301

../images/Emo58.gif301

אתה לא היחיד... הפרק הזה היה די מעפן, וחבל כי היו לי ציפיות גבוהות אחרי שרוב העונה השנייה הייתה בינונית (עד לפרקים האחרונים שלה - מה שהגביר את הציפיות שלי). הפרק התחיל להשתפר לדעתי מהסצינה של ג'ולי בבית-חולים (אפרופו ג'ולי - נקודת האור היחידה בפרק הזה. אני פשוט מת על הדמות שלה
) אבל עדיין היה בינוני ברמות... מצד שני - רואים שהמטרה של הפרק הזה הייתה רק לסגור את הקצוות של סוף העונה הקודמת (למעט סיפור קיילב-ג'ולי-ג'ימי וסיפור קירסטן - שהם דווקא היו די מעניינים בפרק, רק בגלל שהם לא נסגרו בפרק ונתנו ציפייה להמשך), ולא ממש ציפיתי שכל זה ייסגר כל כך מהר אבל זה כנראה מעיד על תכנונים קצת יותר גדולים בשביל העונה הזאת... (אני מסרב להסתכל על חצי הכוס הריקה
). שרלוט - זה ברור כשמש שמשהו מסריח בה. יש לי כבר איזה מיליון השערות בראש בנוגע אליה - אני חושב שהולך להיות מעניין איתה העונה (בתקווה שלמדו מהטעות שנעשתה עם רבקה, שהיה לה המון פוטנציאל להתסיס קצת את עונה 2, אבל כל הפוטנציאל הזה הלך קאפוט). די מטריד אותי שטייט דונובן לא חזר באופן קבוע לסדרה (ובנוגע לעניין הזה גם - מה הם חשבו לעצמם כשהם שינו את הפונט של הפתיחה
לא אהבתי
אבל בחרו בקליפים נורא יפים בשביל השחקנים) כי אני אוהב את ג'ימי, ודווקא רציתי לראות אותו בחזרה בסדרה באופן קבוע. מי יודע- אולי הוא יהיה על תקן תפקיד אורח למשך כל העונה
אני לא יכול להגיד שהציניות של סת' חסרה לי בפרק, למרות שהיא כמעט לא הורגשה, כי ההרגשה הכללית בפרק הזה הייתה די אנטי-צינית... לא יודע איך להגדיר את זה... אהבתי את סאמר בפרק (למרות שהרעיון של "בואו נלך להשתולל ולעשות חיים בים לפני שהולכים לעצור מישהו מאיתנו באשמת ניסיון לרצח" היה די טיפשי), גם אם לא הראו אותה הרבה. ד"א - זה רק אני או שזאת הייתה פעם ראשונה בסדרה שג'ולי דיברה עם סאמר
בקיצור - הפרק אמנם היה די בינוני ומשעמם, אבל לדעתי השליליות הזאת מעידה על זה שמפה אפשר רק לעלות למעלה. (או שג'וש שוורץ מנסה בכלל להנמיך לנו את הציפיות
אני מאוד מקווה שלא).

Angelus

New member
301../images/Emo58.gif../images/Emo163.gif

אני מסכים איתך מאוד לגבי כל מה שאמרת לעיל, מלבד לעובדה שאני לא כל כך מחבב את ג'ימי ואת הדמות שלו (לעזאזל, הוא עזב את הבנות שלו בשביל 'למצוא את עצמו'. ובכלל השחקן מעצבן אותי, כמו שאמרו, הוא אומר יותר מדי פעמים fantastic
) אה, ולגבי ג'ולי וסאמר - אני חושב שהפעם הראשונה שהן דיברו היה בפרק 6 או 7 בעונה הראשונה בבית חולים - שהיא נפלה על הפסיכולוגית ועל ג'ולי, ניסתה לעקב אותן מלעלות לחדר של מריסה
אני לא חושב שהוא מנסה להנמיך לנו את הציפיות, פשוט אני לא חושב שאין לו עוד חומר.. אני מאוד מקווה שאני טועה וגם אני אנסה להסתכל על החצי כוס המלאה

invAsion

New member
מסכים ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo103.gif

ראיתי את 223-224 אתמול בערב ואת 301 הערב. מה אני אגיד לכם? ירידה מטורפת ברמת העניין. העונה השניה נסגרה מעולה, עם פוטנציאל לפרק פתיחה אדיר.. אבל לא. הפרק היה בינוני בהחלט. נקווה שמכאן רק יעלה. אגב, הפרקים משוחררים בימי רביעי?

JoHnYmYsTeR

New member
איזו באעסה..נתקעה לי ההורדה על 98%

נחכה שזה ייצא לתוכנה אחרת שאני מוריד ממנה.

