שעוו"ה

lady blak

New member
כן,וגמ אנימציין ופיינט שופ../images/Emo13.gif

תסבירי לי,
.. ככה זה יש לך אח במגמת צילום ואת עצמך שחולת גראפיקה ומעט צילום^^

Karin917

New member
מגמת צילום?

לא ידעתי שיש דבר כזה
. והנה ההסבר [בפוטושופ]- מההתחלה תמחקי את הרקע הלבן ורק אח"כ תתחילי לצייר את הדולי. אח"כ תלחצי על "שמירה עבור אינטרנט" ושם יש לך כל מיני אפשרויות אז תחברי ברקע שקוף וגיף. נכון קל?

lady blak

New member
יש בעיה../images/Emo4.gif

הדולי כבר מוכנה ואני רוצה למחוק לך ת'רקע ולהפוך לגיף שקוף[ההגשה מחר...] הפוטו שופ באנגלית ואני בקושיי מבינה אותו... את יודעת במקרה הסבר איך למחוק ת'רקע ולהפוך אותו לגיף שקוף שהדולי מוכנה בפיינט שום פרו 8.... תודה בכל זאת^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהנה, עשיתי לך.

כי ראיתי שזה דחוף לך, אז אם לא יספיקו להסביר לך, או לא תביני... נאי מקווה שזה לא יצא עם רקע אפור
. ואההמ. באנימיישן, הכי קל לעשות רקע שקוף. את לוקחת את הכלי של הצבע, ויש לך מין ריבוע כזה לבן קטן שאת יכולה לסמן אותו, ואז במקום לצבוע, המקום שאת לוחצת עליו נהפך לשקוף. :]
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאוקי. עכשיו הוא סתם

מנסה לעצבן אותי. דאמ, אני לא מוצאת עוד הסבר. [התחלתי לכתוב את ההודעה לפני איזה שעה וחצי. כל הזמן חיפשית עוד הסברים.:\]

Karin917

New member
...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

את לוחצת על הכלי שמסומן בירוק ואז את לוחצת על הרקע הלבן+Delete יכולות להיות 2 בעיות אפשרויות: *זה לא מוחק את כל הרקע-תגדילי כמה שיותר ותמחקי את החלקים שנותרו אחד אחד. *זה לא מוחק בכלל-יש 2 שיטות לפתור את זה אבל כדי לא לסבך אותך אני אסביר לך את הקלה ביותר שהיא לפתוח דף חדש ולהעתיק לשם את הדולי/בייס ואז למחוק.

o0Invisible0o

New member
אני יודעת רק פוטושופ..

בכל מקרה סמני את הדולי ותשימי בקובץ חדש עם רקע שקוף..ואז תמחקי את הרקע הקיים..זה באמת ממש ממש פשוט!!

Dandoka

New member
הנה טיוט שהכנתי פעם!!

האמת היא הוא נעשה בשבילי כתזכורת כי פחדתי שאני אשכח מה עושים XD מקווה שתביני! **אגב זה טיוט לשימוש שפיינט שופ~

למעלה