301

אההההה ../images/Emo3.gif

אם כך- אז בטוח שזה יהיה במסך רחב (ככה היה גם עונה שעברה).
הקובץ הזה של ה-400 מגה, הוא קובץ שנגנב מפוקס קודד בצורה זוועתית והופץ באופן חד פעמי לרשת עוד לפני שהפרק שודר בארה"ב אני לא מאמינה שיצאו עוד פרקים כאלה.

Angelus

New member
אני מכריח את עצמי לחכות לערב..

כמה טוב זה היה? פשוט כמה חברים באים אלי ואז אנחנו רואים ביחד
ארגג אני רוצה כבררר

איזה כוח רצון ../images/Emo178.gif

אני כבר הייתי משתגעת. לדעתי הפרק היה מאוד טוב, לפי התגובות שאני רואה ברשת רוב האנשים גם מאוד אהבו את הפרק.

dht160

New member
כן באמת יפה

אני הצלחתי להתאפק בדיוק חצי שענה. שהפרק היה מוכן היה בערך 19:30 ורציתי לסיים לראות את העונה השניה בYES עם המשפחה שלי(הם רק ב219.ממש בעידן אחר אה?) וחיכיתי עד כמעט 20:00 וראיתי. בואו נגיד שהיה להם מזל שהם בדיוק יצאו לארוחה אצל חברים כי אני סמתי וולאיום ומזה רקדתי בשיר הפתיחה מרוב געגוע. גיא

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

גם אני הייתי רוקד פעם בשיר פתיחה
אני חושב שראו אותי פעם אחת ומאז למדתי לא לחזור על הטעות הזאת. זה לא מחזה יפה במיוחד..

C o C i T o

New member
הפרק הראשון של העונה השלישית

הוא כבר ניתן להשגה באיכות מעולה

Nitzan122

New member
כי ניסיתי להוריד

ביטורנט והוא לא עבד לי כל פעם שפתחתי אותו הוא תקע לי את המחשב, מירק אמרו לי שאני חייבת לדעת אחרת אני לא יצליח להוריד משם כלום אז נשאר אימיול

invAsion

New member
למה לא במירק? ../images/Emo103.gif

במירק זה הרבה יותר נוח.. אני מוריד עכשיו את 220, שזה פרק יחסית ישן.. על 57kb.

Nitzan122

New member
כי אמרו לי

שזה ממש מסובך... אם יש מישהו שמסכים ברוב טובו להסביר לי איך מורידים משם (במסרים כמובן אני יודעת שאי אפשר כאן) אני ישמח להוריד את זה...

invisiblegirl

New member
מה נסגר עם האימיול????

לחצתי על הלינק באימיול כבר לפני 3 שעות וזה בכלל לא זז. תקוע על 0%. בעע! מקווה שזה יירד כבר (מעדיפה באימיול כי בליונטוורק בטח ישימו אח"כ שמתאימה לגרסה הזו)

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif301

פרק נחמד... אני שמח שסיימו את הסיפור עם טריי מהר ומקווה שהוא לא יחזור בקרוב.. היה פרק נחמד.. לא הכי טוב בעולם אני מקווה שנזכה לראות פרקים יותר טובים בעונה הזו.. וגם די נמאס מכל הקטע של מריסה וג'ולי של "אני שונאת אותך תצאי לי מהחיים". אבל נחמד לראות את הסדרה שוב. טוב שהיא חזרה מהר..

אוףף לא!!!

אני באה למחשב ופתאום האינטרנט קורס וזה המחשב היחידי עם תוכנות שיתוף ודווקא אתמול-ה' מעניש אותי יווו אני חייבת לראות את זה איזה באסה!! :( עכשיו אני מחכה סופ"ש שלם עד שהטכנאי יגיע אני מתחרפנת.. :(

../images/Emo7.gif אויי *מזדהה*

קרה לי בעונה שעברה עם פרק 219, המחשב שלי היו מושבת יותר משבוע

למעלה