Who will die?

Sheepy boy

New member
../images/Emo133.gif דיי בטוח שהשלישיה

שורדת... וגם ג'יני.... בעיקר כי יש גרסת ילדים אני מאמין, ולילדים יהיה איכפת רק מהשלוש דמויות שתמיד יושבות על הכריכה =) בכל אופן... חשבתי מקגונגול... אבל אז מי ינהל את הבית ספר. גם אני חושב שמישהו מהוויזלים... ובטוח מהמסדר, זו העבודה שלהם. "יש דברים ששווה למות בשבילם" 95% בטוח שלא הארי, לא הרמיוני, לא רון... ולא ג'יני, אישתו לעתיד של הארי, ביחד עם הרמיוני, לא ימותו

אין גרסה לילדים

יש עטיפה למבוגרים שמתביישים להיראות עם ספר בעל עטיפה כה צעקנית :J

halloo

New member
לא נראה לי

לרולינג לא ממש איכפת מאף אחד. מכל הראיונות שעשו איתה משתמע שהרבה פחות איכפת לה מהקוראים ויותר מההנאה שלה בכתיבת הספר. חוץ מזה שהיא אמרה הרבה פעמים שהיא הורגת דמויות לא רק כי זה מתאים לעלילה, אלא גם בגלל המוות של אמא שלה, שהשפיע עליה הרבה. אני פשט מקווה שסנייפ ימות ואפילו לא מזיז לי מוולדמורט. נמאס לי לנחיש האמת, זה סתם מטריד אותי כל הזמן XP. אני פשוט אחכה לספר (באנגליץ, כי התרגום ייקח עוד זמן). זה גם מבאס לנחש או לשמוע ניחושים מי ימות, אני לא רוצה שאף אחד ימות! חוץ מסנייפ...XD

YaYa07

New member
עצוב... ../images/Emo133.gif

רק אותי ממש מעציב לקרוא את השרשור הזה? אני רוצה שאף אחד לא ימות! אבל לצערי, אנשים אכן ימותו(~מחניקה יללה~).. אני חושבת שהאגריד ימות, למרות שכבר ראינו שמאוד קשה לפגוע בו. לופין עלול למות, כי הוא היחיד שנשאר מהחבורה שלהם (זנב- תולע הוא עבר לצד של הרעים. הוא כבר לא קשור לקונדסאים) אני חושבת, ואני אומרת את זה בלב כבד, שהרמיוני תמות. מישהו אמר משהו על זה שג'יני היא הורקרוקס. לא נראה לי בכלל... קודם כל, היא אדם חי וכבר הרבה הסכימו שזה לא ממש חכם לעשות הורקרוקס על מישהו חי. גאני לא חושבת שהיא תשתמש באותו טריק פעמיים. בספר השני וולדמורט כבר השתלט עליה, זה מספיק. וכמובן, מתי? אני לא חושבת שאי פעם היתה לו הזדמנות לעשות את זהגם אם היה רוצה...

פופו9

New member
אני לא בקטע של תאוריות..

אז אני סתם אזרוק שמות שמרגיש לי בתחושת בטן שימותו: !!הרמיוני והאגריד!! @#$%^&*)(!@#$%^&*)(!@#$%^&*)(_+!@#$%^&*)(_+

פופו9

New member
אממ... בעצם (אולי../images/Emo133.gif)

אוקיי חשבתי על זה יותר לעומק והרגיש ל נורא..אה..אההרמממ.. נכון שהרמיוני ת-ש-א-ר בחיים, הארי, רון, סנייפ, וולדמורט והאגריד ימתו (דמבלדור יחזו לחיים) ((א-ל תנסו להתווכח את)) וגם ההורים של הרמיוני פתאום יופיעו ויגלו פתאום שגם הם קוסמים והם יעזרו להלחם בוולדמרט אבל ימותו.. והרמיוני תעבור לגור על הוויזלים קצת מופרך, אבל.. נו

LiRs Lullaby

New member
תחושת בטן |תיאוריה|

לופין והאגריד, בלטריקס, פנריר, אוכלי המוות כולם, וולדמורט, מי עוד.... נה, זהן.

Dave2D2

New member
המממ

נראה לי... ג'יני- כי היא חברה של הארי והוא אוהב אותה והכל והיא קרובה אליו רון- כי הוא החבר הכי טוב של הארי ויהיה כל כך טרגי להרוג שני אחים ביחד...

המסכה3

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo83.gif../images/Emo174.gif

הדמוית שימות לדעתי הן : פנריר-ימות בעקבות קרב נגד ביל. מישהו מהמיסדר (רק לא טונקס). וולדי- בגלל הארי. ופרסי

Heirloom

New member
../images/Emo133.gif

השאלה האמיתית היא מי לא. בכל מקרה, מי שימות מהטובים: מינרווה, מישהו ממשפחת וויזלי חייב ללכת, אולי מודי. מהרעים: רולינג תחסל את בלטריקס, מגיע לה, וולדמורט ימות, פיטר, דראקו, עוד כל מיני אוכלי מוות. אני מקווה שסנייפ לא ימות, מאוד מקווה שהארי ימות למרות שלא נראה לי, גם לא יהיה אכפת לי להיפטר מרובאוס.

קצר ולעניין -

הארי. הרמיוני. ג'יני. לופין. האגריד. מקוגנגל. ופירנזה. ובצד של הרעים: דראקו מלאפוי. סנייפ. זנבתולע. וולדמורט. בלטריקס ע"י לופין, כי היא רצחה את סיריוס@$# והפרידה בין רמוסיריוס!

dolev1994

New member
קודם כל

אני מאמין היה ככה אני חלמתי על הפרק האחרון שהם אני זוכר אחרי שקארתי תמילים האלו (איזה מזור אני) הארי וולדלמורט הפעילו אתצ הקללה שניהם נקרעו נשמותיהם אחד מהשני והפכו לנשמה אחת (משהוא דפוק אבל לא משנה. בכל זאת מי שימותצ יהיו חשובים לנו בטוח וגם חותץ מזה הפרק האחרון זה מה קורא עם הדמויות לא??? (סליחה על החלומות המוזרים שלי זה קורה לי כל הזמן דולב

../images/Emo133.gif../images/Emo63.gif

הארי ו-וולדמורט. זה כמעט בטוח. למרות שאני אהיה כנראה בדיכאון למשך כל החיים על זה שהארי מת, אבל בכל זאת
ואני די בטוחה שאחד מהוויזלים ימות (אם לא יותר). ואולי לופין, האגריד וסנייפ.
אני לא רוצה לחשוב על זה יותר מדי

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo133.gif הארי. אוכל מוות-סנייפ/מאלפוי/זנב תולע/אחד הלסטריינג'ים. מישהו ממע"ח אולי מודי או קינגסלי. אחד המורים. מישהו מהשכבה של הארי.

למעלה