בואו נשחק משחק ...

Krishi

New member
הרוב אני שילמתי...

אבא קצת תמך... למעשנים... נסיעה עם או בלי סיגריה?

FreakStyler

New member
שתי תשובות:

בלי סיגריה כי עם זה סתם ערסי ברור שלהסתכל במראות שאלה: לעצור לטרמפיסטים או כוסאמק למי אכפת מהם?????

Krishi

New member
זה תלוי..

אם אני בכיוון ויש לי מקום וזה נראה לי כמו טרמפיסט נורמלי כזה אז למה לא... דיבורית: הדיבורית הרגילה יענו האוזניה הזאת או הדיבורית שמתקינים באוטו שעולה הרבה כסף?

FreakStyler

New member
דיבורית כי זה פי מיליון יותר נוח

שאלה: לשים חגורה או לא לשים?

Krishi

New member
אם היה לי כסף הייתי קונה בשמחה...

אבל הסתפקתי בלחיצת יד ובהרבה מילים חמות עד כמה מורה נהדר הוא היה... מורַה או מורֵה?

FreakStyler

New member
לקנות למה לא?

אני קניתי למורה לשעבר סתם בלי סיבה ואחרי 55 שיעורים במילא עזבתי אותו ועברתי לאחר...... שאלה: לשטוף ת'אוטו: לבד, או במקום הזה ששוטפים לך ת'אוטו עם המכונה הזאת תמורת 20 שקל..... אוף שכחתי איך קוראים לזה...........................

Krishi

New member
חחחח

פעם כשהייתי בן 7 או 8 אבא היה משלם לי אם הייתי שוטף את האוטו... אני מעדיף שיעבור שטיפה אוטומטית.... כשאתם הנהגים... "חובה לחגור גם מאחור"?

FreakStyler

New member
בטח בטח בטח בטח!!!!!

מי שלא חוגר עף מהאוטו בבעיטה! חחח אני שוטפת ת'אוטו של אמא שלי... רק כדי להוציא אותו מהחנייה, ואז אני כאילו נוסעת קצת.... חחחחחח ולהחזיר אותו לחנייה.... אחחחחח איזה כייף! שאלה: מישו מנסה לגנוב לכם זכות קדימה בצומת- לתת לו או לא?

tia3

New member
היי!

כשאני כתבתי את ההודעה שלי, שלך לא הופיעה!

tia3

New member
ששוטפים לך

אני לא רואה צורך להתאמ. כל כך. חוצמזה, שאצלי אחת המכוניות היא על חשבון העבודה. כלומר דלק, תיקונים, שטיפה, וכל מה שקשור בזה... להכריח חברים לחגור מאחור או לא?

למעלה