tal 01

New member
בקשר למה אני הכי אוהבת לעשות זה נכון

בקשר לשם משפחה- לא חשוב
ובקשר למאפיה....יש לי משפחת פשע משלי

dina101

New member
באמת הכל יכול להיות..מואעאאהאהא../images/Emo6.gif

חחח תזכירי לי ב12.9 בקשר למתנה
חח..

אני אוהב את זה!

1. דפנה 2. עומר 3. שלומית 4. אור 5. שירן 6. נועה 7. ספיר 8. זהר 9. מירי 10. יוני 11. דורה 12. מאיה 13. בתאל 14. דינה 15. מורן 16. טל 17. אורפז 18. ליאור 19. אלירן 20. הילו כמה זמן אתם מכירים את 13? האמת שעוד לא יצא לי להכיר עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? שתיהן!
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? שהיא נשמה! האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בהחלט!! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? עוד לא יצא לנו להיפגש מה לדעתכם הכי מייחד את 19? לא יודע אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? שתיהן!! כמה זמן אתם מכירים את 12? מהימים הטובים של קומונת מעו נראה לי. איזה מוזיקה 8 שומע? להגיד רוק זה הכי פשוט
אז רוק מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודע. מה? האם הייתם יוצאים עם 20? כן!! יאלה שנצא כל הפורום לדייט
האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? העיניים!!
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לעודד את מכבי האם 3 יותר גבוה מכם? לא. נראה לי אני הכי גבוה פה
מהו שם המשפחה של 15? לא יודע האם אי פעם נמשכתם ל2? לא האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? לא נראה לי מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? 0% מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? נכון שלא כדאי להתעסק איתה, אבל לא
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? לכו תדעו מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? לא יודע.. מה היית רוצה? האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? שנים לא ראיתי אותה!! ז"א אף פעם עדיין. האם 18 בנאדם מצחיק? יכול להיות מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? לא יודע איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? מפקדת חיל האוויר
איך הכרתם את 9? פה בפורום. מה משותף בינכם לבין 2? בנים האם 6 רווק? רווק זה לא נשוי. אז היא רווקה מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מלכת יופי
מה אתם הכי אוהבים ב1? שהיא מה זה מתוקה!! האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? את יכולה ספיר?? מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? לא יודע חח האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כן האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? 16.9, רשום לי בפלאפון. מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? לא יודע האם ל20 יש חיות מחמד? אני אשאל אותה אח"כ מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? הסוד האפל של בתאל.. (יצא חרוז
).. לא יודע מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? לא ידוע לי על אח אבוד

בת אלי91

New member
חח יצא משעשע

1. שלומית 2. רון 3. דפנה 4. מורן 5. רפי 6. רייצ' 7. אור 8. זוהר 9. אלירן 10. ליאור 11. אמיר 12. אורפז 13. מאיה 14. עומר 15. אינלי יותר 16. 17. 18. 19. 20. כמה זמן אתם מכירים את 13? הממ, שנה בערך עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? עם 5
את אמיר אני פשוט לא מכירה איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? את העובדה שהוא לא קיים?
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בכיף
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? ממ לפני כמה חודשים אני חושבת מה לדעתכם הכי מייחד את 19? הכל אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? שוב,רפי מנצח
כמה זמן אתם מכירים את 12? לא מכירה כ''כ איזה מוזיקה 8 שומע? לא יודעת.. מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? האם הייתם יוצאים עם 20? ברור האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא נראה לי איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? האם 3 יותר גבוה מכם? מהו שם המשפחה של 15? האם אי פעם נמשכתם ל2? רון אני אוהבת אותך! האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?
לא נראה לי חח מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? חח אני אמנם לא מכירה אותו,אבל נראלי שהסיכויים קלושים מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? ברור מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? הממ האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? האם 18 בנאדם מצחיק? קורע מצחוק מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? חח אני בספק איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? עדיין בלודינית,נשואה ומנגנת על חמת חלילים להנאתה
איך הכרתם את 9? מכאן מה משותף בינכם לבין 2? יש כל מיני דברים,כפרעליה האם 6 רווק? כן מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? מה אתם הכי אוהבים ב1? הרבה דברים האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? הממ לא יודעת
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?בטח! האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? הממ מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? ממ האם ל20 יש חיות מחמד? מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? חח לא יודעת

סינטטית

New member
טובנו.

