עידכונים 28.6

SuperShiro

New member
ועכשיו לין מספרת שזה בסך הכל מכתב חיובי

מאם לבת. X17 יעלו את הוידיאו שלה מדברת על זה בקרוב
אי, פתאום אני מרגישה טוב הרבה יותר

Brit22k

New member
בריטני... ../images/Emo206.gif

אני חושב שאנחנו לא יכולים לשפוט את המעשה הזה כי מדובר במשהו אישי שיש מצב שאנחנו לא רואים את התמונה המעלה ... אבל! אני יכול להבין את בריטני ! באמת שאני יכול בריטני עברה את המשברים הכי הכי קשים שלה ! עם זה שהתקשורת "גמרה" לה על החיים ודחפה את העף לכל מיני מכומות אישים! ועם זה הצלמי הפפרצי שכל יום ויום מצלמים הכל! ודודתה שנפטרה! וכל זה ... וכל המשברים ההלה אמא שלה לא הייתה איתה! רק ברגע שבריטני עשתה את הקרחת אמא שלה נזכרה לכחת מטוס ולהגיע! ואז זה היה כבר מאוחר מידי ! ואז לין ישר מכריחה אותה להכנס לגמילה...! אז יש לי משהו להגיד ללין ! אחרי כל הזמן הזה שאת לא יודעת מה עובר על הבת שלך את פתאום באה וישר מחריכה מישהו להכנס לגמילה ?! זה מראה קצת על זלזול ועל חוסר התחשבות ... וזה באמת יכול לפגוע בבריטני ועובדה!!!! בריטני נפגע ובגלל זה היא הוציא את צוו ההרחקה אני חושב שאמרתי מספיק כמובן שזה רק מה שאני חושב אולי באמת הגיע הזמן שהתקשורת קצת תבין את בריטני ושלא תלך כל כך רחוק ... אני מקווה שהם לא יעשו מה זה כל כך הרבה רעש נקווה שיהיה בסדר!

YugiBoy

New member
מצד שני....

כנראה שהיא לא הצליחה התקרב אליה, והיא ראתה שהמצב הולך ומידרדר, ותכלס, כמו שמכריחים ילד לפעמים לעשות משהו שהוא לא רוצה, לטובתו, אולי ככה זה היה הפעם.. אני לא חושב שאפשר לעשות יותר מפרשנות בסיסית ע"פ חוות דעת אישית, ואין לנו זכות, כי לכל מטבע יש 2 צדדים... אפשר להבין את בריטני, שהמקום פשוט לא עשה לה טוב והיה בכפיה, ללא אפשרות לראות את הילדים, מצד שני, שהילדים יראו אותה ככה? חוצמיזה שכשהיא יצאה משמה היא הייתה הרבה יותר בסדר..... לדעתי. אולי קצת רגועה, הפפארצי לא יכלו להיכנס וזה נתן קצת שקט, כבר היו לה פיאות... סה"כ - אי אפשר לדעת מה באמת היה שמה, או שלין עשתה טעות, או שבריטני פשוט לא הבינה כמה שהכל לטובתה ועזר לי..... לא נדע לעולם

רחלי פ

New member
../images/Emo45.gif

תמיד חשבתי שלין היא אמא טובה אבל אני ממש לא חושבת שצריך להרחיק את בריטני מהילדים שלה במיוחד שרואים ששון וג'יידן אוהבים אותה. אם בריטני לא רוצה שלין תתקרב לילדים בגלל שלין וקווין ניסו להרחיק אותה מהילדים אני מבינה אותה כי הייתי עושה אותו הדבר.

SuperShiro

New member
וחדשות אפילו טובות יותר!../images/Emo9.gif

אחד הצלמים של X17 נמצא כעת עם לין ספירס. הוא אומר שיש בידיו וידיאו בו לין מספרת כי המכתב רחוק מלהיות צו הרחקה, וכי זהו בעצם "מכתב אהבה" וכי לבריטני אין דבר אחר מלבד אהבה כלפייה. הוידיאו יפורסם בקרוב. בינתיים הנה וידיאו של בריטני מגיעה למקום ומשוחחת מעט עם אימה. http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_xclusive_britney_gives_her_mom_a_love_letter.php

SuperShiro

New member
לא נראה לי שלין תשקר, חוץ מזה רואים בוידיאו

ש TMZ צילמו ששתיהן לא כעסו, שהן דיברו דקה או שתיים ושהמפגש די נגמר בחיוכים. אני חושבת שצריך לחכות לוידיאו שלהם ולראות. בינתיים מה שבטוח זה הדיווח של TMZ שאומר שהיא לא הגישה נגדה צו הרחקה, וזה הדבר הכי הכי חשוב

Invisible Boy

New member
אבל מכתב אהבה?

