ה"י 25.4.11

אין דבר העומד בפני הרצון../images/Emo8.gif

תראה את סמדר-היא הצליחה להגיע לרמה 200! או את סיוון-ברמה 174 אאל"ט...ואני הצלחתי בתוך שבוע ויום להגיע לרמה 57-כשדבר כזה פעם לקח לי חצי שנה בערך, רק בגלל חוסר רצון. וכמו שכבר אמרתי כמה פעמים-העניין הוא לא להכריח את עצמך לעלות רמות-העניין במשחק הוא להנות ממנו ולמצות כמה שאפשר...אם אין לך מוטיבציה עכשיו, קח הפסקה מהאימונים, ואז תבוא לך מלא מוטיבציה ותצליח לעבור את הרמה שאתה תקוע בה... קיצר, חפרתי, אל תדאג, אתה עוד תעלה את הרמה הזאת. אתה לא מחוייב לעלות רמה בכל יום.

מ י ל ר

New member
חחח איזה שיחת עידוד :)

כרגע במשחק אני עסוק בלעשות כסף, למכות שהמכירות כבר לא כאלה טובות.. יש ציוד שאני צריך להחליף, וזה בא על החשבון של להתאמן. אז להתאמן יהיה אפשר תמיד, אבל לעשות כסף זה עיניין של רגע, אחרי הכאוס יהיה לי יותר קשה :| ועוד מעט היומולדת של מייפל אז בטח אני איהיה עסוק להשיג עלים וכול זה, קיצר לעלות רמות לא כזה דחוף לי כבר, אני עושה דברים אחרים ושום דבר לא בורח D: חוץ מזה אני ברמה שאני באמת יכול לקחת מנוחה מהלעלות רמות. אגב, את עולה רמות מהר רק בגלל שאחרי ה-BB שינו מלא דברים, רמות נמוכות עולות ממש מהר רמות, פעם בשביל המשקפיים של האיוון הייתי צריך להגיע לרמה 30, וזה לקח לי משהו כמו 10 שעות (התפצל ל-3 ימי משחק) עכשיו לרמה 30 אני יכול להגיע ביום, זה ממש קל D: אני חושב שמרמה 100 זה מתחיל להיות לא כזה נוח לעלות רמות.

../images/Emo26.gif

ברור שהBB עוזר מלא בעליית רמות!
אבל זה ממש לא העניין, יכולתי גם להשאר במפלצות שקל לי יותר להרוג ומביאות לי EXP יותר נמוך-כמו שעשיתי בדמות הקודמת. או יכולתי סתם להסתובב עם הדמות ולדבר עם אנשים-כמו בדמות הקודמת. העניין פה הוא מוטיבציה, אחרי זה הBB...

btekx

New member
בדיוק

כשאני משחק, כשיש לי יותר מוטיבציה אני יכול לעלות כ30-60% ואם אין יכול להגיע בקושי ל5-10% הכול בא המוטיבציה תלוי בפארטים, שיש פארטים טובים ואני רואים שחלק חזקים או עולים רמה או מכונאי אחר ברמה יותר גבוהה ממני אז ממש בא לי לעלות עוד ועוד אחוזים... אין סמדר הצליחה לעלות רמות לעד 197 ללא NHC???????????? ועוד חלק רוב מהם לפני BB!!

../images/Emo45.gifבדיוק! סמדר עלתה את כל זה כמעט,

ובלי BB, אסף.
אז הכל זה מוטיבציה.

למעלה