1. פיצ 2. נטלי 3. רייצ' 4. שלוצ 5. יונתן 6. גיא 7. רועי 8. עדי 9. בטי 10. מור 11. יריב 12. איילת 13. ברי 14. רונקי 15. מורן 16. אמיר 17. בתאל 18. זוהר 19. דניאל 20. אלינה כמה זמן אתם מכירים את 13? שנה וחצי, אולי אפילו יותר. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? 5. איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? המ, ממה שאני מכירה אז את זה שהוא ממש חכם! אמיר, תפסיק להיות חכם..
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? בשמחה.
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? המ, השבוע. מה לדעתכם הכי מייחד את 19? המ אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? 1 מעל הכל... לא סתם ראשונה.
כמה זמן אתם מכירים את 12? 5 חודשים. איזה מוזיקה 8 שומע? כל מיני... הרבה שאני לא אוהבת.
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? לא יודעת. בתאל, מה את שונאת לעשות?
האם הייתם יוצאים עם 20? בכיף. האם ל6 יש פירסינג כלשהו? לא נראהלי. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18 המ, זוהר? הכל.
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לראות משחקים של מכבי?
האם 3 יותר גבוה מכם? יופי, מצאתם לכם.
מהו שם המשפחה של 15? טאקו. האם אי פעם נמשכתם ל2? אני מאוד אוהבת אותה אבל לא נראהלי שנמשכתי אליה.. האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?
חע. לא. מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? חח לא גבוהה. מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? למאפיה נגד הפועל.
האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? יש מצב.
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? סיגריות. האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? בטח.
האם 18 בנאדם מצחיק? בין היתר.
מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? בטח, היא ביחד איתי ושתינו חייזריות מגניבות ולולומיות.|חייזר| איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? בפיצלנד. איך הכרתם את 9? מכיתה א'. מה משותף בינכם לבין 2? השגעון?
האם 6 רווק? כן. מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? דוגמנית?
מה אתם הכי אוהבים ב1? הכל. אבל במיוחד את זה שהיא יותר קטנה ממני.
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא. אפחד לא יכול!
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? הממ האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? בטח. האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? 6.5 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? האמת שאין לי מושג, לא מבינה בכוחות על.
האם ל20 יש חיות מחמד? כן. מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? הוא בנה אימפרייה נסתרת מתחת הרצפה הצפה.
מה הסיכויש10 הוא האח האבוד שלכם? לא גבוהה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

tal 01

New member
יאללה, גם אני../images/Emo13.gif

1. דינה 2. מאיה 3. ליאור 4. זהר 5. מיכל 6. נוי 7. עדי 8. איזולדה 9. בן 10. אליאור[בת] 11. נועה 12. מירי 13. אמיר 14. אור 15. שלומית 16. אורפז 17. יערה 18. ניר 19. נוי[לא התבלבלתי] 20. ספיר כמה זמן אתם מכירים את 13? מאז שהצטרפתי לפורום נראלי..מתי זה היה? עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5? נועה מקסימה, אבל את מיכל אני מכירה הרבה יותר זמן איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16? לא כל כך מכירה אותה...היא חמודה
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9? ברור!
מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7? היום מה לדעתכם הכי מייחד את 19? לא כ"כ מכירה...אממ אולי אופי טוב? אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5? עם מיכלוש כמה זמן אתם מכירים את 12? גם מאז שהצטרפתי בערך איזה מוזיקה 8 שומע? מזרחית ודיכאון שתהיה בריאה
מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות? יערה, מה את הכי שונאת לעשות?
האם הייתם יוצאים עם 20? בהתחשב בזה שאני מעדיפה בנים אז לא האם ל6 יש פירסינג כלשהו? חח לא איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18? הכל! מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? אמממ בטח לשמוע מוזיקה, ללכת להופעות וגיטרה? האם 3 יותר גבוה מכם? אני לא יודעת מה הגובה שלה...אבל אפילו במבה יותר גבוהה ממני. מהו שם המשפחה של 15? לא יודעת האם אי פעם נמשכתם ל2? ברור
...חחח מאיצ'
האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק? נההה..היא מלאך, איך היא תשדוד בנק?
מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין? אפסית מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה? חחח לא נראה לי האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI? עכשיו כשחושבים על זה...כן! מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת? את הראל סקעת האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16? אני לא מכירה אותה כ"כ האם 18 בנאדם מצחיק? לא יודעת מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזקים שבא לחקור את כדור הארץ? אמממ זהר, אנחנו לא צריכים לפחד..נכון?
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים? נשואה באושר ועושר לכפיל שלי...או משהו שקשור לידידיה איך הכרתם את 9? דרך אליאור בשיחת ועידה במסן...היה מצחיק![כאילו שאני זוכרת] מה משותף בינכם לבין 2? אמממ לא יודעת..אני לא זוכרת>< האם 6 רווק? כן, בינתיים. מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17? זמרת מה אתם הכי אוהבים ב1? שהיא מדהימה! פשוט מדהימה
האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק? לא, אף אחד לא יכול...ואם אני אשאל אותה את זה אני לא אתפלא אם היא תנסה
מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם? לא יודעת האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית? כן
האם אתם וכרים את תאריך יום ההולדת של 12? כן! ב-30.4 מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14? אין לי מושג האם ל20 יש חיות מחמד? לא יודעת מהו לדעתכם הסוד האפל של 13? לא יודעת...אבל אני בטוחה שיש כזה
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם? פעם היה...עכשיו אני כבר לא בטוחה

tal 01

New member
אההה אני יודעת מה משותף

ביני לבין מאיה! הזיכרון

dina101

New member
טל,אני אוהבת אותך!../images/Emo13.gif

חחחחחחח D: נשואה לכפיל! חחחחחחחחחח משהו שקשור לידידיה יכול לעלות על סף העיניינים עוד 10 שנים,בהחלט
נחכה וניראה
. ואת את את את את הכי מדהימהההההההההה.
איזו חמודה! שמת אותי ראשונה.

