זה עוד לא היה לי...

מה שלא חשוב

אין צורך לעשות עליו ספקולציות. הכלכלה אולי נוסקת לשחקים אבל עדיין יש אנשים שכל אגורה חשובה להם גם אם היא גורמת להם לוותר על דברים חשובים. יאללה בזק. דרך אגב, בהמשך ל.. אשמח לסייע.

נימשון

New member
אין לי בעיה עם גבר מחושב

כפי שכתבתי למעלהגם לי אין עודף כסף לבזבז על הסלולרי אבל כמו שכתבה טל למעלה הרושם הראשוני שהוא עשה לא היה מי יודע מה. אם היה מתקשר ורואה שהשיחה מתארכת בכיף הייתי עוברת איתו לטלפון בזק (מתקשרת אליו) אבל הצורה בה נאמרו הדברים ובה הוא התעקש על זה פשוט לא מתאימה לי. כנראה צריך לצאת פעם עם קמצן כדי להבין איזה סיוט זה ולהבא להזהר מכל אחד שרק מריח כזה גם אם מרחוק.

לא קראתי

את תגובתה של זאת שציינת מסיבות ידועות, אבל שמתי לב שיש פה מוטיב חוזר בלמצוא הכל,בלקבע חשיבה ולחפש מה לא בסדר בכדי למחוק בהינף יד עוד אדם פשוט מן השורה, שהכתיבה שלו נתנה ראייה מוטעית ואולי העדפות שלו הן בכלל לא כמו כל התסריטים שהועלו כאן. וזה פשוט מאד. נוח, נוח לנו לעשות delete ולעבור למועמד הבא, שאולי לא ירצה לנסוע באוטו כי הדלק יקר ואולי יעדיף להביא לפגישה פת לחם עם זיתים ומים מינראלים במקום ארוחת גורמה. ואולי פשוט כי נוח להיתפס על משהו שלילי אחד במקום לחפש את מה שכן חיבר אותנו והיה לנו נעים לשוחח איתו. ואולי מחר נהיה בני 50 פתאום ונמשיך ללחוץ על הכפתור?

נימשון

New member
אולי הכל....

אולי לבחורה שלא אכפת לשבת בפארק כל היום עם מיץ ענבים ולחם טוב הוא יתאים אבל חומרנית שכמותי רוצה הרבה יותר מזה. אני לא צריכה מליונר שהרי גם אני לא כזאת אבל אם הבחור במצב בו הוא לא יכול להשקיע את כמה השקלים שתעלה לו שיחה סלולרית קצרה איתי אז וואלה, גם הוא לא בשבילי. כבר כתבתי למעלה שאם הוא היה מעורר בי איזו סקרנות או רצון להמשיך בשיחה אז הייתי מוצאת פתרון יצירתי למצב אך מאחר והוא היה רחוק מלעורר איזו סקרנות, לא אהבתי את הבקשה לטלפון בזק ויש לי פחד איימים מכל מה שמתקרב להיות קמצן החלטתי לפסול. אז כן, אולי אשאר רווקה גם בגיל 50 אבל אז לפחות אהיה רווקה מאושרת ולא נשואה למישהו מתוך פשרה לא טובה לי.

sigal38

New member
לא נותנת

את מספר הטלפון בבית בבית אלא אם כן זה עבר כמה שיחות. קרה לי שהוא ביקש את הטלפון בבית ונתתי כי הבנתי שהשיחה הולכת להיות ארוכה וזה לא פייר. אני לא מתקשרת ומיד מודיעה מראש שאין לי שיחות יוצאות.......אף אחד לא זלזל או שאל שאלה מביכה.....כולם הבינו.

shona gone

New member
מושג האשה הקמצנית לא קיים

משום מה.בקשתו לגיטימית. ניתקת ורצת ללכלך. אחחח הבהמיות.....

shona gone

New member
אבל תמיד בהודעות בפורום

גברים לא יתלוננו. זוהי תכונה "גברית" משום מה. בנוגע לטלפון: יש בחור סטודנט מבריק לתואר שני שמנסה לחסוך גרושים. יש מישו נוסף שאני מכיר עם דיל בחברת הוט של שיחות חופשיות. ועוד. הגזמת עם עניין הקמצנות.