לנסוע 30 דקות בשביל לתת ללין מכתב אהבה, ושהפרצוף של שתיהם לא היה נראה כזה "אוהב" וללכת תוך דקה?. לא יודע, זה ממש מוזר.

SuperShiro

New member
נו לא מכתב "אהבה" מהסוג הזה../images/Emo3.gif

נראה לי יותר שמדובר במכתב שמדבר על מה בריטני הרגישה כלפי לין והמעשים שלה בזמן שהיא הייתה בתקופה רעה וכדומה, ובסופו כתוב "But I still love you"
לא יודעת, לי הן נראו די בסדר כשהן דיברו
שוב, צריך לחכות לוידיאו בו לין מדברת על המכתב, להסתכל על שפת הגוף שלה ולהחליט האם היא דוברת אמת או לא. אני די בטוחה שבשעות הקרובות הדברים יתבהרו לחלוטין. כרגע הכי חשוב שלא מדובר בצו הרחקה, הרי יותר רע מבקשה לצו הרחקה זה לא יכול להיות

lolo6

New member
לי אפילו היה נראה שבריטני עצבנית עליה..

ככה היה נראה לפי השפת גוף שלה..ושלין קצת המומה... וגם אם לין אמרה לאיזה צלם של X17 שזה מכתב אהבה מבת לאם...יש לי נטייה לא להאמין לאישה הזאת..זה כמו שאז בריטני עשתה קרחת ולין אמרה שהכול בסדר ובריטני בסדר גמור ויומיים אחר כך היא הייתה במכון גמילה... נראה לי שלין כל הזמן מנסה לייפות את הדברים בעיניי התקשורת...כאילו הכול בסדר כשזה בעצם ממש לא ככה... מכתב רגיל אחר שמביא דברים טובים איתו לא מביאים ככה....אפילו חיבוק/נשיקה לא היה ביניהם...ולי דיי ברור שהם בריב ושהמכתב שבריטני נתנה לה הוא לא משו טוב..

Brit22k

New member
../images/Emo45.gif נכון אני גם חושב כמוך!

אני אף פעם לא ממש חיבבתי את לין חח פעם שבריטני עשתה את ההפסקה קיללתי את לין כי חשבתי שהיא אשמה ! חחח : \

lolo6

New member
../images/Emo6.gif

אני רק מקווה שבריטני לא תיראה ככה עוד 20-30 שנה...והאמת היא שהיא כבר בדרך..שמתם לב שהצבע שיער שלהם בדיוק אותו דבר?! britney please back to blond immediately

Brit22k

New member
עוד תמונות פפרצי!

התפרסמו עוד תמונות פפרצי לחצו על הקישור כדי להכנס ולראות את התמונות :]

SuperShiro

New member
הוידיאו של אמא לין מדברת כאן,

http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_xclusive_britneys_mom_talks.php הקטע בו לין מדברת על המכתב הוא קצת לפני האמצע. כמו שאמרתי, לא מדובר בצו הרחקה בבטחה וזה כבר מצוין. אני ממש לא קונה את מה שלין אמרה בקשר להיותו של המכתב מכתב אהבה, אבל מאוד ייתכן שמדובר במכתב "אמת" אישי. עכשיו נותר רק לקוות שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר

Brit22k

New member
אני גם

חושב שזה לא מכתב אהבה ... בואו נגיד סתם עם זה באמת היה מכתב אהבה אז בריטני הייתה נשארת איתם ולא בורחת ככה אחרי דקה וחצי ... וגם לא רק זה אני חושב שזה היה מיוטר שבריטני תוציא את הצוו הזה נגד אמא שלה! זה די מעליב! היא יכולה פשוט להגיד לה או לדבר ... אני חושב שהם היו מרוחקות כל הזמן הזה והם צריכות להתקרב קצת ולא לכעוס זו על זו ...!

למעלה