בואו נשחק משחק ...

סנטה

New member
../images/Emo6.gif בואו נשחק משחק ...

אני נותן שאלה בכל נושא שבעולם , והראשון שמגיב נותן תשובה ושאלה חדשה . הנשואים צריכים להיות בנושאי נהיגה וגם בכל נושא שבעולם ! אוטומט או הילוכים ?

Krishi

New member
זה תלוי...

אם בניצב ברוורס אז זה יותר קשה מבמקביל ברוורס אם שניהם לא ברוורס אז שניהם די קלים... יד אחת על ההגה או 2?

אבא שלי מכריח אותי לשים 2 ידיים...

כי רק התחלתי לנהוג...אבל עוד שנה-שנתיים יד אחת שולטת! מה זה נחשב לדעתכם מורה "מרחן"?

סנטה

New member
זו לא שאלה ! ../images/Emo128.gif

אתה צריך לתת שאלה של מה עדיף זה או זה . הבנת ? לעשן באוטו או בחיים לא לעשן באוטו ? ודרך אגב אני לא מעשן ואני לא אתן לאף אחד לעשן לי באוטו !

סנטה

New member
אבא !

הוא לא מלחיץ ואני לא נותן שאלה כי מתחתי יש שאלה .

Krishi

New member
אם לא נוסעים במהירות ממש גדולה..

אז בטח שלעצור... בדיוק כמו ששנאתי שלא עוצרים לי אני לא מתכוון לגרום להולך רגל אחר להתרגז גם... "אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך"... לנהוג עם מוסיקה רועשת או מוסיקה שקטה?

FreakStyler

New member
מוזיקה רועשת ורק מטאל!

אבל רק אם אין איזה שוטר בסביבה...... לבצע פניות מהר בפול גז או לאט, כמו שמורי נהיגה אוהבים?

FreakStyler

New member
ממש לא!!!

אם שותים- לא צמאים! סתם.. חחחחח אם שותים- לא נוהגיםםםםםםםם!!! לשבת צמוד להגה או לשבת בסתלבט?

בסתלבט כמובן!!!!

מי שיושב קרוב נראה כמו נעל!!! מה יקרה אם הוא יעצור בפתאומיות? ישר לשמשה הקדמית וב-ו-ם! אתם יוצאים למסיבה...מי תעדיפו שינהג? גבר או אישה?

FreakStyler

New member
אני נעל?!?!?! לך מפה י'מניאק!

חחחחחחחחחחחח סתם סתם, מה אני אעשה שאני נמוכה............. חחחחח לא רק זה, אלא שאני גם שמה כרית מתחת! חחחחחחח סבבה סתלבט עלי חופשי ... אני מעדיפה שגבר ינהג כי גברים נוהגים יותר מהר ויש יותר קאורדינציה, אני אפילו מעידה על עצמי שאני נוהגת קצת כמו גבר... רק חבל שאין לי עדיין רישיון..... אור ירוק מהבהב ואתם ב70 קמש..... להתכונן לעצירה או "לגנוב" ת'ירוק?

לגנוב ת'ירוק!!! זה רק ירוק מהבהב...

אם זה היה צהוב בלימת חרום במקום!!! סתם..זה תלוי... מכונית נוסעת לפניך מאד לאט...ויש קו הפרדה רצוף...אסור לעקוף. מה תעשו? תעקפו אותה למרות האיסור או שתיגררו אחריה כמו חתול ועכבר?

FreakStyler

New member
לעקוף! דההההה

אלא אם כן אין איזה שוטר מניאק בסביבה....... קרה ודפקת רכב חונה..... ברח מהמקום או תשאיר פרטים כמו גבר?

M o l

New member
זה שאין שוטר זה אומר שמותר לעבור

על החוק? אם אין מצלמה או שוטר אז תעברי באדום?!

למעלה