שלומיתת

New member
(עוד) שאלון!../images/Emo3.gif

משעמם לי,מה אני אעשה... שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

שלומיתת

New member
../images/Emo15.gif

שם:שלומית גיל:17 ומשו תאריך לידה:27.1.91 כינוי:שלומצ,שלוצ וכו' וכו' איך היית רוצה שיקראו לך?לא יודעת שם אהוב לבנים:רועי שם אהוב לבנות:דריה מה אתה לובש עכשיו?סתם מכנסיים וחולצה החג האהוב עליך: פסח,חוץ מליל הסדר החג השנוא עלייך:יום כפור. זה חג אאל"ט המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?כאן,הייד,יוני בלוך,אפרת גוש מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין שום סיפור מאחוריו מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שוטפת פנים ומצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?אומרת "המלאך הגואל"
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:הרתחתי מים לקפה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלך ללמוד, אני מניחה באיזה שעה הלכת לישון אתמול:1 באיזה שעה קמת היום:10 יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?שנה שעברה לדעתי אכלת משהו?אתמול..עוד לא אכלתי,אין לי כוח שרת?אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול עשית קניות?יותר מדי זמן לא עישנת?לא מעשנת היית חולה?לפני חודש ככה נחתכת?השבוע ראית סרט?המ,לפני שבועיים בערך החזקת תינוק?הרבה זמן לא יצא לי נסעת באוטובוס?אתמול התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?בשבת חיבקת מישהו?כל יום..לא זוכרת הכנת שיעורים?חחח רק למת' אני עושה נסעת ברכבת?אמ...לא זוכרת היית במסעדה?בפסח נדמה לי לא ישנת כל הלילה?הרבה זמן,טנקס גאד. האם היום: שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? עוד לא שמעת מוזיקה?עוד לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?הרגע קמתי, בא לכם?! זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?שאלה קשה. כרגע אבטיח חסה או כרוב?כרוב אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?תלוי במצברוח לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?בננה! גלידה- בכוס או בוופל?בוופל,אבל רק הטעים...לא המעפן שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל!!!
אפרסק או שסק?שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים?רק בלולום. במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?ככה מעשן?לא למה?ככה מנגן על משהו?כן שר?כן מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן
בוכה הרבה?כן הבנאדם האחרון: שראית: אבא שלי חיבקת: אמא נישקת: אמא ישנת איתו במיטה:אחותי? כעסת עליו: בתאל, שצוחקת עלי רבות! שיקרת לו:לא זוכרת חיטטת לו בדברים: אני לא מאלה שעושים את זה היית אצלו בבית: רחלי היה אצלך: רחלי שבכית בגללו: לא זוכרת שהתגעגעת אליו: דפנייה שצעקת עליו:אמא. שדיברת איתו: אבא שדיברת איתו בטלפון:בתאל/אחותי ששלחת לו SMS: בתאל/אחותי שרצית: חח. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:אבא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

