301

פרק תותח.......

התבאסי קצת באמת שכזה פתאום הכל רגוע ולא משכו את כל ההיסטריה שהייתה בסיום העונה השניה.... אהה ושאלה כמה פרקים יהיו העונה?

Aviad1987

New member
פרק חמוד ../images/Emo58.gif

זתומרת - לא אינטנסיבי כמו הפרק האחרון של העונה השניה אבל ברור שזה לא יהיה ככה. בהחלט נחמד לראות שהדברים נגמרו ורוב הפרק התנהל ברגיעה והרבה פחות דרמטי ממה שגרמו לחשוב בפרומו (אבל זה תמיד ככה) בכל מקרה אני אוהב שיש התחלות רגועות כי זה אומר שבדיוק ההפך יקרה במהלך העונה. כולי תקווה. מה הקטע של השרלוט הזה? אף אחד עוד לא יודע כרגע בטח

../images/Emo58.gif301../images/Emo58.gif אני לא מבינה

אותכם. גם אני ראיתי את הפרק ודווקא לא התאכזבתי. כאילו, אין מה לעשות, וכמו שמישהו כבר רשם פה - העונה השלישית לא תהיה כמו העונה השניה ובטח לא כמו העונה הראשונה. זה ככה כמעט עם כל הסדרות... חוצמזה שיש עונות יותר טובות ופחות. אני רק חייבת להוסיף, שהפרק האחרון של העונה הראשונה היה הרבה יותר חזק. יותר אהבתי אותו מאשר איך שנגמרה העונה השניה... מצד שני, הפרק הפותח של העונה השניה גם לא היה כזה מפוצץ... ככה זה בתחילת עונה. אני אישית נהנתי מהפרק (בכל זאת, לראות או.סי חדש אחרי כ"כ הרבה זמןן
). אהבתי את זה שלא הרגו את טריי... זה היה כבר יותר מידי לסידרה. וגם אהבתי את זה שהוא עזב... לא ממש התלהבתי ממנו בעונה השניה. ג'ולי כמובן הייתה כלבה כמו תמיד... אבל איך יכול להיות פרק טוב בלעדיה?? קירסטן וההיא החדשה (ששחכתי את השם שלה..) אני לא יודעת.. קירסטין נראת לי פתאום כ"כ חלשה וזה לא ממש מתאים לה. והחדשה ההיא... יש לה לוק קצת ביצ'י. ולפי איך שהראו אותה וההתנהגות שלה משו הולך להיות... ממממ חוצמזה החבורה
מושלמים כמו תמיד. וזהו בקיצור.. אני לא יכולה להגיד שלא היה חסר משהו... אבל כולה פתיחת עונה. נראה מה יהיה בפרקים הבאים...

shiri li

New member
אהבתי מאד את הפרק. הביקורת שלי:

פרק הפתיחה של העונה ה-3 מצא מאד חן בעיני. בעיקר כי הוא באיזהשהוא מקום מזכיר את הפרק הראשון לעונה ה-1, שאותה מאד אהבתי, הרבה יותר מהעונה השניה. הרוגע והשלווה שהייתה עשתה לי אישית ממש טוב. יום הבילוי של החבורה בים פשוט היה מקסים. אי אפשר להסתכל ולא להיות מאושרים מהקשר שהיה מעורער של ראיין ומריסה. על "תותחיותו" של ראיין אין ממש צורך לדבר. הבחור מחזיק את הסדרה וכבר אמרתי את זה הרבה, אבל בפרק הזה התגלתה מריסה כמלכה אמיתית. היא כבר לא הנסיכה המפונקת שכולם רודפים אחריה מהבית של השכנים. היא דמות עם עומק, שמוכנה לעשות הכל בשביל האהבה שלה, ולא רק אהובה רודף אחריה. עוד דבר שאהבתי זה את סגירות המעגל השונות: סאמר ומריסה יושבות בדיוק כמו בפתיחת העונה השניה, רק עם הרבה יותר חכמת חיים, אם אפשר לקרוא לזה כך. ראיין פוגש את סנדי בכלא, בדיוק כמו בעונה ה-1, אבל הפעם סנדי הוא אבא אמיתי של ראיין. והדבר העיקרי, מה שהכי אהבתי בפרק שלדעתי היה מאד מיוחד, זה את המשפחתיות. ברור שהדגש על המשפחה היה קיים בכל העונות והפרקים של the o.c., אבל בפרק הזה זה היה חזק במיוחד. זה התחיל מהדיבור של קירסטן על ראיין וסת' כשני בנים שווים שלה, המשיך בדאגה הגדולה של סנדי לראיין וסת' ובאימרה של סת': "טריי הוא לא המשפחה היחידה שלך", ונגמר בחיבוק הממיס של ראיין וסנדי אחרי שנפרד מאחיו, טריי. אני ראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשונה חצי במקרה אתמול, בערוץ 10, ובערב ראיתי במחשב את הפרק הראשון של העונה ה-3, ופשוט רציתי לרוץ ולחבק את ראיין. זה אולי נשמע קיטשי, כל התגובה כולה, אבל בעיני זה ככה - אני אולי מגזימה, ואולי זו רק סדרת טלויזיה, אבל דמותו המורכבת של ראיין עברה המון, וזה יפה לראות.
שירילי.

