Who will die?

YaYa07

New member
זה אדיר למדי...

טוב, כבר הסכמנו שלרולינג יש ידע כללי נרחב ושהמון המון דברים בספרים נורא הגיוניים מבחינה מצאויתית (שמות וכאלה), אז למה שזה לא יהיה בכוונה? אם זה באמת מקרי, זה מעט מצמרר

LiRs Lullaby

New member
אהם, אבל גם להארי פוטר יש שם אמצעי../images/Emo3.gif

הארי ג'יימס פוטר. ובקשר למספר 8 - נראה לי שקצת טעית בחישוב, עפ"י המקור המוסמך שלי (ה"פ לקסיקון), וולדמורט נולד ב-1926. איך את חישבת את השנת לידה שלו? Birth year: c. 1926 (formula: events of 1943 referred to as "fifty years ago" in 1992). [more information on Voldemort's dates]

shiri93

New member
../images/Emo133.gif

לדעתי אחד מהדמויות שימותו זה זנב-תולע.. בגלל שבספר ה-3 הארי הציל אותו, במקום שסיריוס ולופין יהרגו אותו. זתומרת, וולדמורט בא להרוג את הארי וזנב-תולע מציל אותו ומת במקומו. :).

Just Hippo

New member
תרשה לי להעיר ( אני נודניק P: )

זנב תולע, פיטר, הג'יגולו של וולדי... הוא פחדן עלוב נפש - הוא יחזיר להארי טובה, אבל לא ימות במקומו. אולי וולדי יגלה את הטובה ויהרוג אותו - אבל הוא לא ימות בשביל הארי XP

shiri93

New member
א. אני בת.

ב. קראתי את השאר התגובות שלך, ואתה באמת נודניק. P: ג. יש מצב שוולדי יגלה, אבל לך תדע.. ^^ וחוצמזה זו סתם תאוריה שעלתה לי מזמן..

צודק!

אז בטח שתי הדמויות שימותו זה הוא ווולדמורט לא מהרעים!!! ואם מהרעים אז תורידו דמות כי וולדמורט בטוח הולך למות חפשו רק מי מת איתו...

t o o t

New member
../images/Emo133.gif

לדעתי הארי ו-וולדמורט.. סתם כי נראלי שרולינג רוצה לתת לנו להיות עצובים..אבל שמחים באותו זמן. כי לא נראלי שהיא טיפוס של האפי אנד,אבל היא גם לא תהרוס לנו את הכל באווירה מדכאת..אלא בטעם של עוד.

Just Hippo

New member
זו תאורייה שמאוד קשה לי להתחבר אלייה -

כי הארי פשוט לא-יכול-למות. פשוט לא יכול XP הספר הזה אולי ייגמר, אבל הארי לא יכול להגמר יחד איתו... לא יודע, אני לא יכול להסביר את זה בלי שהמוח שלי יתחיל לכאוב XP

אבל זה בלתי אפשרי,

בגלל שלפי הנבואה, רק אחד מהם אמור למות (אלא אם, כמובן, הארי יומת אחרי שכבר הרג את וולדי).

שוב, תיקון

לא ימותו רק שתי דמויות. ימותו מן הסתם הרבה יותר. מה שרולינג אמרה בראיונות הנ"ל זה שימותו שתי דמויות נוספות, שאותן לא תכננה להרוג מראש, ושדמות אחת שהיא כן תכננה להרוג קיבלה חנינה.

דניעל

New member
|ספויילר|על פי הקישור שהבאתי היום../images/Emo133.gif

אני מצטטת: על פי רולינג כמה דמויות ימותו בספר האחרון, אבל היא אינה אומרת האם הארי נכלל ביניהם. "זה אינו מרחץ דמים, אבל מדובר ביותר משתי דמויות", הוסיפה רולינג. עשתה לי קצת עצוב הידיעה הזו. אני לא מוכנה נפשית להפרד מאף דמות. גם אם אני נפרדת כך או כך מהסדרה שמסתיימת. כיוון שביקשת להעלות ניחושים, אנסה את כוחי: דראקו - שיעבור במפתיע לצד הטוב פיטר פטיגרו - שחייב להארי סנייפ - כי זה מגיע לו. והוא רע, דרך אגב. שונאת אותו. רון או הרמיוני - לא רון והרמיוני בו זמנית, כדי להעצים את הצער על אובדן השני. שיותר גיבורים יצטערו על כך. אולי רון, כדי לפגוע במשפחת וויזלי. לפרק אותה קצת. גדולה מדי. ושפרסי הגולם הזה יתעורר כבר. אולי זה יקרה בספר השביעי. איך ההורים המוגלגים של הרמיוני יסבירו את המוות שלה בקרב חבריהם, רופאי השיניים? נוויל - כמו בשיר על אליפלט, שאין לו אופי במיל... דווקא אלה שנראים לא יוצלחים פתאום מבצעים מעשה גבורה. וולדמורט, כמובן. אין מצב שהוא יוצא חי מהספר השביעי. אני חושבת שהיא לא תהרוג את הארי, כדי שנוכל לחוות את האובדנים. הסיפור מסופר מהעיניים של הארי. במקומות בהם הוא מאבד את ההכרה גם הסיפור נעלם (כמו אחרי הקרב הראשון עם וולדמורט בסוף הספר הראשון - הארי מתעורר רק אחרי כמה ימים ואין לנו מושג מה קרה בימים האלה). אבל הסוף יהיה גם התחלה חדשה. כפי הנראה הארי וג'יני כזוג יהיו התקווה לחיים טובים יותר. יום אחד, כמה שנים אחרי הספר השביעי, יוולד להם תינוק, והם יקראו לו "רונלד", על שם רון שהקריב עצמו בקרב נגד וולדמורט... סתם ניחוש. בלי סיבה מיוחדת. מעניין אם צלפתי.

