לא מסכים איתכן ,, אתן סתם שופטות
ואם הבחור הוא מטריד פוטנציאלי בעל כסף רב אז הוא כל הזמן יתקשר לה לסלולרי ויציק לה אז מה ההבדל בין הצקה בטלפון בבית או בסלולרי????? מי שהוא נורמלי ינהל איתה שיחה מתורבת ואם יהייה כימייה הם ימשיכו תקשר ואם לא אז יםרדו דבר שקרה לי לא מעט פעמים. הטלפון יותר זול,,,, השמיעה יותר ברורה,,, ואין קרינה שמתגנת תמוח. יש הבדל בין בחור מחושב לבין קמצן,,,, אני האחרון שהוא קמצן אבל רחוק מהליות פזרן כי אני עובד קשה בשביל הכסף ויודע להעריך אותו. היא גם יכלה להגיד לו אין בעייה תתן לי את שלך ואני יתקשר כולה שקל שיחה היה עולה לה,,, היא במקום להכיר פשוט אוהבת לפסול אז שהיא תגיע לגיל 40 ותהיה עדיין רווקה מתוסכלת שתבין מאיפה זה בא. אף אחד לא מושלם ,,, לכולנו יש פאקים,,,, הכי נוח וקל לפסול ישר אבל אז לאן נגיע ????? אני בדיעה שאני נותן צאנס אמיתי עד שהוכיחו לי אחרת,,, למה לשפוט בחור שהיא עדיין לא מכירה בגלל משפט שבעני הוא לגיטימי והגיוני. אולי הוא כרגע בתקופה לחוצה כלכלית,,, אולי הוא בתקופה שהוא החליט לחסוך למשהו חשוב וכן כל שקל שחוסכים בסוף מגיעים לסכום מכובד,, אולי הוא לא אוהב לזרוק את הכסף שלו סתם בקלות,,,, למה ישר להסיק שהוא קמצן??? למה ישר להסיק שבני אדם הם מטרידים פוטנציאליים,,, אנסים,, רוצחים,, מתעלקים וכו,,, הם הרוב היו כאלה לא היה טעם לאנושות,,, אני נותן תמיד תבזק ותסלולרי ואם אני ליד טלפון של בזק אני אפילו מעדיף שיץקשרו אליי לבזק אם זה בבית או בעבודה,,, לא מתגנים לי במוח,,, לא עולה לצד השני יקר- זה נקרא התחשבות,,, השמיעה הרבה יותר ברורה.