כל חפץ חדש שיוצא בקאש שופ , יוצא בשבועות הראשונים כקבוע לעד. רק אחרי תקופת הרצה הוא נכנס למערכת של מכירה ל 90 יום. נקסון כתבו על זה באתר שלהם וגם - תבדוק את העמוד הראשון בקאש שופ.
נחמד לדעת את זה, למרות שאני וחפצי לבוש של קאש לא ממש חברים טובים. (אני יותר חבר טוב של חנות וקוביות) אבל כובע שקוף אי אפשר לקנות קבוע עכשיו, זה לא כמו פעם שמחיר כפול אפשר לקנות קבוע. וכובע שקוף זה החפץ קאש הכי נמכר לדעתי (חוץ מקוביות)
בדקתי את עיניין ה FAME ../images/Emo221.gif../images/Emo20.gif../images/Emo221.gif
זה ממש מצוץ מהאצבע ! לא היה ולא נברא. אין תוספת סלוטים לדמות אם יש לה מעל 1000 FAME . הלו נקסון מרויחים כסף ממכירת סלוטים ב CS..... תהיה תועלת לדמויות עם FAME גבוה אבל משהו שקשור בייצור חפצים וכמובן לא צריך 1000 בשביל זה. וכל מי שנותן FAME וחושב שישלמו לו על זה..... המממ... אייך לומר את זה בצורה עדינה...... לא יודעת. פשוט אל תהיו פראיירים.
כי קראתי בחצי כוח, האנגלית שלי לא חזקה. אגב, המייקר נעלם בכאוס פאץ', נכון? ראיתי סרטון ביוטיוב, שאנשים פשוט הולכים במפות ומתחילים לחצוב אבנים :| כול כך LAME. למזלי יש עוד זמן לכאוס, זה בטוח יהיה אחרי היומולדת.. (ולא לפני היומולדת)