זה עוד לא היה לי...

חוץ מזה, יכול להיות שיש לו טוק-מן

ולא נשאר לו הרבה בכרטיס או בכלל לא נשאר לו. והוא פשוט לא מצא לנכון לשתף אותך בפרטים האלו. לכן הוא התעקש.... גמני הייתי מתעקש, אולי הייתי מתבייש להגיד שאין לי שיחות יוצאות, חוץ מזה- אם כל כך רוצים, אפשר להתקשר ולא להתעקש שהוא יתקשר.

מה עדיף? לקחת יוזמה.... לא יותר פשו

פשוט במקום לחכות שהוא יתקשר, אם את רואה שיש איזו בעיה, אז להתקשר? ואחר כך לברר ולהחליט אם הוא פסול או לא? להחליט שהוא קמצן- זה נורא קל על סמך מילה אחת....

סליחה דארלינג

אם אני מדברת עם מישהו במסנג'ר או לא חשוב איפה, וזורם לנו סבבה, והוא אומר לי שהוא רוצה לדבר ובאסה כי אין לו שיחות יוצאות, או לא יודעת מה? ברוררררר שאני אתקשר אם אני יכולה ומעוניינת לדבר איתו אבל אם בן אדם אומר לי תני לי את הטלפון שלך... אין לי סיבה להציע לו שאתקשר אל תשכח שמבחינתנו לתת טלפון זה מעבר לעניין השיחה עצמה, זה סוג של חדירה לפרטיות, אתה אף פעם לא יודע על מי אתה נופל, וגם מבחינת בטחון עדיף לתת נייד.. היום עם מס' של בזק תוך שניה יודעים מי אתה ומאיפה אתה מדבר גם זה שיקול ולא רק זה

אולי

שנינו לא ממש יודעים מה הלך שם , רק ממה שסופר פה והוצג פה, ולדעתי מה שהוצג פה זה משהו טיפשי לדעתי.. כי זה הוצג על מנת ללגלג על הבחור ולא על מנת להמחיש משהו.. זאת אומרת, השירשור הזה נפתח בעצם כשירשור צחוק.

|נכון| מצדיקה את טל..

אני רק נותנת נייד כי לעולם אין לדעת על מי נופלים.. אם שואלים אם יש לי בזק אני אומרת שלא כי לכל המשפחה יש ניידים.. כמישהי שחוותה בעבר הטרדות בטלפון (בנייד בעיקר) אני מעדיפה לתת טלפון של נייד כי תמיד אפשר להחליף מס' בנייד מאשר בבזק ואני לא הייתי רוצה שיטרידו אותי או את משפחתי כי דרך המס' של בזק ניתן בקלות היום לדעת פרטים על בן אדם כולל מס' הזהות שלו.. דרך מס' נייד כמעט בלתי אפשרי לדעת פרטים על מישהו אלא רק אם יש לך קשרים באחת מהחברות הזלולריות, וגם מודיעין 144 של הסלולרי נותנים לך מס' רק בעזרת השם פרטי ושם משפחה בלבד.. בימים של היום רצוי להיות זהירים יותר כי לא יודעים על מי נופלים כמו במקרה שהיה לי שדיברתי עם מישהו בפלאפון ימים שלמים עד שהוא גילה לי את "הפרטים הטכניים" האמיתיים שלו וכשביקשתי ממנו להפסיק להתקשר הוא לא קיבל את זה יפה והחל להטריד אותי בפלאפון בשעות מטורפות עד שנאלצתי להחליף מס' בנייד.

חוץ מזה

מזל שלא סיכמנו להיפגש, שזה לא יצא לפועל, לא הייתי רוצה להיות בחברת אישה ששופטת על סמך כלום. במיוחד לא עם מישהי ששופטת על סמך מה שנכתב בשירשור, אני רחוק מלהיות קמצן אם הכיס שלי מרשה זאת
כל טוב.

חחחח לא מדובר על התאמה

זו דעתי הכנה מנקודת מבטי. לפעמים אני דווקא מסכים איתך על כמה דברים אבל פה אני חושב שאת מיהרת להסיק מסקנות ופסלת אותו על כלום .

P u s s i c a t

New member
לאו דווקא

אולי הוא רוצה לנהל אתך שיחה ארוכה? כבר קרה לי ששיחות הגיעו לשעתיים ואפילו ל-3 שעות. וגם קרה לי שאחרי 3 שעות פתאום עלה משהו שהבהיר שאין סיכוי. לא חבל על הכמעט 100 ש"ח של שיחה? (בחישוב של 50 אג' לדקה...) אגב... אני שונאת לדבר בנייד. שורף באוזן. לא תמיד יש קליטה. הכי טוב בזק. בלי קשר לעלות

נימשון

New member
בטח חבל על הכסף

אם היה מתקשר ורואה שהשיחה מתארכת ואז מבקש לעבור לא היתה לי שום בעיה עם זה אבל לבקש מראש כשאני נותנת מס' סלולרי לא נראה לי לעניין.

נימשון

New member
כי הוא לא עורר בי שום עניין

אם היה מסקרן אותי אז לא היתה לי בעיה אבל מאחר ולא עורר בי שום חשק לא מצאתי לנכון ליזום משהו מצידי.

למעלה