שעוו"ה

EriS1

New member
מישהי יכולה בבקשה..../images/Emo216.gif../images/Emo15.gif

להביא לי טיוט לחצאית מיני ממש ממש צמודה?
זה טיוט ספציפי אבל אני לא יודעת איך לתאר אותו..

../images/Emo221.gifמאיפה הבייס?

ואיפה שיש כבר סירטוט פחות או יותר, תנו רעיונות לחלק עליון, שלא יראה יותר מידי ביתי, ולשיער, משהו יפה. היא תשב על ירח.

broken winges

New member
הבייס של צ'ריוויל ופינק נייט גרדן

ולדעתי יתאים לה עם הפוני הזה שכבר ציירת קוקו גלי ארוך או עגבנייה

broken winges

New member
היי נדיה(שם יפה../images/Emo99.gif) ברוכה

הבאה :] אני מעיין,בת 14 עוד מעט בת כמה את? ועל לא דבר בנוגע לבייס :]

sumsoom

New member
אני מטומטמת!!אל תיכנסו!!

(מעכשיו כל התגובות שלי יהיו ככה תתרגלו
טוב אממ...יש למישהי טיוט' של קוקו מתוח כזה?שלא מתנפנף? תודה בכל מקרה

sumsoom

New member
כתבתי את הכותרת בכוונה לא לפחד:-|

לא להבהל אני לא מטומטמת זה כדי למשוך תשומת לב שתיכנסו זה הכל

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני חושבת שאת יכולה גם

לכתוב כותרות רגילות. יעזרו לך גם את תכתבי בכותרת "אני צריכה...."

sumsoom

New member
אני יודעת אבל...

ככה נכנסות יותר ילדות יש יותר סיכוי שיעזרו לי
אחרי שתכירו אותי יותר טוב תראו שאני לא מפגרת כזאת שנשמעתי בהודעה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gif

לי אישית זה גורם לסגור את ההודעה בעצבנות..אבל אם את חושבת שזה מה שעוזר לך..

sumsoom

New member
...

זה ממש מעליב....אתן מדברות אלי בהתנשאות...לא צריך את העזרה שלכן הסדרתי לבד גם ככה....מנסים לצחוק איתכן...לא התכוונתי להכעיס...אני ממש מרגישה שאתן מדברות כאילו אני כלום ואתן הכי חשובות בעולם ויודעות הכל אז....תחשבו ככה אבל אם אתן חושבות שזה יעזור לכן אז...
זה היה רעיון גרוע להיות בפורום הזה....אני ממש ניסיתי להשתלב כנראה שהבעיה לא אצלי

נׁעה

New member
תשמעי,

זה לא שום דבר נגדך, אבל כשאני רואה כותרת כזאת זה לא בדיוק מעודד תגובה, במיוחד אם את מודיעה אח"כ שזה למטרות צומי בלבד.
ובאמת - *אנחנו* מתנשאות? אנחנו מעליבות? את כותבת את ההודעות שלך מנקודת הנחה שלא יעזרו לך או בכלל יקראו את ההודעה שלך כאן אם לא תמשכי כמה שיותר תשומת לב. זה לא זלזול? בנו? זה הוגן לקבוע דעה כזאת עלינו עוד לפני שאת מכירה אותנו בכלל...? אותי אישית זה מעליב
"אחרי שתכירו אותי יותר טוב תראו שאני לא מפגרת כזאת שנשמעתי בהודעה" - אני לא מתכוונת להשמע מתנשאת, ובכל זאת אי חייבת להגיד (מה גם שיש פתגמים שתומכים בזה, אז אני לא לבד) - "אף פעם אין הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" (או משהו בסגנון
). אם תעשי רושם ראשוני רע, הסיכוי שהדעה עליך אח"כ תשתנה הוא מאוד קטן. רושם ראשוני טוב, לעומת זאת, פותח לך פתח להיות כמה מפגרת שאת רוצה אח"כ
. אגב, ההודעה האחרת שכתבת בסגנון בכלל נותנת לי הרגשה מתנשאת... "אני לא סובלת אתכן אתן!פאקצות!" (ציטוט לא מדיוק
). מעבר לזה שהכותרת נותן הרגשה באמת רעה, טון הדיבור בתוכן מעיד מרגיש ממש מזלזל.. "אתן חמודות חחחח...." "זאת הייתה הדרך הכי קלה להכניס אתכן לכאן" - נו באמת, מה אנחנו ילדות קטנות...? צריך לפתות אותנו להכנס להודעות...? מה השלב הבא? להחזיק עצם ביד ולהגיד "בוא, כלב טוב, בוא.."..? אני מצטערת על הטון, אבל ככה בדיוק ההודעה ההיא גרמה לי להרגיש. זלזול והתנשאות.
וכמובן, שושה היפיופה הגיבה לך עליה מאוד יפה ובנועם ובחביבות. גם להודעות אחרות שלך הגיבו ככה, מלבד זאת, ובאמת שחוץ ממני אף אחת לא הייתה באמת לא נחמדה. אז באמת שאני לא מבינה על מה יש לך להתלונן, אם אני הייתי חדשה והיו מקבלים אותי ככה הייתי מרגישה רצויה להפליא
בבקשה אל תעזבי את הפורום. זה חבל. באמת. אנחנו כן נחמדות, ואנחנו כן עוזרות, ובאמת שאנחנו אוהבות חדשות. אבל הודעות עם כותרות כמו ההיא נותנות, לי אישית, הרגשה קצת רעה, וחבל.
או, כן, ואין לי טיוט לקוקו. מצטערת. במאמרי הפורום יש כמה טיוטים, ואני גם ממליצה לך לחפש (אני יודעת שהחיפוש ל תפוז לא נוח, אבל הוא דווקא נורא שימושי לפעמים) שרשורי טיוטוריאלים ישנים שהיו פה בפורום
.

sumsoom

New member
תודה אבל...

אני עוזבת את הפורום בכל מקרה...זה נתן לי הרגשה לא טובה ואתן חושבות שאני מגעילה(ככה אני מרגישה)ואתן לא מכירות אותי באמת...אין לכן מושג על האישיות שלי שאני לא מתכתבת אז אני באמת ילדה נחמדה וחברה טובה ואי אפשר להביע את זה בכתב....מצטערת...

למעלה