יש לך פוטושופ או פיינט?
L lady blak New member 25/7/06 #23 גם וגם,מעדיפה בפיינט שופ,את יודעת כיצד להסביר לי *מתוכננתעלשפה"חגיגית"לחטיבה^^*
K Karin917 New member 25/7/06 #16 נעליים. [תמי-תתחברי למסנג'ר מחר] אני לא מצליחה לצייר נעליים. מישהי יכולה לעשות לי קווי מתאר או לצרף דולי על הבייס הזה [עם נעליים כמובן..]? בייס מבאניסטיק.
נעליים. [תמי-תתחברי למסנג'ר מחר] אני לא מצליחה לצייר נעליים. מישהי יכולה לעשות לי קווי מתאר או לצרף דולי על הבייס הזה [עם נעליים כמובן..]? בייס מבאניסטיק.
S sillyputty New member 28/7/06 #118 אני יכולה לנסות ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif איזה נעליים את רוצה...?
L lady from the hell New member 25/7/06 #47 ../images/Emo221.gif יש את הטויט' הזה אבל זה צמה גדולה רגילה זכויות יוצרים בקובץ. ואם התכוונת לצמות קטנות אז תעשי רוויחם של פיקסל בין הצמות על הכרכפת.
../images/Emo221.gif יש את הטויט' הזה אבל זה צמה גדולה רגילה זכויות יוצרים בקובץ. ואם התכוונת לצמות קטנות אז תעשי רוויחם של פיקסל בין הצמות על הכרכפת.
S shmeksit New member 25/7/06 #48 תודה ../images/Emo25.gif והתכוונתי לצמה שיש בטיוט לא לצמות תפורות ^^
T think shon New member 25/7/06 #49 אפשר בבקשה: -פלטה בלונד בהיר -פלטה אפור/כסף -פלטה אדום חזק כזה,אדום דם. -פלטה ירוק-חרדל זהו לביינתים. תודה מראש3>
אפשר בבקשה: -פלטה בלונד בהיר -פלטה אפור/כסף -פלטה אדום חזק כזה,אדום דם. -פלטה ירוק-חרדל זהו לביינתים. תודה מראש3>