ה"י 25.4.11

../images/Emo60.gifה"י 25.4.11../images/Emo60.gif

אתמול משום מה כמעט ולא היו לי לאגים בלילה, אז עליתי ל54. הבוקר עליתי ל55 ואז נפתח ולי הקווסטים של Chryse. אני ממש רוצה את המדליה, אבל איזה קווסטים חופרים!
אבל EXP מעולה, אז שיהיה...

מ י ל ר

New member
מזל טוב על הרמות!

ושאת מקבלת את המדליה, תעלי תמונה, כי אין לי מושג איזו מדליה זו D: אגב, מצאתי 3 פעמים את הבוסית כאפות, בשאר המפות לא היה. (כן ורוקנתי את המפה שאם היא תטען מחדש) אני חיבי לציין שכול אחת כזאת מביאה לי 1%, שזה מעולה!! אבל לוקח לי דיי הרבה זמן להרוג אותה, משהו כמו 5-6 דקות. יתרון: רגישה לברקים D:

מ י ל ר

New member
אחרי זה זימנתי סתם בשביל הקטע את הבוס האחר

זה שיש A B ו-C או משהו כזה לא הייתי על סכנת מוות (מסתבר ש-3K דמג' לא כזה מזיז לי) אבל אחרי חצי דקה הבנתי את הרעיון, ועשיתי ויברח. כמובן שזה היה סתם בשביל לראות את הבוס הזה, לא מעבר.

הנה המדליה../images/Emo26.gif

http://global.hidden-street.net/eq/medal/chryse-savior אין הרבה הבדל מהמדליה של המאשרום קינגדום חוץ מהעובדה שהיא מוסיפה 200+ לMP-HP והמדליה של המאשרום קינגדום מוסיפה 100. בכ"ז אני רוצה אותה כדי שיהיה לי עוד MP וHP ושזה סתם יהיה באוסף.

מ י ל ר

New member
אה זה כמו המדליה של עבודה רביעית

כמוש אמרתי לך בגילד, אני רוצה את המדליה של הקווסטים, רק עוד 207 קווסטים שצריך להשלים :/ וכבר אין לי מושג מה לעשות :( אני מחפש את הקלים הזריזים D:

עשית כבר את של כל הרמות הנמוכות?

רציתי בדמות הקודמת לעשות את המשימה של המדליית-קווסטים, אבל אני האחרונה שיש לה עצבים לזה...אמרתי לך, בינתיים השלמתי בקושי 80 קווסטים.

חבל.... יש המון משימות שמקבלים סבבה של מגילות

עשיתי נראה לי במצטבר יותר מ50 מיל מהן
שלא לדבר שהקווסטים לרמות הנמוכות מטיסות אותך באחוזים

אני מעדיפה לעשות כסף בדרכים אחרות

סבלנות זה לא בדיוק השם השני שלי...
אבל כרגע הקווסטים בCHRYSE מעולים, כל סיום קווסט נותן מעל 10K אקספי, ועל הדרך המפלצות גם נותנות אקספי:)

לא עוזר לי מלא סקרולים,

כשאין לי סלוטים פנויים ביוז וחנות למכור...
אולי אני אעשה אחרי שתהיה לי חנות ואחרי שאני אקנה גם גאצ'ה...

Hawkgirl

New member
סוף סוף השגתי שוב חגורה שחורה

אחרי שפיצפצתי אותה פעם שעברה, החזרתי לעצמי את החגורה ♥ וכבר הספקתי להשתמש במגילת int 60% עליה והמגילה עבדה D: ותגידו, מישהו יודע אם יש איזו בעיה, או שנקסון הוציאו איזו הודעה בנוגע לחפצי CS? משום מה כל החפצים שקניתי מה-CS לא מציגים מתי הם נעלמים, כאילו הם הפכו לחפצים קבועים(ולא קניתי אותם קבועים X: )

תני דוגמא רותם כי נראה לי שקנית קבוע בלי לדעת

ממש שראיתי יש לך את הכובע ארנב למשל..... ברגע שזה יצא - כל מי שקנה אותו - קנה חפץ קבוע. כל חפץ שאין עליו תוקף, נקנה כחפץ קבוע. רק שתדעי, שכל חפץ חדש שנקסון ממציאים ומכניסים לקאש שופ, בהתחלה נכנס כחפץ קבוע ורק אחרי תקופת הרצה נכנס כחפץ ל 90 יום.

Hawkgirl

New member
לא יכול להיות..

לפני איזה שבוע בדקתי מתי החפצים יעלמו והיה רשום שהם יעלמו באמצע מאי o-o עכשיו ניסיתי שוב לבדוק מתי בדיוק כי שכחתי את התאריך וראיתי שאין תוקף ><" וכן, אני מדברת על חליפת הארנב שלי X:

Hawkgirl

New member
אוי, יכול להיות שהסתכלתי על חפץ אחר? T_T

בעע.. אני רואה באמת בחיובים שקניתי את החפצים כפול מהמחיר הרגיל שלהם עכשיו.. WTF.. לא ידעתי שזה קבוע ><" סעמק... יימח שמם =.= טוב, יש להם מזל שאני ממש אוהבת ת'חליפה =.= אני אוריד אותה לאיזה תקופה :\

מזלטוב על החגורה../images/Emo47.gif

אני צריכה לנסות להשיג את הלבנה בינתיים...
ואין לי מושג על החפצי CS...הבוקר בדקתי כמה דברים שאני רוצה לקנות-וכובע שקוף למשל לא קבוע-לפי הCS...אין לי מושג מה קרה. X: אבל אם באורח פלא החפצים שלך הפכו לקבועים-מה רע...

מ י ל ר

New member
על פי עיקרון, אין יותר חפצי CS קבועים

אלה אם כן יש איוונט או משהו קצת לפני שהיה BB, קניתי כובע שקוף קבוע, ככה שהרווחתי D:

btekx

New member
כן קניתי את כובע שקוף לתמיד לאקדחון

ושהגיע ביג באנג, נגמר "לתמיד" ונשאר רק 3 חודשים... אז רציתי לקנות כובע שקוף למכונאי אז קניתי ל3 חודשים, עד אירוע שאפשר לקנות כובע שקוף לשנה! זה עדיף על 3 חודשים... אני מחכה לאיורע חפצי לתמיד... אני רוצה לקנות כובע ומשקפיים למכונאי...

מ י ל ר

New member
עידן קנה כובע שקוף לשנה, זה קטלני!

שנה לא לדאוג. אבל איזה משקפיים אתה רוצה לקנות למכניק שלך?

btekx

New member
משקפיים כחולות

אני לא חייבב לקנות חולצה/נעליים או כלי נשק, משום שדמות תמיד על רובוט, כך אני יכול רק לקנות - כובע, פנים, עגילים משקפיים ואפקט ולזה אני רוצה רק משקפיים משום שיש לי משקפיים שבור מPQ לודי ואני לא אוהב את זה...

מ י ל ר

New member
אוקי D:

אני מת לעשות עוד משקפיים של לודי ולנסות לסקרל אותם בדברים טובים (מגילות של 30% וכול המסוכנות האלה) אבל אין לי כוח זה חופר מידי :/

למעלה