בואו נשחק משחק ...

FreakStyler

New member
לחכות כמה שניות ואז לצפור

שאלה: נגיד קניתם אוטו מעפן, יעני ככה על ההתחלה (כמו שיש לרוב הצעירים..) להשקיע בו? (דיסק, רמקולים, אנא ערף ה עוד..) או לא להשקיע בו?

סנטה

New member
להשקיע באוטו !

יש לי חבר שעשה את זה שם ריפוד פרוותי כוחל , מנורה כחולה וממש יפה יצא לו
לנהוג בכפכפים או בחיים לא לנהוג בכפכפכים ?

M o l

New member
סגורות או סנדלים...

לתלות סיטקרים, שלטים וכאלה או לא?

FreakStyler

New member
למה אתה מתפרץ? יש שאלה למטה

בכל זאת, לתלות סטיקרים בכייף, אם אמא תרשה לי.. ואני לא כותבת שאלה כי יש למטה

SeanZoR

New member
אפשר עם כפכפים

ובאותה הרוח , כשחוזרים מהים , עם או בלי חולצה :)

FreakStyler

New member
תשובה לשאלה של סנטה

איזה כפכפים איזה נעלי אצבע, נוהגים בנעלים סגורות ועדיפות אפילו לנעלי ספורט! שאלה: נהיגה בשמש: משקפי ראיה או עדיף משקפי
? (אני מחליפה איזה 5 פעמים בשיעור!)

M o l

New member
משקפי שמש+ראיה חחחח

אבל עדיף שמש אם המספר לא גדול... לעשות תיאוריה לפני ההתחלה של הלימודים או לא?

FreakStyler

New member
תשובה לשאלה של יגאל

יגאל... אהההה נקבתי בשימך ח"ח לי! חחח לעשות תיאוריה לפני כי כבר מתים לעבור חצי דרך ולהגיע לרישיון הנכסף..... שאלה: חבר שלך צריך איזה אוטו "להשאיל" לחבר ת'אוטו או לא למה מה קרה? (נעלמו לי השאלות חחח)

FreakStyler

New member
חח בטח נקי!

כל שבוע עושה שטיפה לאוטו של אמא ומנקה אותו.... (אחרי שאני אקבל רישיון אני אקבל פיצויים על כל זה, הולכת לקרוע ת'עיר!) שאלה: אוטו גדול ומרשים או אוטו קטן קומפקטי ונוח?

M o l

New member
|יד|

גם שלי תמיד נקי. קטן וקומפקטי. (הכי טוב משפחתית, ככה זה כשאתה 1.90, לפעמים צפוף...) לעבור טסט ולעוף מהפורום או להשאר ולעזור?

FreakStyler

New member
להישאר ולעזור חחחחחח איזה שאלה!

אחר כך צריך להתלהב לכל אלה מיסכנים הנואשים ולתת עצות מפי מומחה..... חוצמיזה אתה נמוך. (?!?!?) שאלה: לעשות חארקות כדי להתלהב, ולעשות דאווינים בכביש, או לנסוע כמו בנאדם בלי למשוך תשומת לב?

M o l

New member
להשאר זה ברור, אני בעצמי נשארתי

אבל לא כולם נשארים...לכן באה השאלה... חוצמיזה, כן אני ממש גמד... כמו בן אדם. פריקסטייל, זה אני או שאנחנו היחידים שמשתתפחים?

Krishi

New member
לא....

וחוץ מזה גם לי קוראים יגאל.. אז לא הבנתי מה רצית ממני בהודעה ההיא.. חחח...

Krishi

New member
כן? תגיד את זה בבקשה להורים שלי

שכשהגיעו לארץ החליטו שקוראים לי איגור וזה מה שרשום בתעודת זהות שלי ובכל מקום רישמי אחר בארץ הזאת למרות שכל העולם ואחותו קוראים לי יגאל!!!!!!!!!! והם לא מסכימים לשנות את זה!!! אבל חפיף... עוד שבוע אני בן 18.. אני אשנה לבד כבר.. רק מעניין אותי כמה זה עולה... שמעתי זה לא זול...

למעלה