זה עוד לא היה לי...

במקרה הספציפי של נימשון

אתה צודק אבל בוא נעבור עוד שלב לרגע...אוקיי יש פה 2 סיטואציות שונות וקצת עירבבנו סיטואציה אחת זה שאתה מדבר עם מישהו מספיק זמן כדי להבין שבא לך לתת לו צ'אנס...ואז נתקלים בסיטואציה שנימשון נתקלה בה, ואם הוא רכש בינתיים מספיק "קרדיט" אצלה, היא יכולה להחליק ולא לפסול מיד אבל במקרה שלה זו סיטואציה אחרת, הם לא דברו, שיחת הטלפון היתה אמורה להיות ההכרות הראשונית שלהם, ומה שהוא אמר היה הרושם הראשון שהיא קיבלה...נכון שאם היא היתה נותנת צ'אנס אולי היתה מגלה שהוא אחל'ה, אבל מבחינתה זה היה הרושם הראשוני, וזה הספיק לה. בכללי אני מסכימה איתך ועם מיקה שאולי היא פסלה מהר מידי אבל אני אישית מבינה אותה על זה, רושם ראשוני חשוב לי מאוד, מבחינה אינטלגנטית אני מעדיפה שגם הצד השני יבין שרושם ראשוני חשוב, ואם הוא לא יתאמץ לפחות לדאוג לרושם שלו, אז אני אסנן...בדיוק כמוה

נכוון

שבהתחלה זה הכל - רושם רושם רושם רושם..... איפה כל השאר? אה... מאמי, אי אפשר לקבל רושם ממשפט אחד פשוט שכזה ואמיתי כנה שכזה. ואם כבר מקבלים רושם? הוא רושם מוטעה ברובו....

נימשון

New member
טל, אני לא בקטע של משחקי כבוד

אם הוא היה מוצא חן בעיני והייתי מבינה שיש פהאיזו בעיה אז לא הייתי רואה בעיה בלקחת ממנו את המס' ולהתקשר (אם כי לאור אתמול לא בטוחה שהיה לי את האומץ להתקשר) אבל הוא פשוט לא עשה לי שום דבר מיוחד.

נימשון

New member
הוא לא הספיק לעשות מספיק רושם

היה פרווה לחלוטין, הרושם היחיד שהוא עשה היה עם מס' הטלפון שלו וזה לא היה רושם טוב מידי. אם היה יוצר אצלי עניין זה היה משהו אחר אבל במסגרת הפרווה חובת ההוכחה מבחינתי היתה עליו.

תראי, אילו היית פותחת את השירשור

הזה לא על מנת להצחיק או להביא דוגמא מצחיקה ( כי זה ממש לא מצחיק, אותי לפחות ) אז ניחא... אבל המטרה שלך היתה לשים את הסיטואציה הזו ללעג.

אני ממש ממש לא התכוונתי

לזה בקטע של משחקי כבוד פשוט מאוד אם מישהו אומר לי תני לי את הטלפון שלך אז אני לא מוצאת סיבה להגיד לו "עזוב, אני אחייג" אלא אם כן אני כבר מכירה אותו, או יודעת שאין לו כסף, ויש לי מליון חברים שמתקשרים אליי ובמיידית אני אומרת להם "נתקו, אני מחייגת" כבוד לא קשור כאן בכלל אמנם מרוקאית, אבל לא לערבב

P u s s i c a t

New member
ת'אמת?...

היה לי אחד כזה פעם. בדיעבד הסתבר שמרוב בחורות שמתחיל אתם (את יודעת... מהסדרתיים) גם שיחות הופכות לשיקול אצלו לא בטוח שזה שיקול נכון מה שעשית. אבל אני מאמינה באינטואיציה ומניחה שמשהו בטון שלו אמר לך שמדובר בדן חסכן יאללה NEXT

נימשון

New member
בחור מס' 2 לערב זה ../images/Emo6.gif

התחיל איתי את השיחה בהיי סקסית, החלטתי שלא לפסול על הסף בשל חשדות שיכולים להתגלות כלא נכונים ועניתי לו. דיברנו קצת וגם ממנו ביקשתי תמונה, באופן מפתיע גם לו לא היתה תמונה אבל הוא בניגוד לקודם התעקש לתאר לי את עצמו. תיאר עיניים, תיאר יער ואז משפט המפתח, יש לי טוסיק סקסי ושפתיים חושניות
אם עד עכשיו זה לא היה מספיק ברור החלטתי לעשות את זה לגמרי ברור ושאלתי אותו מה הוא מחפש
התשובה לא איחרה לבוא...לנשק אותך עכשיו
אחחח גברים גברים מתי אני אפול על מישהו רציני תגידו לי

לא מבין מה משעשע בזה? ../images/Emo31.gif

והשאלה שלי היא- האם נימשון הראתה לו תמונה או שהיא רק ביקשה ממנו תמונה, ומה מצחיק בלהגיד למישהי שהוא רוצה לנשק אותה? אולי תמוהה, אבל לא מצחיק.

די אל תרגיז

איזה מן צורה יש לפנייה לקשר רציני אם כל מה שיש לו להגיד זה שיש לו טוסיק יפה ושפתיים חושניות והוא רוצה לנשק? אתה יודע מה? רציתי לשאול אותך אם מישהי היתה פונה אליך פנייה ראשונה, במטרה רצינית, ואומרת לך שיש לה טוסיק חמוד ושפתיים חושניות והיא רוצה לנשק אותך היית מתלהב מהרעיון? אבל מצד שני....אתם הגברים? כנראה שכן...

ונכון , את צודקת, אותי פשוט מכעיס

קצת שהנושא הזה נפתח כצחוק על מישהו שלא ממש ברור שהוא באמת קמצן או משהו דומה לזה. צודקת

למעלה