עד שפרמטתי את המחשב לפני חודשיים, הייתי מקבל DC בכל מפה שמזמנים בה בוס. לא יכולתי לעשות זאקום, ולא יכולתי לקבל MoN כי כשזימנו בוס חטפתי DC. היום הלכתי לפיקיו עם אנשים מהאליאנס שלנו, והכל עבד בסדר כי הסתדרה לי כבר התקלה. התקדמנו בפיקיו, היה זורם וחביב, והגענו לשלב של הבוסים. החבר'ה הרגו את הבוס הראשון, קראו לאסף, והוא הלך ולקח את השרשרת שלו. זימנו את הבוס השני, הרגו אותו, ואז קראו לי. בשניה שקראו לי- נכבה לי המחשב!! מסתבר שאחים שלי לא חיברו אותו לחשמל כשהם הפעילו אותו, אז נגמרה לי הבטריה! בדיוק באותה השנייה!! איזה צירוף מקרים מזעזע!
אבל למזלי הם עשו שוב את הפיקיו, אז עשיתי איתם וקיבלתי שרשרת...
תמיד הוא התנתק בשלב של הזימון, ועכשיו הוא היה ב-SAVE SPOT בשביל בטעות שלא ימות בשביל המון. כול הבוסים מזדמנים ביחד, ומה שהולך שם זה מסיבת תה אחת גדולה "האם תרצי תה, בריג'יט?" -"כן אמא, ארצה, אבל עוד לא 4, עכשיו 3:50, אנחנו כאלה שובבות וחצופות" --"כן, אנחנו כאלה חצופות ונועזות"
אבל פוגשת אחלה אנשים שמה P: אם האנשים בפארטי לא יבשים ושותקים במשך שעות זה נורא O: אבל עד עכשיו תמיד הייתי בפארטי שכולם צוחקים ומדברים ומשתפים חוויות P: ובמקרה בפארטי הזה חצי מהמשתתפים היו מהגילדה שלי אז בכלל היה כיף D:
שעידן עלה לרמה 120 בסוף היינו שם 4 אנשים הגילד, זה היה כיף D: בכללי אין לי בעיה לעשות הכול עם אנשים הגילד, ללכת פאפ זאקום סתם להתאמן סתם קווסטים או איזה דוג'ו. פשוט כיף להיות עם אנשים שאני יכול לסמוך עליהם,