יאללה

1. אור 2. אמיר 3. בתאל 4. שלומית 5. רפי 6. זוהר 7. רון 8. רייצ 9. מורן 10. נועה 11. ליאור 12. אורפז 13. אין לי יותר גם |: 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? לא יותר מדי עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אני בקושי מכירה את ליאור, אז אני אגיד רפי כי אני גם מתה עליו!אבל גם אגיד שלא הייתי מתנגדת להתקע עם ליאור גם!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? אא... האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בטח! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? חח ממש ממזמן לצערי מה לדעתכם הכי מייחד את 19?אא אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? 14 ללא ספק. סתם רפו'ש, ברור שאיתך. כמה זמן אתם מכירים את 12? לא הרבה איזה מוזיקה 8 שומע? סינרגיה?D: מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? מספיק ודי! האם הייתם יוצאים עם 20? גם איתך! האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא נראה לי..נכון? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? - מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?- האם 3 יותר גבוה מכם? נה
מהו שם המשפחה של 15? - האם אי פעם נמשכתם ל2? ברור! האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? חחחחח כן!אבל רק לשם ההנאה
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? לא נראה לי שגבוהה כ"כ, נכון?
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?- האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חחחחח כן מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? נועה יקירתי, מה את רוצה? דברי אלי! האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא האם 18 בנאדם מצחיק?לא מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? חחחחחחחחחחחח!כפרהעליה
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מתחתנת ומקימה בית איתי
איך הכרתם את 9? בהייד פארק בפעם הראשונה, רשמית בהופעה מה משותף בינכם לבין 2? לא יודעת, אבל אני מתה עליו האם 6 רווק?דה מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?- מה אתם הכי אוהבים ב1? וואי וואי וואי, פיצ!
אני אוהבת בה הכל, זה לא עניינכם הדברים הספציפים!
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? וואלה, לא נראה לי מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?- האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כן כן כן ועכשיו!@$@ האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? לא|: סורי אורפז
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?- האם ל20 יש חיות מחמד?- מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? שיש לו בעצם מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? נועה?
["מרקו?"]

dina101

New member
עונה!

1.טל ד 2.נטלי ד 3.ידידיה ו 4.אלון ל 5.ימית כ 6.אורטל ח 7.ליאל ש 8.אריאל ק 9.ליאוריק 10.אורפז 11.גור י 12.אדם ב 13.דניאל ל 14.טל [מהפורום] 15.טל מ 16.רנן ב 17.לאה צ 18.עומר ג 19.אורפזיי 20.רוז פ כמה זמן אתם מכירים את 13?שנתיים..ויותר מידי טוב עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?ברור ש 11
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?שהיא תעשה בשבילי המון....מדהימההההה ילדה מדהימה האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?ליאוריק?
בטח! תעשי לי ילדים!
[הכל בהומור
] מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?אתמול
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?מיוחדת...מלאה בחיים... אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?הוהוהוהוהוהוהוהו בהחלט 14
כמה זמן אתם מכירים את 12?פחחות מחצי שנה..ולצערי לא יראה אותו יותר.. איזה מוזיקה 8 שומע?אמ...כל מיני...הוא שומע מוזיקה טובה.. מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?אמ....לא יודעת.כנראה אני באמתלא מכירה אותה מספיק האם הייתם יוצאים עם 20?עם אחותי?
הזוי ביותר. לא
האם ל6 יש פירסינג כלשהו?לא.. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?אמ.. לא משהו מיוחד מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?להעביר צחוקים? האם 3 יותר גבוה מכם?חח מצחיק,בדיוק שבוע שעבר דיברתי על זה עם ידידה שלי..מסתבר שאנחנו באותו הגובה..אחרי מדידות מהו שם המשפחה של 15?לא יודעת במדויק האם אי פעם נמשכתם ל2?לא...אבל לאח שלה כן
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?אמ... אולי בנפילים זה היה יכול לקרות
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?
קרוב לוודאי ש... לא! מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?כן.
חחח טלטלל.
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? אריאל!
לא בדקתי את זה...נברר איתו
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?תגידי לי את
האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?מאוד! האם 18 בנאדם מצחיק?כן
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ? :|:|::|:| אומיייייייייייגאאאאאאאאאאאאד
:_D
אוגאד. תגידו רק שזה לא צירוף מקרים. ועל השאלה אני עונה -כןכןכןכןכןכןכןכןכן! זה נכון מאוד. אלון לוי ->הנפילים->חייזרים-> אממ...מסקנה.. פוקס ענק! איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?בישיבה?:-\
או שאולי.. זמר מצליח.. הלוואי איך הכרתם את 9?דרך הפורום המדהים הזה! מה משותף בינכם לבין 2?המממממממממוןן. יותר מידי.. הרבה..אני אפילו לא יתפלא אם יש קשר משפחתי בינינו.[לאלא.. לא אמרתי כלום:( טל...] האם 6 רווק?כן! מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?אמ... פאקצו'ש! חח סתםסתם אהובתי. משהו מגניב מה אתם הכי אוהבים ב1? אותו. שזה אומר כל דבר קטן שקיים בו,בתוכו וכל מה שקשור אליו. אני אוהבת. האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?ששון?אהא? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?אמ... כמה דקות להיזכר.. האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?בהחלט!
האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא רק שאני לא זוכרת.. אני גם לא יודעת.
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אמממ
תגידי לי את ,טל
אם כבר כוחות על
האם ל20 יש חיות מחמד?אם לי אין אז גם לה אין.. מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?ברביייייייי.הוא ברביייייייי לוי! מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?חחחחח
שאלון פצצות!!!