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

אני משאירה רווח... טוב הרגע סיימתי לראות את הפרק הראשון של העונהה פרק יפה מאוד!!! את ההתחלה לא אהבתי --לא יודעת למה פשוט לא התחברתי... אבל הפרק עצמו היה יפה מאוד איזה חמודים שהם זוגות עוד פעם..התגעגעתי אליהם!!! רק אני ממש לא אוהבת את הדמות החדשה שכנראה לי דעתי תפריע לקרסיטן ובטח תרצה גם את סנדי...כלבה! ג'יימי ייצא לא בסדר הוא ידע והוא לא סיפר ובכל הפרק הזה אכי אהבתי היום את: מריסה-שיחקה אותה!כל הכבוד עשתה הכל בשביל להציל את רייאן עמדה מול אמא שלה וגם נהנתה עם החברים שלה סה"כ פרק יפה.... מחכה לשבוע הבא (איזה כייף שאפשר להגיד את זה)

dht160

New member
../images/Emo58.gif אהה. ככה ככה

זה היה פרק פתיחה די בינוני. חבל לי שאחרי שמכניסים אותנו לכזה טירוף בפרק סיום עונה מורידים אותנו במכה חזרה מהצפיות ומאכזבים. אני רציתי שהפרק ימשך בדיוק מאיפה שהעונה נגמרה מה פתאום אחנו קופצים לסוף הקיץ ? ויש גבול ! איך זה שכל דבר עובר שם כל כך בשקט ? פאק! היה כמעט רצח. לא יכול להיות שגם את זה הם מצליחים להכניס שעוד שורה בעבר.יש גבול זה כבר לא מציאותי. גיא

mikmik000

New member
אוףףף אני לא מצליחה להוריד... =\\\

אני מורידה מהקאזה תמיד [ביטורנט ואימיול לא עובדים לי במחשב.. סיפור ארוך..
] ותמיד זה יורד תוך 5 שע' מקסימום.. היום בבוקר שמתי את הפרק להורדה והיו 200 ומשהו משתמשים.. עד עכשיו הוא לא זז בגרוש!!! אפילו לא ק"ב מסכן.. כ-ל-ו-ם.. בגלל שיותר מידי אנשים מורידים ביחד אי אפשר למצוא מקורות [וכבר יש 3000 ומשהו, סתומרת ש2000 ומשהו הורידו מהבוקר..] אז אני אצטרך לחכות כמה ימים עכשיו עד שהכל טיפה ירגע ואנשים יפסיקו להוריד את הפרק בכזה טירוף.. =\\\

dht160

New member
7.4 מליון לפרק הפתיחה !

נתון לא רע אבל חיים שזה ישתפר. אני מקוה שהעונה תהיה להצלחה כמו של הראשונה.

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif../images/Emo58.gif

פרק נהדר!! שמחתי לראות את החברות הנפלאה בין הארבעה!!איזה מצחיק זה שמריסה וריאן התמזמזו בסוכת המציל וסאמר וסת' צולים להם מרשמלואים..חחמודיםםם.. ובכלל אני מאוד נהניתי..ואני שמח שטריי עף..אני ציפיתי שהוא ימות וזהו!!אבל זה חרא שהוא חי אבל חפיף העיקר הוא עזב! ג'ולי פשוט כלבה!!איך היא יכולה להיות כזאת מפגרת ולשחד אותו!!!כלבה מטומטמתת!!עד שהיא נהייתה קצת נחמדהה!!! לגבי קירסטן אני מצפה שיקרה בינה לבין הבלונדה השנייה!!כלומר לא משהו סצנת מריסה ואלכס..אלא משהו יותר היא סדני וקירסטן..עוד נראה בפרקים הבאים!! הקיצר פרק נהדר!!אני לא יכול לחכות לפרקים הבאים למרות שאני אפספס את פרק 2,3 כי אני אהיה ביוון!!אז כתבו בפורום הרבה ספויילרים ושאני אחזור אני אקרא ואוריד את הפרקים!! לילה טובב..

ACAB8

New member
מאיפה אתם מורידים את הפרק?

מאיפה אתם מורידים את הפרק? ואת כל הפרקים...! גם של העונה השניה

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif 301

האמת די התאכזבתי מהפרק, כמו שאמרו פה כבר היו צריכים להרוג את טריי. הפרק היה יותר מידי קשירת קצוות ופחות מידי פתיחת עונה והתקדמות, זה היה נראה כמו סוף עונה 2 ומפרק הפתיחה ציפיתי ליותר. מעניין מה ייקרה עם שארלוט, היא חשודה
טוב אני מקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב...

ik19

New member
הורדה במירק?!

מאיזה ערוץ ובאיזה סרבר אפשר להוריד פרקים של האו סי??ומה הזמינות??? הפרק היה דיי טוב..כבר מחכה לפרק הבא!!!ויש את הספויילר ל302 באוסיפאנס

כבר בעיה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

למה יש בעיות עם התספורות החדשות של השחקנים? זה למה
הפרק הראשון בעונה השלישית מתחיל מיד עם סיום העונה השניה אז איך לעזאזל ראיין הספיק לעשות תספורת? כאלה בעיות מאוד מעצבנות!

Simply me1

New member
ציטוט קורע מהפרק

אתם יכולים לומר שחוש ההומור שלי רדוד ומטומטם, אבל לדידי הציטוט הבא היה ממש מצחיק.. Summer: You know, Cohen, with your two hands on the wheel and the wind blowing through your hair - you actually look kinda hot. Seth: Let me guess, Summer, you have a weakness for seamen? Summer: Eww.. Cohen! ..and then there's that.

shiri li

New member
אוייי כןןןן!

זה היה מצחיק ממש... הוא גם ניפח כזה נחיריים ופתאום ראיין נהיה קצת... רגוע, פתוח, נחמד?

שלטון

New member
אני אוהב איך שריאן מתנהג עד עכשיו

לא אפל כמו בעונה הראשונה וגם לא חננה כמו בעונה השנייה. ממש סבבה. חוץ מזה שהוא נותן הופעה מדהימה בסצנה שטריי עוזב, ממש קרע לי ת'לב

למעלה