ה"י 25.4.11

btekx

New member
אז תעשה רק בפעם 1-2 בשבוע...

ויש זמן... לא לדאוג...

מ י ל ר

New member
זה פיקיו מעצבן

עשיתי משקפיים ואז הם התפוצצו אז עשיתי שוב אחרי זה עוד משקפיים דחסתי יותר מידי LPQ שיצא לי מכול החורים..

Hawkgirl

New member
רק עכשיו שמתי לב..

רגע מה? אי אפשר לקנות יותר חפצים קבועים?(כלומר.. אם זה לא באיוונט?) מה ה.. עיקרון בדיוק? o-o

זה ממש לא מדויק אסף

כל חפץ חדש שיוצא בקאש שופ , יוצא בשבועות הראשונים כקבוע לעד. רק אחרי תקופת הרצה הוא נכנס למערכת של מכירה ל 90 יום. נקסון כתבו על זה באתר שלהם וגם - תבדוק את העמוד הראשון בקאש שופ.

מ י ל ר

New member
אוקי, לא ידעתי את זה!

נחמד לדעת את זה, למרות שאני וחפצי לבוש של קאש לא ממש חברים טובים. (אני יותר חבר טוב של חנות וקוביות) אבל כובע שקוף אי אפשר לקנות קבוע עכשיו, זה לא כמו פעם שמחיר כפול אפשר לקנות קבוע. וכובע שקוף זה החפץ קאש הכי נמכר לדעתי (חוץ מקוביות)

56. ../images/Emo3.gif ושאלה למי שעשה את הקווסטים של CHRYSE!

אם אני יוצאת מהאי, כשאני חוזרת לאריקסון-הNPC שמעביר לשם-הוא עדיין יחזיר אותי לאי? כי בשלב מסויים אני אצטרך לקנות שיקויים...

xFade

New member
../images/Emo79.gif כשתגיעי ל60 תחכי לי ../images/Emo69.gif

נלך לעלות ל70 ביחד

../images/Emo6.gifאני בדרך ל57. 61%.

אני אשמח לעלות עם מישהו, לעשות עבודה שלישית לבד זה באסה.
את מדברת על הקשתית שלך, נכון? באיזו רמה היא? וישמצב שהוספת אותי איתה לבאדי?
כי אישרתי אבל את אפעם לא מחוברת איתה חחח.

xFade

New member
../images/Emo79.gif נראלי שהיא 58

כן,הוספתי אותך
ביומיים האחרונים לא ממש היה לי זמן לשחק פשוט

בדקתי את עיניין ה FAME ../images/Emo221.gif../images/Emo20.gif../images/Emo221.gif

זה ממש מצוץ מהאצבע ! לא היה ולא נברא. אין תוספת סלוטים לדמות אם יש לה מעל 1000 FAME . הלו נקסון מרויחים כסף ממכירת סלוטים ב CS..... תהיה תועלת לדמויות עם FAME גבוה אבל משהו שקשור בייצור חפצים וכמובן לא צריך 1000 בשביל זה. וכל מי שנותן FAME וחושב שישלמו לו על זה..... המממ... אייך לומר את זה בצורה עדינה...... לא יודעת. פשוט אל תהיו פראיירים.

באמת הבוקר בהנסיס ראיתי

מיליוני אנשים שמשלמים מיליונים תמורת פיים אחד מסכן...חבל על המסוס.

תוספת

מי שיהיה לו פיים יותר גבוה יוכל לייצר חפצים עם יותר סלוטים. למשל חפצים לפנים. אני חושבת, זה מה שהבנתי. בגדול - חבר אמר לי שאין כל כך חשיבות לפיים.....

מ י ל ר

New member
אולי לזה התכוונו?

כי קראתי בחצי כוח, האנגלית שלי לא חזקה. אגב, המייקר נעלם בכאוס פאץ', נכון? ראיתי סרטון ביוטיוב, שאנשים פשוט הולכים במפות ומתחילים לחצוב אבנים :| כול כך LAME. למזלי יש עוד זמן לכאוס, זה בטוח יהיה אחרי היומולדת.. (ולא לפני היומולדת)

DancingIsMyLife

New member
אז בסימן טוב יש לי מייפל D:

טוב.. על המחשב שלי אבא לפחות
כרגע ברמה 9, מקווה להגיע עד 20 עד שאני אלך לישון

בהצלחה!../images/Emo24.gif

את בברה? אם כן, תוסיפי אותי StarliciousL, ואם את צריכה עזרה במשהו-אני אשמח לעזור.

Guid

New member
מזל טוב! ../images/Emo9.gif

תני לנו את השם של השחקנית שלך, שנוסיף לבאדי וכו'

למעלה