זה עוד לא היה לי...

נימשון

New member
התמונות שלי נמצאות באתר

לא צריך לבקש ממני אותן, כל מי שנכנס יכול לראות אותן. ולא, זה לא מצחיק שהוא אמר שהוא רוצה לנשק אותי זה עצוב!

sagi26

New member
תגוב כועסת

סלולרי פשוט יותר יותר יקר מבזק סלוסולי יותר מזיק מבחינת הקרינה אז מה הקטע שלך לתת רק סלולרי????? מי שהוא דפוק יטריד אותך גם בנייד תאמיני לי,, מי שנורמלי לא יטריד אותך בשום מקרה!!!!! שאני פונה לבחורה באתר הכרויות,, אני נותן לה גם תמספר של הנייד וגם של הבזק ושהיא תחליט למה היא רוצה להתקשר. אני לא מפחד מהטרדות,,, ולא מפחד מכלום ,,, תפסיקו להיות פראנואידים לא כולם בעולם דפוקים,, סוטים,, אנסים,, מטרידים וכו וכו. ואני חייב לציין שהבחורה שכתבה את ההודע עיצבנה אותי בתגובה שלך,,, זה שהוא לא רוצה לקבל חשבון פל מנופח זה אומר שהוא קמצן???? מה רע להיות קצת מחושב בכסף,,,, הרי אנחנו עובדים קשה בשביל הכסף,,,,

אתה צודק ברוב דברייך , אבל טועה

בדבר אחד משמעותי- אתה גבר, לך קל לתת מספרי טלפון... לאישה זה יותר מסובך, ואל תצתדק, כי זה מאד נכון.

M a x i1

New member
../images/Emo45.gif תגיד לי...

היית אישה בגלגול הקודם שלך?
יש לך אינטאיציה נשית מפותחת, אתה עובד על זה?

M a x i1

New member
וואלה?

באמת שלא ראיתי את השרשור הזה קודם... אבל את התמונה שהתחפשת לאישה בהריון (פוטושופ בטח) ראיתי...והיא גדולהההה

נכון

אז בדייט הראשון שלך איתה תזמין אותה לטרופית? כי זה אחל'ה חסכון אתה יודע.... אני מניחה שלא.. אה? למה לא? כי זה לא מקובל? לא נורמלי? יופי אז קבלת את התשובה יש דברין שנכנסו למודעות של רובינו כמקובלים יותר ומקובלים פחות אם לא מתאים לך ללכת עם הנורמה, אני מצדיעה לך אבל קח בחשבון, שלפעמים זה יעלה לך וישפטו אותך סתם למה? ככה !

M a x i1

New member
אני חושבת שבגדול אפשר להבין אותו

פלאפונים זה עסק יקר אבל- בהחלט לא צריך לכתוב את זה עוד לפני שאת אפילו התחלת לדבר איתו! הוא היה צריך להתקשר אלייך, לחכות שהשיחה תזרום ורק אז לבקש (בנימוס) את הטל' של הבית שלך, או (רצוי-זה מה שאני עושה) להביא לך את הטל' של הבית שלו ולתת לך להתקשר אליו. בקשר אליך-היית צריכה לומר לו את זה. הוא יצא חצוף לדעתי, נראה לי שקצת מיהרת לפסול, אבל מצד שני- יאללה לא נורא NEXT בהצלחה

איתך אני מסכימה יותר מכולם

אם הוא היה מעניין אותי אפילו קצת במקום לנתק ולפסול, הייתי צוחקת ואומרת לו "מה, אתה מתקמצן לי על השיחה?" ואז הייתי מגלה לפי התשובה שלו הרבה דברים זרימה עם חוש הומור בטחון עצמי כנות ועוד הרבה הרבה..... אם הוא היה עונה את התשובה הנכונה...שנינו היינו מרוויחים לפחות צעד אחד קדימה לפני הפסילה הסופית

עשית בשכל

אני לא הבנתי דבר אחד יש לכם מסנג"ר אפשר לשוחח בשיחת שמע. ואם פלפאון יקר לו מדי..סביר להניח שהוא נמצא בחובות או שהוא קמצן.

נימשון

New member
אני לא מאמינה בשיחות מסנג'ר

לא אוהבת את המדיה הזאת להכירות ולכן מעדיפה ישר לעבור לטלפון.

M a x i1

New member
הוא מתכוון לשיחת מיקרופון...

דווקא זה נחמד הסקייפ הזה
עכשיו התקנתי..מי רוצה לדבר איתי שם?

נימשון

New member
אין לי סקייפ ואני גם לא יכולה

להתקין כרגע כי המחשב שלי גם ככה בקושי מתפקד.

shirygo

New member
קרה לי ופשוט אמרתי שאני מעדיפה

לדבר בנייד ואם הוא רוצה שיתן לי את הבזק שלו.

MaYcHuK

New member
לא קמצנות כנות!

יש אופציה לדבר בבזק ולא בנייד שומעים יותר טוב וכן גם יותר זול למה קמצן? למה שלא תסתכלי על זה בקטע של וואלה הוא רוצה לדבר רוצה להשקיע רוצה "לבזבז עלי שיחת טלפון " בכוונה במרכאות אז להירגע וסך הכול ביקש בזק? מה רע? את יודעת כמה פעמים אני ביקשתי בזק? כמה פעמים חברות שלי ביקשו בזק? כמה פעמים בקשו ממני בזק? ואגב לי אין בזק ותאמיני לי הרגשתי לא נעים להגיד שאין לי וואלה שיחה אני שיחה הוא כי הוא לא חייב לי כלום ושנינו צריכים לעשות צעד לקראת. זה לא נקרא קמצנות יקירתי.... רצת מהר מדי ופסלת מהר מדי

למעלה