עידכונים 28.6

SuperShiro

New member
ככל הנראה בריטני לא תופיע יחדעם סינדי

לאופר ב 30.6
BRITNEY NOT PERFORMING AT TRUE COLORS EVENT Britney Spears’ choreographer spoke a little too soon. He went off and blabbed to People magazine last week stating that Britney would be hitting the stage with Cyndi Lauper for her True Colors tour but word has come that really isn't the case. A source told Page Six, "There's no way. Britney said she would only dance or lip-sync - and to be on stage with Cyndi, you have to actually perform. It's not happening now." A rep for True Colors said: quote: ________________________________________ "She was invited to appear on the first date in Las Vegas but we never heard from her." ________________________________________
תרגום הכוריאוגרף [אם זכורני איננו מטעני היה מדובר בכוריאוגרפית, אבל..] של בריטני דיבר קצת יותר מדי מוקדם. הוא הלך למגאזין "People" בשבוע שעבר וקשקש והצהיר שבריטני תופיע יחד עם סינדי לאופר במופע ה "True Colors" שלה, אך נתגלה כי זהו לא באמת המקרה. מקור מספר ל "Page Six", "אין סיכוי. בריטני אמרה שהיא רק תרקוד או תעשה שפתיים – ובשביל להיות על הבמה עם סינדי, אתה חייב באמת להופיע זה לא קורה עכשיו." הדובר של סיבוב ההופעות אמר "היא הוזמנה להופיע בתאריך הראשון בלאס וגאס אך מעולם לא שמענו ממנה." מצד אחד יש מקור שמקשקש כל מיני שטויות, מצד שני יש את הדובר של סיבוב ההופעות..ממ מעניין למי כדי להאמין. אי אי, איך אני אוהבת ש"מקורות" מעוותים את המציאות לחלוטין. משעשע. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני שמחה שהיא לא מופיעה

YugiBoy

New member
גמאני שמח...

אני מעדיף שהיא תרגע קודם מבחינה תקשורתית ופפראצית, שהכל ילך חלק, שהיא תופיע כמו שצריך כבר... ובזמן הנכון. סה"כ גם אם היא תבוא להופיע, אני יבוא רק כדי לראות אותה... כי היא לא תופיע בלייב, והסינגלים שלה, כמה שהם יפים, כבר אי אפשר לשמוע אותם.... (למרות שבדיוק זאת התקופה שאני רק מתחיל לשמוע את BOMT, קרייזי, (ET שלא ימאס עלי לעולם) ועוד ועוד... חחח) שתתארגן כמו שצריך ותופיע כמו שצריך (=

SuperShiro

New member
כי היא צריכה

להפסיק להתעסק בהופעות קטנות, לגמור את האלבום ולחזור עם הופעת קאמבאק ענקית שתכלול את החומרים החדשים שלה.

Brit22k

New member
תקשיבו שניכם! ../images/Emo3.gif

אתם צודקים אני פשוט לא יכול לחכות יותר
אני כבר לא יכול לחכות!!!!

Kryptonite

New member
לא יודע אם היא תופיע או לא

אבל ה"מקור" הזה כתוב בצורה כל כך מפגרת שזה ברור שמישהו עקום כתב אותה ולא מישהו רשמי.

SuperShiro

New member
פאריס מדברת על בריטני בראיון עם לארי קינג

PARIS "I'VE NEVER DONE DRUGS" HILTON TALKS ABOUT BRITNEY Larry King: Britney Spears? Paris Hilton: Mmm hmmm Larry King: What about her... Paris Hilton: Um she's a sweet girl. She's a good mom... she loves her children. And again I think the media just likes to... [Larry interrupts] Larry King: Yeah but they see her do things like uh driving a car recklessly and not handle your child well they're gonna be concerned. Paris Hilton: Yeah... I know. I've seen her with her kids. She loves her kids. And um... I think it's hard for anyone when you're in the spotlight so much, and... it's very overwhelming at such a young age. I feel like a lot of these girls... you know they move out here at a young age. They're given too much too soon. And it is hard. ________________________________________
תרגום לארי, בריטני ספירס? פריס הילטון, אממ אממ לארי, מה איתה.. פריס הילטון, אממ היא ילדה מתוקה. היא אמא טובה..היא אוהבת את הילדים שלה. ושוב אני חושבת שהתקשורת פשוט אוהבת ל.. [לארי מפריע] לארי, כן אבל הם רואים אותה עושה דברים כמו אה לנסוע במכונית בחוסר זהירות ולא לטפל בילד שלך טוב [באמת?] הם הולכים להיות מודאגים. פריס הילטון, כן..אני יודעת [שוב, באמת?]. ראיתי אותה עם הילדים שלה. היא אוהבת את הילדים שלה. ואממ..אני חושבת שזה קשה לכל אחד כשאתה נמצא באור הזרקורים כל כך הרבה, וזה מעורר שוק בגיל כזה צעיר. אני מרגישה כמו הרבה מהבנות הצעירות האלה..אתה יודע שהן מגיעות למקום הזה [אור הזרקורים] בגיל צעיר. ניתן להן יותר מדי בגיל יותר מדי צעיר. וזה קשה.

brit is my love

New member
חמווודהה ../images/Emo6.gif

אנלא מבין למה כולם שונאים אותה... ראיתי תראיון והיא אחלה של בנאדם... גמאני אוהב החיים הפשוטים היא וניקול ממש מצחיקות! וקבלו איך היא פירגנה לבריטני בזמן שכולם מפנים לה גב... חייבים לתת לפריס קרדיט... XD

shay08

New member
שוקי וייס מדבר על בריטני../images/Emo26.gif

http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=78698&ArtistID=26944

YugiBoy

New member
הלוואי יזה יתממש!משמח שהיא בראש סדר העדיפויות

Kryptonite

New member
אני לא מאמין!!!