../images/Emo45.gif אני לגמרי מסכימה

במיוחד בכל מה שאמרת בנוגע ל"משפחתיות". אני שמחה שסוף סוף יש לנו רגעי משפחה, כי בעונה השניה הם היו ממש מעטים.

shiri li

New member
סוף סוף מישו ש...../images/Emo13.gif...

מסכים עם הקטע הזה ולא צועק "קיייטטטשששש" כל פעם שיש חיבוק בסדרה. נמאס מהמרירות של כולם - חיבוקים, נשיקות, משפחה ואהבה זה יפה וזה כיף לראות!

spirnof ice

New member
../images/Emo58.gif אווו מיי גאד...

איזה פרק מדהים.... ישבתי וראיתי אותו עכשיו, אפילו אני מאחרת בשביל זה לבייביסיטר...P= איך התגעגעתי.....

pti4ka

New member
אפשר לינק במסר? :)

אני לא מצליחה להוריד אותו בחיפוש חופשי :(

אם עדיין לא עזרו לך

את מוזמנת לשלוח לי במסר באיזה תוכנה את משתמשת ואני אנסה לעזור.

JoHnYmYsTeR

New member
על הפרק..../images/Emo58.gif

טוב,עוד פרק טוב של THE O.C.. אבל אחרי כל הבאז סביב הפרק הראשון של העונה הזאת,ציפיתי ליותר מפרק של פתיחת עונה,אבל עדין,פרק מצוין. דוקא אני חושב שכל העניין שטריי לא מת,מוביל אותנו לסיפורים אחרים,כמו הצעת השוחד של ג'ולי,ולכו תדעו אם הוא יחזור שוב בעונה הזאת ככה שזה השאיר את הכל פתוח,מה שכן עיצבן אותי,זו הדרך הלא אמינה בשיט שבה הוא החלים,אמרו שהוא בקומה לא?פתאום ככה קמים עוזבים הכל ונוסעים?הגיוני? עכשיו,צריך עוד זוג..ומהר! לא עוד משולש אהבה שריאן ומריסה/סאמר וסת' מעורבים בו,כי זה ימאס בסופו של דבר. ג'ולי-סוף סוף ג'ולי המכשפה של העונה הראשונה חוזרת,לא שבעונה השניה היא היתה בסדר,אבל בעונה הראשונה היא הייתה הרבה יותר מרשעת. ומי לעזאזל האישה הזאת?כיילב הכניס להריון עוד מישהי מאחורי הגב? ורק לי נראה שחיצונית היא מעין שילוב של אלכס וג'ולי? ודבר אחרון..אל תחזירו את תרזה!!!!

Aviad1987

New member
אני חושב ש..

שאם טריי היה מת זה היה משפיע יותר יותר מדי על כל הדמויות בסיפור וזה היה מונע את העונה להתפתח כמו שצריך. כמו שנאמר זאת השנה האחרונה שלהם בתיכון ועם כל הכבוד לאח החצי מת של ריאן, יש דברים יותר חשובים לעסוק בהם
היה נחמד לפרק סיום והפרק הפותח אבל מיצינו בהחלט. אני מקווה שג'ולי תיחשף במלוא כיעורה הפנימי - כי ככה אנחנו הכי אוהבים אותה
מקווה בשבילם שהם יניחו קצת לזוגות המרכזיים של הסדרה, מ-א-ו-ס.

eazran

New member
יש לי שאלה?

אני רואה את הפרקים של כל יום לא של ימי שישי כי התחלתי לראות מהחופש ויום רביעי נגמר מתי מתחילה העונה השניה בפרקים של כל יום????

daniellena

New member
היה מושלם!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

אחרי ציפייה ממושכת סוף סוף ראיתי.. הפרק היה ממש יפה!
הקטע שהכי הכי אהבתי היה כשהם היו על החוף...
איזה כיף זה לראות את ארבעתם יחד!!!
ג'ולי הכלבה הזאת!!!
גררררר מזל שטריי עשה את הדבר הנכון
לא רציתי שהסיפור יסתבך עוד יותר... יותר טוב שהוא הלך.
מריסה הזו כ"כ מדהימה. כמה אומץ היה לה ללכת לטריי...
אממ יש לי שאלה.. מישהו יכול להסביר לי קצת על הבלונדינית שם קירסטן במכון גמילה? מה הסיפור שלה? היא נראתה ביצ'ית כשהיא הסתכלה על סנדי וקירסטן אבל לא ממש הבנתי... גם את מה שהיא אמרה לקירסטין.. טנקס!

ליאוריש

New member
היה יפה מאוד! סת' מלך

אני לא יכול לומר שהתגעגתי לאו.סי כי יש לי בבית וגם יש ביס וגם יש בערוץ 10 בכל מקום או.סי אז זה כיף. מריסה הייתה ממש טובה הפרק...ופחות מעצבנת מעונה הקודמת. וזה רק אני או שריאן ניסה להצחיק שם בחוף בפעם הראשונה...חוש הומור מריאן? טוב זה מעניין. סאמר נראית מדהים...באמת מעונה לעונה היא נראית יותר טוב וג'ולי היא כלבה כולם יודעים והיא אחת הכלבות הכי טובות בטלוויזיה היום... ג'ימי הוא אפס וסנדי מנסה לסדר את כל הבעיות כרגיל...זה קשה פרק ממש יפה מחכה לעונה נפלאה... בדיוק היום קיבלתי את הפסקול הרביעי...מגניב!

למעלה