ה"י 25.4.11

MomerS

New member
בהצלחה

איזה ג'וב את פותחת? בכל מקרה אם בא לך תוסיפי אותי לבאדי :AranSoPro השם ההכי יפה

מ י ל ר

New member
אה יפה לך!

קשתית זה אחלה ג'וב קשה בהתחלה אבל ארחי זה נהנים, את יכולה לשאול את עידן, היה לו קשה 3 שנים D:

Guid

New member
יש לי MoN סופסוף!!

זה היה אחד החפצים שהיה לי הכי מתסכל להשיג...
עד שפרמטתי את המחשב לפני חודשיים, הייתי מקבל DC בכל מפה שמזמנים בה בוס. לא יכולתי לעשות זאקום, ולא יכולתי לקבל MoN כי כשזימנו בוס חטפתי DC. היום הלכתי לפיקיו עם אנשים מהאליאנס שלנו, והכל עבד בסדר כי הסתדרה לי כבר התקלה. התקדמנו בפיקיו, היה זורם וחביב, והגענו לשלב של הבוסים. החבר'ה הרגו את הבוס הראשון, קראו לאסף, והוא הלך ולקח את השרשרת שלו. זימנו את הבוס השני, הרגו אותו, ואז קראו לי. בשניה שקראו לי- נכבה לי המחשב!! מסתבר שאחים שלי לא חיברו אותו לחשמל כשהם הפעילו אותו, אז נגמרה לי הבטריה! בדיוק באותה השנייה!! איזה צירוף מקרים מזעזע!
אבל למזלי הם עשו שוב את הפיקיו, אז עשיתי איתם וקיבלתי שרשרת...
זה היה מעצבן ושמח באותה המידה...

מ י ל ר

New member
שחכת את הפרטים החשובים באמת

מי התקשר אליך להגיד לך שהולכים לפיקיו מי הזכיר את זה שאתה רק לוקח מון ולא אטטקר (אה הוא צריך מון? אז שיבוא) חח

Guid

New member
חחח, כן, היה מצחיק!

לא ציפיתי שיסכימו!
תודה על הטלפון באמת, עשית לי את המוצ"ש...

מ י ל ר

New member
זה כיא ני בחור טוב וגם צנוע

וכול זה בתוך קופסא עם סרט אדום שכתוב עליה "סיפור אמיתי".

btekx

New member
הערה- בשלב בטסים יש 4 בוסים ולא אחד אחד

זה אומר שאחדים מהם נדחו לצדיים ועוד שאר הורגים ראשון בוס קוסמת אחרי זה בוס שני אחרי בוס 3 ולבסוף 4... כלומר לא הזמנו אחד אחד אלא הכול בבת אחד

מ י ל ר

New member
כן הוא לא ממש ידע את זה

תמיד הוא התנתק בשלב של הזימון, ועכשיו הוא היה ב-SAVE SPOT בשביל בטעות שלא ימות בשביל המון. כול הבוסים מזדמנים ביחד, ומה שהולך שם זה מסיבת תה אחת גדולה "האם תרצי תה, בריג'יט?" -"כן אמא, ארצה, אבל עוד לא 4, עכשיו 3:50, אנחנו כאלה שובבות וחצופות" --"כן, אנחנו כאלה חצופות ונועזות"

מ י ל ר

New member
אגב, גם לי יש MoN

כאילו, בהרמיט שלי. ואני אפילו לא יכול ללבוש אותו כי זה לרמה 110, ואני רמה 106 >_>

btekx

New member
ואם יש לך סיגנוס רמה 120

ועוד עשית קווסט מיוחד שאפשר לקבל סקיל מיוחד שתוכל ללבוש ציוד עד 10 רמות מעליך, או הרבה יותר פשוט, לעלות רק עוד 4 רמות...

Hawkgirl

New member
רמה 146! D:

פספסתי ת'רגע של ה-Level Up אבל הנה תמונה של שניה אחרי F3

מ י ל ר

New member
מזל טוב!!!!!

כולם פשוט טסים ברמות עכשיו! רק אני משתעמם מהטירה דיי מהר? :/

Hawkgirl

New member
אנ'לא נהנית בטירה..

אבל פוגשת אחלה אנשים שמה P: אם האנשים בפארטי לא יבשים ושותקים במשך שעות זה נורא O: אבל עד עכשיו תמיד הייתי בפארטי שכולם צוחקים ומדברים ומשתפים חוויות P: ובמקרה בפארטי הזה חצי מהמשתתפים היו מהגילדה שלי אז בכלל היה כיף D:

מ י ל ר

New member
כן זה אחלה להתאמן עם אנשים מהגילדה

שעידן עלה לרמה 120 בסוף היינו שם 4 אנשים הגילד, זה היה כיף D: בכללי אין לי בעיה לעשות הכול עם אנשים הגילד, ללכת פאפ זאקום סתם להתאמן סתם קווסטים או איזה דוג'ו. פשוט כיף להיות עם אנשים שאני יכול לסמוך עליהם,

Guid

New member
עם אנשים שמכירים זה באמת כיף,

אבל מאז שאני מתאמן בטירה יוצא לי באמת לפטפט עם ממש הרבה אנשים בפארטי! מזכיר לי את ימי הPQ שעברו ואינם.. קרניבל ומייז...

למעלה