Who will die?

לדעתי... ../images/Emo133.gif

הסיכוי שהארי ימות די קלוש. סוף שבו הארי ייהרג ע"י וולדמורט לא יתקבל על ידי כל מיני פנאטים, אבל גם סוף שבו שניהם ימותו לא יצליח. הארי פוטר הוא הבסיס של הסדרה הזאת. אני מתקשה להאמין שרולינג תוותר עליו כל כך בקלות. דווקא יש סיכוי שמישהו משלישיית רון-ג'יני-הרמיוני ימות. ואני מהמר דווקא על רון. אני פשוט יכול לראות את הסצנה שבה הוא נהרג מתרחשת. בנוסף - אני מהמר על מוות של דראקו מאלפוי (לדעתי הוא יהיה בצד של הטובים בסוף). ויש סיכוי די גדול שוולדמורט ימות.

ToryMaster

New member
תסמנו ../images/Emo46.gif

אני לא אמחוק עכשיו, כי פספסתי את השרשור הזה וחראם, אבל להבא, זה ספוילר! ספוילר אני אומרת!

פ א ז ל

New member
להערכתי.... ../images/Emo133.gif../images/Emo129.gif

טובים: סבירות גבוהה: סנייפ\האגריד\מודי\אחד המורים סבירות נמוכה: לופין\טונקס\חברי צ"ד\תלמידים אחרים בטוחים לדעתי: השלישיה והויזלים\מקגונגל רעים: סבירות גבוהה: וולדמורט\בלה\זנב תולע\אוכלי מוות משניים סבירות נמוכה: לוציוס\נרקיסה\דראקו מסחטת הדמעות כמובן הולכת להאגריד

Alkhimey

New member
זה פשוט מאוד |ספויילר|../images/Emo133.gif|ספויילר|

כולם ימותו בסוף P:

Uchiha Ariel

New member
../images/Emo133.gif

קודם כל... הארי חייב למות. אני יודע שהרבה לא רוצים להאמין בזה כי הוא הדמות הראשית וג'יי קיי לא יכולה לסיים את הארי פוטר בלי הארי אבל הוא פשוט חייב למות... בלי שום קשר לזה שהוא חלקית הורקרוקס, הוא פשוט איבד יותר מדי בחיים שלו והוא לא יוכל להמשיך לחיות ככה, ג'יי קיי חייבת לו את זה. (אה.. וגם כי אני שונא אותו) ג'יני - אני חושב שג'יני צריכה למות לפני הקרב הסופי בין הארי ללורד האפל, הוא חייב לאבד הכל בשביל שהוא יוכל להילחם בלי לפחד שהוא יפסיד משהו. אם אין לו מה להפסיד הוא יילחם בלי מעצורים ואז אולי יהיה לו סיכוי נגד הלורד האפל. רון - סתם טמבל זנב תולע - כנראה יקריב את חייו בשביל להציל את הארי בשלב כלשהו בספר, הוא חייב לו אחרי הכל. הלורד האפל - אין שום שאלה, הוא ימות.

Mr Sinister

New member
לפי דעתי אם בקרב הסופי

הארי יבוא בגישה שאין מה להפסיד, הארי יפסיד. רולינג מדגישה שהדבר שבאמצעותו הארי יצליח לנצח את וולדמורט זה ההאהבה שלו, לא הרצון לנקמה.

YaYa07

New member
אתה באמת חושב שרק אם

לא יהיה לו מה להפסיד, הוא ינצח? אני ממש לא אוהבת את הגישה, הרי הספר לא מספר על נקמה ורוע הוא מספר על הכוח שבאהבה (קיטשי, נו.. תאשימו את רולינג) ואם בעצם כולם ימותו לו, באיזה כוח הוא אמור לנצח? כי בינינו, אין לא סיכוי נגד וולדמורט, הוא יותר חזק מהארי והסיכוי היחידי שלו בעצם, זה בזכות כוח שוולדמורט לא מכיר (עכשיו תאשימו את דמבלדור, אני לאהקטישית פה)- וזה רק האהבה. חוץ מזה, רק המחשב שכולם ימותו ובעצם לא יישאר להארי אף אחד... אני לא אוהבת את זה

קטקטXD

New member
לדעתי הארי ימות.

אני חדשה אגב ^-^ לדעתי ימותו גם הארי וגם ולדמורט, ונכון גי קי רולינג אמרה שאולי אולי יהיה עוד ספר? אז או שהארי לא ימות ואז יהיה אויב חדש חוץ מולדמורט או שיקראו לספר "תחיית המתים" ואז זה כאילו אחרי מלא שנים ולדמור מצליח לקום לתחיה ומחיים את הארי אומ שהו או הצאצאים שלו! חחחח איזה דמיון מפותח XD

אריאטי

New member
טוב עוד שאלה :

בסוף הספר כתוב שאחד ההורסקוסים הושמד על ידי אחד ששמו ר.א.ב מי זה יכול להיות לדעתכם ?

למעלה