Just Hippo

New member
אני אוהב לסתור תאוריות ולהיות נודניק XP

מאלפוי? טוב? לא הגיוני בשום צורה. אולי הוא לא רצה לעשות את זה - אבל אין סיכוי שבעולם שהוא יילחם נגד וולדי. אולי בשלב מסויים השתן יעלה לו לראש - אבל הוא לא יהיה נגד וולדי. יכול להיות שהוא יחשוב שהוא יכול לחסל את מודי, ואז מודי יפוצץ לו ת'אמ'אמ'אמ'אמ'אמא שלו O: זנב תולע, פיטר, הג'יגולו של וולדי... הוא פחדן עלוב נפש - הוא יחזיר להארי טובה, אבל לא ימות במקומו. אולי וולדי יגלה את הטובה ויהרוג אותו - אבל הוא לא ימות בשביל הארי XP סנייפ? ימות? זה נראה מאוד הגיוני, אבל בה בעת... לא יודע, הוא לא מאה אחוז טוב והוא לא מאה אחוז רע. הוא עלול להיות באמצע, לא יותר מזה XP בראיון עם רולינג שאלו אותה - " עם איזה 5 דמויות מהארי פוטר תרצי ללכת לארוחת ערב? " בלי היסוס היא ענתה " הארי, רון והרמיוני. " והצהירה שלא רוצה לומר עוד שניים כי יהיה אפשר להסיק מהם מי ימות... אז... אני מניח שרון ו/או הרמיוני לא ימותו XP נוויל - הוא אליפלט אמיתי, אבל את זוכרת איך נגמר השיר?... הגיוני שהוא ימות ככה. ( אני לא רוצה להרוס לאף אחד שלא שמע את השיר O: ) וולדי... או שהוא מת או שהוא נהיה הדבר הפתטי וחסר הצורה שהוא היה בין הספר השלישי והרביעי... שזה הניחוש שלי XD

צלליות

New member
../images/Emo45.gif אהבתי את הרעיונות שלך ../images/Emo13.gif

דראקו- אם הוא יעבור לצד הטוב אז לא נראה לי שהוא ימות כי, לויודעת פשוט הא לא יכול לעבור לצד הטוב ואז למות.. זה לא משתלם לו..
פיטר
סנייפ
צודקת ב-100%! רון/הרמיוני- גם אני אמרתי שאחד מהם ימות... וזה בטח יהיה רון. חחח וההורים של הרמיוני יודעים בכלל על וולדמורט?! נוויל-לא יודעת על איזה שיר מדובר אבל יכול להיות.. וולדמורט-
הארי- טוב כבר אמרתי בכותרת שאהבתי את התגובה-משמע אני מסכימה איתך ברוב המקרים וזה אחד מהם

דניעל

New member
אליפלט / נתן אלתרמן

לחן - סשה ארגוב. להקת "התרנגולים" שרה. קישור למילים מצורף. נכון שאליפלט ונוויל דומים?

uw213

New member
טוב.... ../images/Emo133.gif

הארי- כמובן... וולדמורט- הוא והארי יהרגו ביחד בקרב האחרון. לפחות אחד ממשפחת וויזלי, אני מקווה שזה יהיה פרסי. לפחות מישהו אחד ממסדר עוף החול (טונקס, מודי, לופין [חסר לה!] קינסלי, מקגונגל) לפחות אוכל מוות חשוב אחד (סנייפ, לוציוס, זנב תולע, בלטריקס) ולפחות מישהו אחד מצ"ד.

tamarhp

New member
אממממ

קשה לי להאמין שדווקא פרסי ימות, כאילו - אם כבר להרוג דמות אהובה יותר כמו ביל או צ'ארלי (התאומים זה אכזרי מדי ורון זה הרבה יותר מדי)... אבל מישהו מהמסדר זה הגיוני מאד מאד... ואוכלי מוות בטוח ימותו... וגם תלמידים (מצ"ד..)

למעלה