lali1989

New member
גימליםםםם..../images/Emo13.gif

שם:הילה גיל:18 וחצי תאריך לידה:12.11.89 כינוי:הילו,ג'וני איך היית רוצה שיקראו לך?- שם אהוב לבנים:אור שם אהוב לבנות:ליאור מה אתה לובש עכשיו?חולצה של מסע בראשית ומכנס קצר החג האהוב עליך:לג בעומר החג השנוא עלייך:פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:רגל קרושה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?פה. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?lali1989 כינוי היסטורי והשנת לידה שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שמה מדים..
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?חופרת לנדב בטלפון..חחח מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים..
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:קמתי.. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:יילך לאכול באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 באיזה שעה קמת היום:9 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים?
אם כן- איזה ואיפה:- אוהב אותם?- מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?שכעוד הייתי שייכת למערכת הזאת...חחח אכלת משהו?מקודם שרת?עדיף שאני לא אשיר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?אתמול עשית קניות?מזמןןןן עישנת?לא מעשנת היית חולה?עכשיו..חחח.יותר נכון פצועה.. נחתכת?מזמןןן ראית סרט?אתמול החזקת תינוק?שאלה טובה..וואלה לא זוכרת נסעת באוטובוס?יום ראשון בבוקר התנשקת?לפני הרבה זמן...חחח שכבת עם מישהו?- שתית משקה אלכוהולי?יום שישי.. חיבקת מישהו?יום שלישי לפני שיצאתי הביתה...
הכנת שיעורים?מזה שיעורים?!?! נסעת ברכבת?לא נסעתי ברכבת אפעם... היית במסעדה?לפני הגיוס לא ישנת כל הלילה?ראשון-שני. האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
אבל בא לי שיקרת?
התקלחת?
שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?
חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוז?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנננננננ שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?
גלידה- בכוס או בוופל?בכוס שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים?חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניללל אפרסק או שסק?שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל?לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?3 התנשקת?הרבה לקחת סמים?0 היית בקרקס?0 שכבת עם מישהו?- החזקת תינוק?הרבה.. החלפת לתינוק חיתול?0 אושפזת?1 היה לך יומולדת?18 חגגת יומולדת?1 ענית על שאלונים?המוןןן רצית להתאבד?0 ניסית להתאבד?0 שתית תה?המון הלכת מכות?3 האם אתה: מאמין באלוהים?לפעמים ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה?כי בשר זה טעים מעשן?
למה?כי זה ג'יפה מנגן על משהו?על העצבים של אמא נחשב?!?
שר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו?
בוכה הרבה?
הבנאדם האחרון: שראית:אמא חיבקת:נמו החתיךךךךך
נישקת:- ישנת איתו במיטה:עם עצמי כעסת עליו:האחות המפגרת ברמב"ם.כמה זמן לוקח לחבוש רגל מסכנה?!?! שיקרת לו:לא יודעת.. חיטטת לו בדברים:אפחד. היית אצלו בבית:צביקה היה אצלך:עומר שבכית בגללו:ליאל שהתגעגעת אליו:נמו,זהר,ליאור שצעקת עליו:- שדיברת איתו:אבא שדיברת איתו בטלפון:יעל ששלחת לו SMS:נדבייי
שרצית:נראה לי שזה ישאר לי ולעצמי..חחח..
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים:נדב אהבה וזוגיות: יש לך חבר?
אם כן, כמה זמן יחד?- אם לא, אתה רוצה?
כמה זמן אתה אוהב אותו?- פעם כמעט נפרדתם?- בד"כ אתם מאושרים או רבים?- אתה קנאי במערכת יחסים?
והוא, קנאי?- בסך הכל טוב לכם?החיים דבש.

tal 01

New member
אין לי כח להיכנס למדגישומטיק

שם: טל גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 29.8.1992 כינוי: טולה, טולטל, טלטל, טולי, טלוש..כו' איך היית רוצה שיקראו לך? אני מרוצה משמי שם אהוב לבנים: רועי שם אהוב לבנות: פז! מה אתה לובש עכשיו? חולצה של FOX KIDS ומכנס קצר...[נו החולצה של הערוץ הזה שעכשיו הוא ג'טיקס] החג האהוב עליך: כל חג יתקבל בברכה! אבל שבועות
החג השנוא עלייך: ט"ו בשבט כי אין חופש המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: זיתים באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? סינרגיה היידפארק ותפוז מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש הרבה...סתם כינויים מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? לובשת ג'ינס מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלמד לערבית באיזה שעה הלכת לישון אתמול: חחחחח ב-8 וחצי בבוקרXD באיזה שעה קמת היום: בערך ב-4 בצהריים>< יש לך פירסינג/ קעקועים? עגילים באוזניים נחשבים? אם כן- איזה ואיפה: ^^ אוהב אותם? אמממ אם הם נחשבים אז כן מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום ב-7 וחצי בבוקר נרדמת בשיעור? לפני שבועיים נראלי...בשיעור תנ"ך וביולוגיה אכלת משהו? בערך ב-4 שרת? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? נראלי אתמול עשית קניות? אתמול לל"ג בעומר..אוכל וכאלה עישנת? בחיים לא היית חולה? לא זוכרת נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? שבוע שעבר אולי החזקת תינוק? בפסח...את רנוש
נסעת באוטובוס? יום ראשון? התנשקת? אף פעם שכבת עם מישהו? גם שתית משקה אלכוהולי? יין נחשב? אם כן אז ממזמן חיבקת מישהו? אתמול הכנת שיעורים? חח אממ מתישהו השבוע נסעת ברכבת? בערב יום עצמאות היית במסעדה? אוכל בתחנה המרכזית נחשב? אז יום ראשון לא ישנת כל הלילה? היוםXD האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? לא שיקרת? כן..או שלא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? כרוב אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? קשה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? גם וגם חוף או הרים? תלוי...אבל גם וגם קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא יודעת התנשקת? 0 לקחת סמים? 0 היית בקרקס? 0 שכבת עם מישהו? 0 החזקת תינוק? כמה פעמים החלפת לתינוק חיתול? 0 אושפזת? כמה פעמים היה לך יומולדת? פעם אחת! הו הייתה שאלה כזאת באיזה בוחן כדי לראות אם אתה חכם חגגת יומולדת? 15 ענית על שאלונים? מלא רצית להתאבד? מלא? ניסית להתאבד? 0 שתית תה? מלא הלכת מכות? עם אחים שלי נחשב? האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי אם אני אהיה צמחונית אני אמות מחוזר אוכל שאני יכולה לאכול מעשן? לא למה? כי זה מגעיל מנגן על משהו? כן שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן בוכה הרבה? לא הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: עדי נישקת: שי... ישנת איתו במיטה: עדיXD...נו היה קר כעסת עליו: לא זוכרת שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: בסמסים של אח שלי נחשב? היית אצלו בבית: עדי היה אצלך: מיכל שבכית בגללו: אממ שהתגעגעת אליו: אממ שצעקת עליו: אממממ גל? שדיברת איתו: אבא שדיברת איתו בטלפון: עודד הזבל ששלחת לו SMS: מיכל שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? לא והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

