בריטני מפתיעה את אימה עם בקשה לצו הרחקה
X17: We just caught Britney driving all the way up to Valencia, about 30 minutes north of Los Angeles, where she surprised her mom on the set of sis Jamie Lynne's TV show with legal papers related to a restraining order. As X17online has exclusively reported, Britney is seeking a restraining order against her own mother to keep her mom from visiting with Britney's two sons Sean and Jayden. The reason? -- alleged pain medication abuse by her mom. A source has told X17 that Britney's motivation behind this is to stop Britney's mom from seeing the kids at Kevin's house, where Lynne and Kevin colluded together previously, to threaten Britney's custody of the kids if she didn't go to rehab. Here's the kicker ... our source says that Britney's own mother, her estranged husband Kevin Federline, and her former manager Larry Rudolph were instrumental in forcing Britney into treatment at Promises rehab in Malibu in February but that a drug test at the time of Britney's admission into the center, turned up negative and proved that her system was totally clean of any drugs. June 27, 2007. Click the picture below to access the entire set of pictures in the gallery.
תרגום תפסנו את בריטני נוסעת כל הדרך לוולנסיה, בערך 30 דקות צפונה מלוס אנג'לס, שם היא הפתיעה את אמה בסט תוכנית הטלוויזיה של אחותה הקטנה ג'יימי לין עם מסמכים חוקיים הקשורים לצו הרחקה. כפי שx17 דיווח באופן אקסקלוסיבי, בריטני מבקשת להגיש צו הרחקה כנגד אימה בכדי למנוע ממנה מלבקר את שני בניה שון וג'יידן. הסיבה? תרופה לטיפול בכאבים בה אמה משתמשת, לכאורה. מקור סיפר ל X17 כי הדבר אשר מניע את בריטני להגיש את צו ההרחקה הוא הניסיון למנוע מאמה מלבקר את בניה בביתו של קווין, המקום בו לין וקווין קשרו קשר בחשאיות, בכדי לנסות ולאיים על המשמרות של בריטני על הילדים במידה ולא תיכנס לגמילה. והנה הבעיטה.. המקור שלנו מוסר שאימה של בריטני, בעלה לשעבר קווין פדרליין, ומנהלה לשעבר לארי רודולף ניסו לכפות על בריטני טיפול במרכז הגמילה "Promises" במאליבו בחודש פבואר, אך תוצאותיה של בדיקת סמים בזמן בו בריטני נכנסה למרכז הגמילה התבררו כשליליות והוכיחו כי המערכת שלה הייתה
נקייה מסמים לחלוטין. זה רע ממש רע, לא יודעת, אף פעם לא תיארתי לעצמי שבריטני שתמיד נראה היה כי לין הייתה יד ימינה, תגיש נגדה צו הרחקה. אני לא יודעת את כל הסיפור בשלמותו ואי לכך ובהתאם לזאת אני לא אשפוט את המעשה לרעה ולא אמתח ביקורת. אני רק אומר שזה רע [והיא גם נראית רע בתמונות בהשוואה לאתמול
אבל אני מניחה שאלו סתם תמונות לא טובות, גם לה מותר לפעמים.] הדבר החיובי היחידי שאני מוצאת בכתבה, הוא החלק בו נכתב כי למרות התקופה הקשה שעברה בריטני לא השתמשה בסמים, וכי בבדיקה שעברה נתברר כי המערכת שלה הייתה נקייה לחלוטין. זה בהחלט היה מעודד
אני אמשיך לעודד את בריטני ואמשיך לתמוך בה, ואקווה שהיא יודעת מה היא עושה. למרות שכולי תקווה שיום אחד אני אראה אותן ביחד, שוב, על שער של מגאזין מספרות כמה הן אוהבות אחת את השניה