niro levi

New member
../images/Emo216.gif|מסמיק|

להחליף איתי את כל המראה החיצוני? לא נראה לי שזה כדאי לך.. ואני בכלל לא מצחיקה

lali1989

New member
עונה..^^

1.ליאורי 2.נועה 3.מאיו 4.מירי 5.זהריק 6.אורפזיק 7.דינה 8.ניר 9.טל 10.שלומית 11.אור 12.נוי 13.עומר 14.שירן 15.דפנה 16.מיכל 17.אמיר 18.מורן 19.יוני 20.יערה כמה זמן אתם מכירים את 13?לא הרבה.. עם מי הייתם מעדיפים להתקע על אי בודד, עם 11 או עם 5?עם כל הכבוד לאור..עם זהריק הקטנה שלי..
איזו תכונה אתם הכי אוהבים ב16?ואי..אני לא מכירה אותה כזה טוב..
האם אי פעם הייתם יוצאים עם 9?בכיף!עכשיו! מתי לאחורנה יצא לכם לפגוש את 7?never
מה לדעתכם הכי מייחד את 19?הוא מדהייייםםם אם הייתם צריכים לאכלס את העולם מחדש, עם מי הייתם עושים זאת? עם 14 או עם 5?עם שתיהן... כמה זמן אתם מכירים את 12?מאז שאני בפורום..עוד מעט שנה.. איזה מוזיקה 8 שומע?ב"ה,סינרגיה,רן דנקר מה הדבר ש17 הכי שונא לעשות?יש מצב שזה את הנסיעות הלוך חזור..חח..באמת כדאי שתגיד לנו מה אתה שונא..
האם הייתם יוצאים עם 20?יאפפפפפ האם ל6 יש פירסינג כלשהו?כמה שידוע לי לא.. איו תכונה במראה החיצוני הייתם מחליפים עם 18?את התלתלים..
מה הדבר ש15 הכי אוהב לעשות?
אין לי שמץ..
האם 3 יותר גבוה מכם?רוב הסיכויים שכן.. מהו שם המשפחה של 15?
לא יודעת.. האם אי פעם נמשכתם ל2?חחח..לא.. האם לדעתם יש סיכוי ש4 ישדוד בנק?אין מצב..היא ילדה טובה... מה הסבירות ש11 יעשה ניתוח לשינוי מין?נמוכהההה... מה לדעתם הסיכוי ש15 שייך למאפיה?יש מצב..היא לא סתם נעלמה בזמם האחרון..XDחחח האם יש סיכוי ש8 הוא בעצם מרגל של הFBI?וואלה יכול להיות...
מה המתנה הכי טובה שאפשר לקנות ל10 ליומולדת?נמממ...דיסק..ועדיף של סינרגיה.. האם אתם מתגעגעים עכשיו ל16?ברוררר האם 18 בנאדם מצחיק?יאפ מה הסיכוי ש4 בעצם שייך לזן חייזרים שבא לחקור את כדור הארץ?אין מצב..
איפה אתם רואים את 1 בעוד עשר שנים?את הקופיף הקטן הזה?!?!בטח באיזה תאטרון גדול או משו.. איך הכרתם את 9?בפורום מה משותף בינכם לבין 2?היא אוהבת את נועםםםםםם
האם 6 רווק?כמה שידוע לי כן..אבל אי אפשר לדעת איתה...חחח
מה לדעתם המקצוע שהכי יתאים ל17?משו במוזיקה...אלוהים יודע מה איבדת במה שאתה לומד עכשיו.. מה אתם הכי אוהבים ב1?הכללללללל..אחותי בקטנה והמושימושלמת.. האם 7 יכולל ללקק לעצמו את המרפק?יש מצב..לא נראלי אבל שהאי כזאת גמישה.. מה הדבר הכי יפה ש19 אי פעם עשה עבורכם?אמר לי את אחד המשפטים הכי יפים שאמרו לי אי פעם..והוא גם תמיד כאן כדי להקשיב.. האם הייתם מוכנים לגור עם3 באותו בית?ברורררררררררררר!!עכשיו!!!! האם אתם זוכרים את תאריך יום ההולדת של 12?לא..
מה לדעתכם כח העל שהכי יתאים ל14?אממממ..לעוף..חחח
האם ל20 יש חיות מחמד?אין לי שמץ מהו לדעתכם הסוד האפל של 13?חחחח...קשה לדעת..
מה הסיכוי ש10 הוא האח האבוד שלכם?אין מצב..היא יותר מידי יפה בשביל להיות דומה לי..

למעלה