|ספויילר|על פי הקישור שהבאתי היום../images/Emo133.gif
אני מצטטת: על פי רולינג כמה דמויות ימותו בספר האחרון, אבל היא אינה אומרת האם הארי נכלל ביניהם. "זה אינו מרחץ דמים, אבל מדובר ביותר משתי דמויות", הוסיפה רולינג. עשתה לי קצת עצוב הידיעה הזו. אני לא מוכנה נפשית להפרד מאף דמות. גם אם אני נפרדת כך או כך מהסדרה שמסתיימת. כיוון שביקשת להעלות ניחושים, אנסה את כוחי: דראקו - שיעבור במפתיע לצד הטוב פיטר פטיגרו - שחייב להארי סנייפ - כי זה מגיע לו. והוא רע, דרך אגב. שונאת אותו. רון או הרמיוני - לא רון והרמיוני בו זמנית, כדי להעצים את הצער על אובדן השני. שיותר גיבורים יצטערו על כך. אולי רון, כדי לפגוע במשפחת וויזלי. לפרק אותה קצת. גדולה מדי. ושפרסי הגולם הזה יתעורר כבר. אולי זה יקרה בספר השביעי. איך ההורים המוגלגים של הרמיוני יסבירו את המוות שלה בקרב חבריהם, רופאי השיניים? נוויל - כמו בשיר על אליפלט, שאין לו אופי במיל... דווקא אלה שנראים לא יוצלחים פתאום מבצעים מעשה גבורה. וולדמורט, כמובן. אין מצב שהוא יוצא חי מהספר השביעי. אני חושבת שהיא לא תהרוג את הארי, כדי שנוכל לחוות את האובדנים. הסיפור מסופר מהעיניים של הארי. במקומות בהם הוא מאבד את ההכרה גם הסיפור נעלם (כמו אחרי הקרב הראשון עם וולדמורט בסוף הספר הראשון - הארי מתעורר רק אחרי כמה ימים ואין לנו מושג מה קרה בימים האלה). אבל הסוף יהיה גם התחלה חדשה. כפי הנראה הארי וג'יני כזוג יהיו התקווה לחיים טובים יותר. יום אחד, כמה שנים אחרי הספר השביעי, יוולד להם תינוק, והם יקראו לו "רונלד", על שם רון שהקריב עצמו בקרב נגד וולדמורט... סתם ניחוש. בלי סיבה מיוחדת. מעניין אם צלפתי.