קמצנות זה סיוט

ויחד עם זה, לא בטוחה שזו היתה הכוונה פה. כבר עברתי סיטואציה כזו מספר פעמים, ומבחינתי אני אומרת באופן מאוד ברור, בוא נתחיל בסלולרי, ואם יתאים מבטיחה לעבור לבזק. יש משהו לא פשוט בלתת את מספר הטלפון הבייתי לאדם זר. מבינה אותך לחלוטין. אם הוא היה מגיב בחוסר יכולת להתגמש לגבי צרכי. כן, הייתי מוותרת. אבל שוב, רק אחרי שהייתי מסבירה לו את עמדתי וצרכי.

sagi26

New member
לא מסכים איתכן ,, אתן סתם שופטות

ואם הבחור הוא מטריד פוטנציאלי בעל כסף רב אז הוא כל הזמן יתקשר לה לסלולרי ויציק לה אז מה ההבדל בין הצקה בטלפון בבית או בסלולרי????? מי שהוא נורמלי ינהל איתה שיחה מתורבת ואם יהייה כימייה הם ימשיכו תקשר ואם לא אז יםרדו דבר שקרה לי לא מעט פעמים. הטלפון יותר זול,,,, השמיעה יותר ברורה,,, ואין קרינה שמתגנת תמוח. יש הבדל בין בחור מחושב לבין קמצן,,,, אני האחרון שהוא קמצן אבל רחוק מהליות פזרן כי אני עובד קשה בשביל הכסף ויודע להעריך אותו. היא גם יכלה להגיד לו אין בעייה תתן לי את שלך ואני יתקשר כולה שקל שיחה היה עולה לה,,, היא במקום להכיר פשוט אוהבת לפסול אז שהיא תגיע לגיל 40 ותהיה עדיין רווקה מתוסכלת שתבין מאיפה זה בא. אף אחד לא מושלם ,,, לכולנו יש פאקים,,,, הכי נוח וקל לפסול ישר אבל אז לאן נגיע ????? אני בדיעה שאני נותן צאנס אמיתי עד שהוכיחו לי אחרת,,, למה לשפוט בחור שהיא עדיין לא מכירה בגלל משפט שבעני הוא לגיטימי והגיוני. אולי הוא כרגע בתקופה לחוצה כלכלית,,, אולי הוא בתקופה שהוא החליט לחסוך למשהו חשוב וכן כל שקל שחוסכים בסוף מגיעים לסכום מכובד,, אולי הוא לא אוהב לזרוק את הכסף שלו סתם בקלות,,,, למה ישר להסיק שהוא קמצן??? למה ישר להסיק שבני אדם הם מטרידים פוטנציאליים,,, אנסים,, רוצחים,, מתעלקים וכו,,, הם הרוב היו כאלה לא היה טעם לאנושות,,, אני נותן תמיד תבזק ותסלולרי ואם אני ליד טלפון של בזק אני אפילו מעדיף שיץקשרו אליי לבזק אם זה בבית או בעבודה,,, לא מתגנים לי במוח,,, לא עולה לצד השני יקר- זה נקרא התחשבות,,, השמיעה הרבה יותר ברורה.

phizik

New member
אולי לא קראתי הכל...אבל ממה שקראתי

לא ראיתי התייחסות אחת לעובדה שאם מישהו פנה אלייך דרך חלון מסנג'ר באתר הכרויות מן הסתם יש לו מנוי כלומר...הוא מאלה שמשלמים...מסקנה...הוא כן מוציא כסף על דברים שרוב האנשים לא, ומכאן נגזר שהסיבה שלו היא שונה מקמצנות...לפי הלוגיקה הפרטית שלי. פיזיק - יודע מה זה לוגיקה בלי תואר אקדמאי...

sagi26

New member
פיספת תנקודה

מזה משנה כבר למה הוא מעדיף לדבר בטלפון בזק ולא בסלולרי יותר חשוב שהיא פוסלת גבר שהיא לא מכיר בגלל שטויות בזק או סלולארי נו באמת ,, לא פלא שהיא לבד ותהייה כזאת גם בגיל 40

sagi26

New member
תגובה

אני יוצא עם בחורה,,, ואני רחוק מלהיות מושלם את פשוט במקום להכיר חושבת איך לפסול,, אז ציינתי שזה מתכון בדוק ללהיות רווקה בגיל 40

נימשון

New member
הלוגיקה שלך לא משהו

הוא פנה אלי בLOOK4LOVE שם אין צורך לשלם מנוי כדי לפנות לבחורה במסנג'ר או בהודעה. הלכה הלוגיקה

phizik

New member
שיט.. ../images/Emo13.gif ...טוב אז הוא קמצן....LOL

אבל הלוגיקה שלי נכונה כל עוד הפרט הזה היה חסוי

למעלה