Who will die?

Ben kun

New member
../images/Emo59.gifWho will die?../images/Emo69.gif

כמו שבוודאי ראיתם בכרזות של הארי פוטר (שמופיעות באינטרנט, או בסטימצקי, או שראיתם מודעה מחוץ לארץ, ואז התחלתם לסגוד לה בפומבי [אל]) ובראיונות של גברת ג'.ק.רולינג, שתי דמויות עומדות למות (ואם זה תלוי ברולינג, זה יהיה טרגי למדי). אתם/ן מוזמנים/ות להעלות תאוריות (ולצרף שעונים%$^#@%
) על הדמויות שלדעתכם ימותו

eran1116

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif

לדעתי מי שימות: *הרמיוני- לפי מה שסיפרו, היא תילחם נגד וולדמורט והוא יהרוג אותה *ג'יני- תהיה הורקרוקס והארי ייאלץ להרוג אותה *פרד/ג'ורג'- רולינג תרצה להפריד בין צמד התאומים כדי להראות עד כמה המלחמה קשה *האגריד- הוא בטח ימות כשהוא ירצה להגן על הארי/לעזור לו ממש רשימה נהייתה פה
אבל די נראה לי שזה מה שיקרה

Just Hippo

New member
ותרשה לי בבקשה גם להרוס את התאוריה

בראיון עם רולינג שאלו אותה - " עם איזה 5 דמויות מהארי פוטר תרצי ללכת לארוחת ערב? " בלי היסוס היא ענתה " הארי, רון והרמיוני. " והצהירה שלא רוצה לומר עוד שניים כי יהיה אפשר להסיק מהם מי ימות... אז... אני מניח שרון ו/או הרמיוני לא ימותו XP בנוסף - הרעיון של פרד/ג'ורג' לא אמיתי, כי רק ספר אחד לפני זה הם פתחו את חנות ההוקוס מוקוס - ורולינג לא תהרוס פרוייקטים שבנתה... האגריד בטוח ימות XD ג'יני? זה אחלה רעיון, אבל רולינג קודם תצטרך באמת להשתעשע עם הארי ואיתה כדי שהיא תמות P:

מארס3

New member
איזה מזל../images/Emo122.gif

אז זה אומר שמה שהגבריאל הזה פרסם לא נכון

מארס3

New member
מה לעשות, זה היה נשמע מאוד אופייני

להרוג כל מיני דמויות

מארס3

New member
אוח אני נשאר בתור מארס3 וזהו

אבדה לי הסיסמה לשם משתמש הקודם

את מזל דגים?../images/Emo63.gif

כמו Won-Won
(עזבו, מושפעת מספרי אסטרולוגיה
) נו מה, זה כיף!

LiRs Lullaby

New member
ספרי אסטרולוגיה שולטים ../images/Emo13.gif

ולפי דעתי, ממה שקראתי עד עכשיו, כולם די מתאימים למזלות שלהם. אפילו רון, למרות שהוא מעצבן, הוא נורא מתאים למזל הזה... מבחינת האמוציונליות שהוא מפגין בספר הרביעי הכוונה.

../images/Emo45.gifבהחלט.../images/Emo63.gif

אני ממש התפלאתי כשקראתי את כל התכונות של המזלות, ואחר-כך תיאמתי בין התכונות של הדמויות וכ'ו'. ויצא שממש הארי מתאים למזל אריה (יאי לי! גמאני אריה
), והרמיוני לבתולה (למרות שגם קשת היה יכול להתאים לה, אני חושבת). ובכלל! סנייפ ו-וולדמורט שניהם גדיים! זה כלכך מתאים! וגם בדקתי בספרי נמורולוגיה את המספרים וכו'. ידעתם שוולדמורט והארי שניהם 7?
אתם חושבים שרולינג בדקה את כל הדברים האלה לפני שהיא המציאה את השמות? או שזה יצא בפוקס? כי זה קצת קשה להאמין שהכל יצא בפוקס... מה אתם אומרים?

קושתוש1

New member
סליחה אולי אני ../images/Emo163.gif

אבל ידועים לנו תאריכי הלידה של סנייפ וולדמורט? לא שמתי לב בכלל...