הייתה לו את ההזדמנות להביא את ה - DWAD לארץ והוא וויתר?!?!?!?!????????????!?!??!

SuperShiro

New member
בריטני מפתיעה את אימה עם בקשה לצו הרחקה

X17: We just caught Britney driving all the way up to Valencia, about 30 minutes north of Los Angeles, where she surprised her mom on the set of sis Jamie Lynne's TV show with legal papers related to a restraining order. As X17online has exclusively reported, Britney is seeking a restraining order against her own mother to keep her mom from visiting with Britney's two sons Sean and Jayden. The reason? -- alleged pain medication abuse by her mom. A source has told X17 that Britney's motivation behind this is to stop Britney's mom from seeing the kids at Kevin's house, where Lynne and Kevin colluded together previously, to threaten Britney's custody of the kids if she didn't go to rehab. Here's the kicker ... our source says that Britney's own mother, her estranged husband Kevin Federline, and her former manager Larry Rudolph were instrumental in forcing Britney into treatment at Promises rehab in Malibu in February but that a drug test at the time of Britney's admission into the center, turned up negative and proved that her system was totally clean of any drugs. June 27, 2007. Click the picture below to access the entire set of pictures in the gallery.
תרגום תפסנו את בריטני נוסעת כל הדרך לוולנסיה, בערך 30 דקות צפונה מלוס אנג'לס, שם היא הפתיעה את אמה בסט תוכנית הטלוויזיה של אחותה הקטנה ג'יימי לין עם מסמכים חוקיים הקשורים לצו הרחקה. כפי שx17 דיווח באופן אקסקלוסיבי, בריטני מבקשת להגיש צו הרחקה כנגד אימה בכדי למנוע ממנה מלבקר את שני בניה שון וג'יידן. הסיבה? תרופה לטיפול בכאבים בה אמה משתמשת, לכאורה. מקור סיפר ל X17 כי הדבר אשר מניע את בריטני להגיש את צו ההרחקה הוא הניסיון למנוע מאמה מלבקר את בניה בביתו של קווין, המקום בו לין וקווין קשרו קשר בחשאיות, בכדי לנסות ולאיים על המשמרות של בריטני על הילדים במידה ולא תיכנס לגמילה. והנה הבעיטה.. המקור שלנו מוסר שאימה של בריטני, בעלה לשעבר קווין פדרליין, ומנהלה לשעבר לארי רודולף ניסו לכפות על בריטני טיפול במרכז הגמילה "Promises" במאליבו בחודש פבואר, אך תוצאותיה של בדיקת סמים בזמן בו בריטני נכנסה למרכז הגמילה התבררו כשליליות והוכיחו כי המערכת שלה הייתה נקייה מסמים לחלוטין. זה רע ממש רע, לא יודעת, אף פעם לא תיארתי לעצמי שבריטני שתמיד נראה היה כי לין הייתה יד ימינה, תגיש נגדה צו הרחקה. אני לא יודעת את כל הסיפור בשלמותו ואי לכך ובהתאם לזאת אני לא אשפוט את המעשה לרעה ולא אמתח ביקורת. אני רק אומר שזה רע [והיא גם נראית רע בתמונות בהשוואה לאתמול
אבל אני מניחה שאלו סתם תמונות לא טובות, גם לה מותר לפעמים.] הדבר החיובי היחידי שאני מוצאת בכתבה, הוא החלק בו נכתב כי למרות התקופה הקשה שעברה בריטני לא השתמשה בסמים, וכי בבדיקה שעברה נתברר כי המערכת שלה הייתה נקייה לחלוטין. זה בהחלט היה מעודד
אני אמשיך לעודד את בריטני ואמשיך לתמוך בה, ואקווה שהיא יודעת מה היא עושה. למרות שכולי תקווה שיום אחד אני אראה אותן ביחד, שוב, על שער של מגאזין מספרות כמה הן אוהבות אחת את השניה

SuperShiro

New member
תפפפפפנית משמחת בעניין../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

לאתר TMZ יש וידיאו בו בריטני נראית מגישה לאמה מסמכים, אך TMZ גם אישר כי לא מדובר בצו הרחקה אלא במכתב מעורך דינה של בריטני. TMZ גם מדווחים כי המכתב מבקש מאימה של בריטני להתרחק מהילדים במידה והיא לוקחת תרופות העלולות להשפיע לרעה על שהותה עימם. TMZ גם מציינים כי לא ייתכן שמדובר בצו הרחקה כיוון שאדם המגיש צו הרחקה כנגד אדם אחר לא יכול להגיש לו אותה פנים מול פנים, והדבר צריך להיעשות בבית משפט. http://www.tmz.com/tmz_main_video?titleid=1078625541 אני עדיין לא מרגישה טוב, אבל עכשיו אני לא מרגישה טוב רק מבחינה פיזית

Invisible Boy

New member
אז זה לא משהו נגד אמא שלה

היא פשוט דואגת לילדים שלא יקרה משהו בגלל התרופות.

למעלה