שם:זהר גיל:15 ושמונה חודשים עוד מעט תאריך לידה: 25.9.92 כינוי:מלא..זורי,זוריק,חדודיק,זוהרוש,זוריקו,זוהריקה,זהרי..מלא מלא מלא איך היית רוצה שיקראו לך?תאמת? עמית..שם מדהים לבת שם אהוב לבנים:אוהד,טל,גל שם אהוב לבנות:עמית,לירון מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה החג האהוב עליך: פסח החג השנוא עלייך:אממ אין כזה נראלי המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כבד באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה,נועם פינחסוב וקייל מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור הכינוי שלי בדר"כ זה זוהרוש ואני בת 15 מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מודה לה' שהתעוררתי מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?חושבת על מה שהיה ומה שיהיה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב! מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שתיתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:ללמוד למתמטיקה?
באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 וחצי בלילה באיזה שעה קמת היום:10 ומשהו יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור?חח תמיד זה היה כמעט אכלת משהו?הרגע שרת?לפני כמה רגעים
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?עכשיו עשית קניות?המון המון המון זמן
עישנת? היית חולה?אממ נחתכת?נמנממ ראית סרט?לפני כמה שבועות החזקת תינוק?ואי אממ נסעת באוטובוס?יום חמישי התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?יום חמישי חיבקת מישהו?אתמול הכנת שיעורים?שלשום נסעת ברכבת?ואיי לא זוכרת היית במסעדה?מאיפה לי לא ישנת כל הלילה?לא מזמן לצערי
האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל אייסיקיו או מסנג'ר?מסן שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?קשה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?בכוס שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? אין לי מושג
כמה פעמים: ישנת עם מישהו?מלא התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס?פעמיים שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול?מלא בבייביסיטר אושפזת? היה לך יומולדת?חח 15 חגגת יומולדת?מאיפה לי ענית על שאלונים?מלא רצית להתאבד?אממ היו כמה..אבל לא ממש שרצינות ניסית להתאבד? שתית תה?אין סוף? הלכת מכות?חח היו כמה האם אתה: מאמין באלוהים?אכן ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?בערך למה?כי אנילא מתה על בשר מעשן?לא למה?כי זה דוחה מנגן על משהו?ניגנתי שר?כן,לעצמי מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן בוכה הרבה?די הבנאדם האחרון: שראית: אח שלי חיבקת: אחשלי נישקת: אח שלי ישנת איתו במיטה:אמא כעסת עליו: אמא שיקרת לו: אמא חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית:חברה היה אצלך: שתי חברות שבכית בגללו: חברה שהתגעגעת אליו: חברה שצעקת עליו: אמא שדיברת איתו: אח שלי שדיברת איתו בטלפון:חברה ששלחת לו SMS: חברה שרצית:
שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? ברור כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

שלומיתת

New member
אמג אמג, ושוב אמג.

סיימנו. את. העבודה. בספרות. אהאהאהאהאהאהא!!!!!111 מי שרוצה לקרוא אותה, מוזמן לפנות אלי. כן,אני גאה בה אז אני חשה.

שלומיתת

New member
את שקט../images/Emo46.gif

מה זה סופסוף? את יודעת טוב מאוד כמה וזמן ומאמץ היה צריך להשקיע בזה

למעלה