מארס3

New member
תאריכי הלידה של וולדמורט וסוורס סנייפ

סוורוס סנייפ נולד ב-9 בינואר וולדמורט נולד ב-31 בדצמבר

ליומולדת של וולדמורט כן, בספר השישי../images/Emo63.gif

בפרק "רידל איש חידה", כשדמבלדור מבקר את טום בבית יתומים הוא שואל את גברת קול שאלות על טום וכו', אז היא אמרה לו שבערב סילבסטר (משמע 31 בדצמבר), הגיעה מרופי לבית היתומים וילדה אותו, ואחרי שעה- מתה בעצמה. (עמוד מס' 243). אבל בקשר לסנייפ ולכל הדמויות האחרות שלא מוזכר היומולדת שלהם בספרים, רולינג מציינת אותם באתר שלה. יש לה בצד של האתר שלה פינת הWizard of the month, ושם כל פעם שיש יומולדת לאחת מין הדמויות, היא כותבת Happy birthday to - דמות כלשהי, ואת התאריך כמובן. אז את היומולדת של סנייפ לקחו מהאתר של רולינג.

LiRs Lullaby

New member
להרמיוני לא ממש מתאים לפי דעתי קשת...

קשת זה מזל יותר מדי חסר טקט והרפתקני..... וקצת מרדן לטעמי. אולי יש לה את זה במפת הלידה כי היא באמת נמצאת בגריפינדור, יש לה אומץ וזה.. אני לא בטוחה בקשר לנומרלוגיה, אני קראתי ספר אחד על זה (ספר גרוע אגב, של ירון ליבנה או משו כזה), וזה נורא מקובע וקצת סתום... מה גם שבכל אתר יש הסבר שונה למספרים. נראה לי יצא לה בפוקס, כי זה אמנם מזל קסום (אגב, זה מספר קסום גם בתנ"כ אאל"ט, משה רבנו נולד ב-ז באדר והיה כבד-פה, מאוד קרוב למזל דגים שמיוצג ע"י המספר, וגם יש כל מיני קטעים עם המספר 7, כמו 7 שנים רעות ו-7 שנים טובות וכו) אבל לא ממש קשור להארי ווולדמורט... הם הרי מזלות שונים כל אחד. את בדקת את השמות שלהם באנגלית? או את התאריכי לידה? וסתם באופן כללי, איזה ספרים יצא לך לקרוא? אני חושבת שהספר של גידי גלבוע מסביר ממש טוב, למרות שהייתי רוצה שחלק מהתכונות יתוארו יותר בפרוטרוט.... סה"כ זה די כיף לנתח מפות של אנשים ולראות כמה זה מתאים להם

ובכן, חלקית היא הייתה יכולה להתאים../images/Emo63.gif

לקשת
לי יש ספר נמרולוגיה של לילי רוזנפלד, וזה ספר ממש טוב, יש הסברים ארוכים מאוד ומאוד מעניינים. בדקתי את השמות שלהם (באנגלית כמובן), ויוצא ש Harry Potter זה 7, וTom Marvolo Riddle גם 7! (וגם Voldemort 7) זה יצא יותר מדי בפוקס, לפי דעתי. ותאריך הלידה של וולדמורט גם מתאים לו 31/12/1927 יוצא 8. (הסבר קצר על אנשים שמספר תאריך הלידה שלהם/השם שלהם/שנולדו בתאריך 8, כאשר האנרגיה שלהם מתבטאת בצורה שלילית: הם שאפתנים, אוהבים כוח ושלטון, אנוכיים, אינם נותנים הזדמנות לאחרים, מוכנים לדרוך על גבם של אחרים כדי להשיג את מטרתם. מסוגלים להטיל את האשמה על אחרים, לא סולחים ומבזבזים את כוחם לריק. יכולים להרוס את עצמם ואת הסובבים אותם. לעתים קיימת עריצות ואכזריות, הפחד מהכישלון מנחה אותם. כמו כן, כתוב שאנשי 8 מאוד תחרותיים, יעילים בעבודה (מה שנכון נכון, טום היה מצויין אצל בורגין וברק), אנשים עקביים, מעשיים, בונים ומתכננים. תראו את המשפט הזה (העביר בי צמרמורת): וחלקם צוברים רכוש רב. מישהו אמר הורק'? אני שוב פעם מציינת שמה שכתבתי למעלה זה כאשר האנרגיה של אנשי 8 מתבטאת בצורה שלילית. זה לא נראה כאליו ניתחתי את האופי של וולדמורט?! כל זה נראה לכם בפוקס?
אה, וגם לי יש את הספר של גידי גילבוע (של האסטרולוגיה).

למעלה