בבעיה האמיתית שכנראה היה דיכאון אחרי לידה או פשוט בעיות נפשיות. אני לא יכולה לתאר כמה מביך וכואב זה כשיש לך מחלה נפשית,ובמקום לעזור בה אנשים מאשימים אותך בלקיחת סמים ואלכוהוליזם.אם זה נכון,אני לגמרי מבינה למה היא כועסת.

spelling

New member
לדעתי הכי טוב ש...

פשוט נחכה לה..הרי בקאמבק שלה היא מן הסתם תיתן המון ראיונות (וכמובן תהיה חייבת לדבר על השנה הזאת ועל נושאים כמו הגירושין והגילוח שיער) והכי טוב שנשמע מה יש לה להגיד..במקום שכל יום איזה 90 אלף מקורות יבלבלו תשכל....היא המקור הכי אמין חחח

למעלה