../images/Emo58.gif301
אתה לא היחיד... הפרק הזה היה די מעפן, וחבל כי היו לי ציפיות גבוהות אחרי שרוב העונה השנייה הייתה בינונית (עד לפרקים האחרונים שלה - מה שהגביר את הציפיות שלי). הפרק התחיל להשתפר לדעתי מהסצינה של ג'ולי בבית-חולים (אפרופו ג'ולי - נקודת האור היחידה בפרק הזה. אני פשוט מת על הדמות שלה
) אבל עדיין היה בינוני ברמות... מצד שני - רואים שהמטרה של הפרק הזה הייתה רק לסגור את הקצוות של סוף העונה הקודמת (למעט סיפור קיילב-ג'ולי-ג'ימי וסיפור קירסטן - שהם דווקא היו די מעניינים בפרק, רק בגלל שהם לא נסגרו בפרק ונתנו ציפייה להמשך), ולא ממש ציפיתי שכל זה ייסגר כל כך מהר אבל זה כנראה מעיד על תכנונים קצת יותר גדולים בשביל העונה הזאת... (אני מסרב להסתכל על חצי הכוס הריקה
). שרלוט - זה ברור כשמש שמשהו מסריח בה. יש לי כבר איזה מיליון השערות בראש בנוגע אליה - אני חושב שהולך להיות מעניין איתה העונה (בתקווה שלמדו מהטעות שנעשתה עם רבקה, שהיה לה המון פוטנציאל להתסיס קצת את עונה 2, אבל כל הפוטנציאל הזה הלך קאפוט). די מטריד אותי שטייט דונובן לא חזר באופן קבוע לסדרה (ובנוגע לעניין הזה גם - מה הם חשבו לעצמם כשהם שינו את הפונט של הפתיחה
לא אהבתי
אבל בחרו בקליפים נורא יפים בשביל השחקנים) כי אני אוהב את ג'ימי, ודווקא רציתי לראות אותו בחזרה בסדרה באופן קבוע. מי יודע- אולי הוא יהיה על תקן תפקיד אורח למשך כל העונה
אני לא יכול להגיד שהציניות של סת' חסרה לי בפרק, למרות שהיא כמעט לא הורגשה, כי ההרגשה הכללית בפרק הזה הייתה די אנטי-צינית... לא יודע איך להגדיר את זה... אהבתי את סאמר בפרק (למרות שהרעיון של "בואו נלך להשתולל ולעשות חיים בים לפני שהולכים לעצור מישהו מאיתנו באשמת ניסיון לרצח" היה די טיפשי), גם אם לא הראו אותה הרבה. ד"א - זה רק אני או שזאת הייתה פעם ראשונה בסדרה שג'ולי דיברה עם סאמר
בקיצור - הפרק אמנם היה די בינוני ומשעמם, אבל לדעתי השליליות הזאת מעידה על זה שמפה אפשר רק לעלות למעלה. (או שג'וש שוורץ מנסה בכלל להנמיך לנו את הציפיות
אני מאוד מקווה שלא).