יאללה
1. אור 2. אמיר 3. בתאל 4. שלומית 5. רפי 6. זוהר 7. רון 8. רייצ 9. מורן 10. נועה 11. ליאור 12. אורפז 13. אין לי יותר גם |: 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? לא יותר מדי עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אני בקושי מכירה את ליאור, אז אני אגיד רפי כי אני גם מתה עליו!אבל גם אגיד שלא הייתי מתנגדת להתקע עם ליאור גם!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? אא... האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בטח! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? חח ממש ממזמן לצערי מה לדעתכם הכי מייחד את 19?אא אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? 14 ללא ספק. סתם רפו'ש, ברור שאיתך. כמה זמן אתם מכירים את 12? לא הרבה איזה מוזיקה 8 שומע? סינרגיה?D: מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? מספיק ודי! האם הייתם יוצאים עם 20? גם איתך! האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא נראה לי..נכון? איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? - מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?- האם 3 יותר גבוה מכם? נה
מהו שם המשפחה של 15? - האם אי פעם נמשכתם ל2? ברור! האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? חחחחח כן!אבל רק לשם ההנאה
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? לא נראה לי שגבוהה כ"כ, נכון?
מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?- האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? חחחחח כן מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? נועה יקירתי, מה את רוצה? דברי אלי! האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? לא האם 18 בנאדם מצחיק?לא מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? חחחחחחחחחחחח!כפרהעליה
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מתחתנת ומקימה בית איתי
איך הכרתם את 9? בהייד פארק בפעם הראשונה, רשמית בהופעה מה משותף בינכם לבין 2? לא יודעת, אבל אני מתה עליו האם 6 רווק?דה מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?- מה אתם הכי אוהבים ב1? וואי וואי וואי, פיצ!
אני אוהבת בה הכל, זה לא עניינכם הדברים הספציפים!
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? וואלה, לא נראה לי מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?- האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כן כן כן ועכשיו!@$@ האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? לא|: סורי אורפז
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?- האם ל20 יש חיות מחמד?- מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? שיש לו בעצם מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? נועה?
["מרקו?"]
1. אור 2. אמיר 3. בתאל 4. שלומית 5. רפי 6. זוהר 7. רון 8. רייצ 9. מורן 10. נועה 11. ליאור 12. אורפז 13. אין לי יותר גם |: 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? לא יותר מדי עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? אני בקושי מכירה את ליאור, אז אני אגיד רפי כי אני גם מתה עליו!אבל גם אגיד שלא הייתי מתנגדת להתקע עם ליאור גם!