dina101

New member
יאו! יצא לי את אורפז פעמיים!

זה אומר שאת חשובה לי..שלא רציתי לשכוח אותך.

יותר מדי שאלות בלי תשובות. סלחו לי.

1.שלומצ 2.רונק 3.בתאלי 4.מאיצ' 5.אור 6.דפנה 7.רייצ' 8.אלירן 9.רפי 10.נועה 11.ליאור 12.זוהר 13.אורפז 14.דור 15.אמיר 16.עומר 17.ספיר 18.טל 19.ניר 20.נוי כמה זמן אתם מכירים את 13?
הממ לא זוכרת בדיוק
עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?
אור
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?
לא כזה מכירה... האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?
בהתחשב בזה שהוא בנדודה שלי....... לא
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?
יום העצמאות
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?
לא כזה מכירה... אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?
אפשר חצי חצי? כמה זמן אתם מכירים את 12?
נו אני סנילית לא קלטתם? איזה מוזיקה 8 שומע?
אוונסנס! מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?
המממ האם הייתם יוצאים עם 20?
בנים תודה
האם ל6 יש פירסינג כלשהו?
לא שידוע לי
איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?
המממ מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?
בטח משו עם סבלימינל האם 3 יותר גבוה מכם?
נופ מהו שם המשפחה של 15?
שאלה קשה האם אי פעם נמשכתם ל2?
ככככככפרע האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?
בשביל קפה טוב? הכל אפשר מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?
של סאב האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?
חחח אם כן אז הם עשו עבודה מעולה מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?
כרטיס להופעה של נועם פנחסוב + 100 על הסרט האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?
המממ האם 18 בנאדם מצחיק?
נראה לי מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ?
חחחחחחחח רק ברמת הקפה שמרוקאים חסונים מכינים איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?
מנכ"לית חברת הולי מולי בע"מ המתמחה בשולה המוקשים איך הכרתם את 9?
הממ הוא נולד... לקחו אותי לבית חולים להכיר את הבנדודה החדש שלי... ואפילו צילמו אותנו יחד! תשאלו אותו יש לו את התמונה ממוסגרת
מה משותף בינכם לבין 2?
המממ מספיק
האם 6 רווק?
הממ ככל הידוע לי מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?
אתם מתקילים אותי
מה אתם הכי אוהבים ב1?
שהיא נשששששששששששמה
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?
חחחחחחחחחח לא נראה לי מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?
המממ האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?
היא הבת שלי
האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12?
לא... מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?
אווווווווו ריפוי מהיר
האם ל20 יש חיות מחמד?
אין לי מושג מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?
חחחחחחח לא יודעת מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?
לעולם אין לדעת...

מירוש 18

New member
היום היה בבחירות בגלגלצ את סינרגיה

נגד קובי אפללו וכמובן מאוד רציתי שסינרגיה יזכו
אז חשבתי איך אני יוכל להצביע בחינם והגעתי למסקנה שאני יכולה להתקשר מהמשרד וכמובן שעשיתי את זה והצבעתי להם מלא חחחח והם ניצחו
איזה גאון אני

tal 01

New member
בהצלחה שתיכן!

גם לי יש שבוע הבא מתכונת במתמטיקה...ובגרות בערבית

למעלה