בואו נשחק משחק ...

FreakStyler

New member
זה משו אחר!

אבל אם יש קו לבן ואתה רואה שאין אף אחד בנתיב הזה ואתה לא מפריע לאף אחד ואין שוטרים ולא כלום.......................... אז אפשר לחטוא קצת.....לא יקרה כלום.... אתה רוצה להיגרר אחרי איזה
???

M o l

New member
קווים לבנים רצופים קיימים לא סתם.

יש להם מטרה, בד"כ הם נמצאים במקומות עם הבדלי גובה או פניות שהראות בהם לקויה. מה הבעיה ליסוע כמה ק"מ עד שתהיה אפשרות להקיפה בטוחה וחוקית. יצא לי לראות עקיפות בקו לבן בעליה מים המלח, היתה תנועה רבה והמהירות היתה איטית למדי. ומה אנשים ישראלים עושים? יוצאים לנתיב השמאלי לפני סדרת פניות בלי ראות בגרוש. רק במזל לא היתה מכונית מולם.

buzzeron

New member
אמת לאמיתה

שלום!! אני חדש בפורום הזה. היום עברתי טסט, בשעה טובה, ואני יודע דבר אחד: החוק לא שם בשביל שנצפצף עליו! מי שיושב למעלה הוא בד"כ חכם, ואני סומך עליו שיעשה את עבודתו נאמנה. אני בטוח שהוא לא חושב כל היום איך להרוס לנו את חוויית הנהיגה. אם יש קו רצוף, כנראה שהסיבה שהוא שם מוצדקת. אם כל אחד יקח את החוק לידיים, בסופו של דבר כולם יעברו פה על החוקים, וכך תסכנו את חייכם, ויותר חשוב, את חיינו. אז בבקשה, תהוו דוגמא, תחילת הנהיגה העצמאית היא הזדמנות נהדרת לשנות המצב העגום ששורר במדינה שלנו!

Krishi

New member
חח

קודם נצפור לה ונראה אם זה יעבוד... אם לא עבד אז נסתכל טוב טוב שאין מכוניות מקדימה... נבדוק שאין ניידת ליד.. ננסה לבדוק שאין גם מצלמות... ויאלה לעקוף... אתם בנתיב של פניה ימינה או שמאלה... מישהו בא מנתיב אחר.. עוקף את כולם ורוצה להיכנס לנתיב שלכם ומבקש ככה יפה... תתנו לו או לא?

FreakStyler

New member
לאאאאאאאאאאאא!

אבל מה עם השאלה שלי? אני אחזור עליה שוב: קרה ודפקת רכב חונה...... ברח מהמקום או תשאיר פרטים כמו גבר???

Krishi

New member
אא.. אופס שכחתי... הנה אחת:

מה עדיף: רדיו דיסק או רדיו מינידיסק?

FreakStyler

New member
רדיו דיסק.....

כאילו דההההההההה לי בכל אופן יש אמ פי שלוש שמתחבר לרכב...... חחחחחח אבל משו בנזונה של פנסוניק.. שאלה: לעצור לטרמפיסיטים או כוסאמק למי אכפת מהם?

Krishi

New member
שמע... פה זה קצת בעיה אצלי..

מאחר ואני לומד בהנדסאים שזה בית ספר שיש אנשים מכל רחבי הארץ אז כל פעם צריך לנסוע לעיר אחרת ובעיר שלי (פ"ת) אני מכיר בעיקר בנות שלומדות איתי בבית ספר וכמעט כולן משום מה גם עברו טסט ראשון ונגמר להן המלווה ככה שאין לי כל כך ברירה ומישהי מהן תמיד מסיעה אותי... אבל עוד חודשיים אני כבר אסע לבד אז לא אכפת לי כל כך... בעיקרון תמיד עדיף שהגבר ינהג.. ונשים! לא להתפרץ עלי! גברים נוהגים יותר טוב וזה עובדה!

FreakStyler

New member
ומה עם השאלה שלי?

וחוצמיזה אני בת! ועוד חוצמיזה שאם גברים נוהגים יותר טוב זה תלוי, אני מעדיפה שגבר ינהג אבל יש גם נשים שיודעות לנהוג כמו "גבר".... אני חושבת שאני נוהגת מצוין.. קצת מהר מידי.. אבל אפשר להבליג על זה....

סתיו מ

New member
מכוון שלא השאירו שאלה!!!

אז אין לי על מה לענות- אבל אני יוסיף שאלה. מה עדיף אוטו רגיל או ג'יפ?

FreakStyler

New member
אמאבא (ההורים)..... חחחחח

חודשיים תקועים עם מלווה או חוטאים קצת..?

Krishi

New member
חחחחח

אם אבא שלי היה מאפשר לי לחטוא קצת... אז בסבבה.. אבל הוא תיכנן בכלל לא לתת לי לבד את האוטו ב-4 חודשים הקרובים עד ששיכנעתי אותו להישאר עם החודשיים.. חחח נסיעה ברוורס... להסתכל במראות או פשוט להסתכל עם הראש אחורה?

M o l

New member
אני נשמע היום כמו איזה מורה לתעבורה

אבל הסיכונים בליסוע בלי מלווה גדולים מידי. אם אתה דורס/הורג/נכנס (ב)מישהו הביטוח לא מכסה. אתה מסתכן בשלילת הרישיון שרק קיבלת. לא עדיף לחכות חודשיים?

למעלה