עונה..^^
1.ליאורי 2.נועה 3.מאיו 4.מירי 5.זהריק 6.אורפזיק 7.דינה 8.ניר 9.טל 10.שלומית 11.אור 12.נוי 13.עומר 14.שירן 15.דפנה 16.מיכל 17.אמיר 18.מורן 19.יוני 20.יערה כמה זמן אתם מכירים את 13?לא הרבה.. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?עם כל הכבוד לאור..עם זהריק הקטנה שלי..
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?ואי..אני לא מכירה אותה כזה טוב..
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?בכיף!עכשיו! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?never
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?הוא מדהייייםםם אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?עם שתיהן... כמה זמן אתם מכירים את 12?מאז שאני בפורום..עוד מעט שנה.. איזה מוזיקה 8 שומע?ב"ה,סינרגיה,רן דנקר מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?יש מצב שזה את הנסיעות הלוך חזור..חח..באמת כדאי שתגיד לנו מה אתה שונא..
האם הייתם יוצאים עם 20?יאפפפפפ האם ל6 יש פירסינג כלשהו?כמה שידוע לי לא.. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?את התלתלים..
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?
אין לי שמץ..
האם 3 יותר גבוה מכם?רוב הסיכויים שכן.. מהו שם המשפחה של 15?
לא יודעת.. האם אי פעם נמשכתם ל2?חחח..לא.. האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?אין מצב..היא ילדה טובה... מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?נמוכהההה... מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?יש מצב..היא לא סתם נעלמה בזמם האחרון..XDחחח האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?וואלה יכול להיות...
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?נמממ...דיסק..ועדיף של סינרגיה.. האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?ברוררר האם 18 בנאדם מצחיק?יאפ מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ?אין מצב..
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?את הקופיף הקטן הזה?!?!בטח באיזה תאטרון גדול או משו.. איך הכרתם את 9?בפורום מה משותף בינכם לבין 2?היא אוהבת את נועםםםםםם
האם 6 רווק?כמה שידוע לי כן..אבל אי אפשר לדעת איתה...חחח
מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?משו במוזיקה...אלוהים יודע מה איבדת במה שאתה לומד עכשיו.. מה אתם הכי אוהבים ב1?הכללללללל..אחותי בקטנה והמושימושלמת.. האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?יש מצב..לא נראלי אבל שהאי כזאת גמישה.. מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?אמר לי את אחד המשפטים הכי יפים שאמרו לי אי פעם..והוא גם תמיד כאן כדי להקשיב.. האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?ברורררררררררררר!!עכשיו!!!! האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא..
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אממממ..לעוף..חחח
האם ל20 יש חיות מחמד?אין לי שמץ מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?חחחח...קשה לדעת..
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?אין מצב..היא יותר מידי יפה בשביל להיות דומה לי..