../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif
בואי נתחיל לקרוא לי בן
נראה לי שכבר הסדרנו את העניין של השמות, ונעים לי יותר לשמוע את השם האמיתי שלי שאני מדבר איתך
הממ, איך נתחיל? טוב, אז סוף העונה הקודמת הייתה מצויינת, מעולה, הכל. העונה הזאת אני מרגיש שאני לא ממש צופה באו סי, לא התחברתי לסדרה כמו פעם. באמת, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל אפילו בזמן שראיתי את הפרק קיבלתי שיחה, ועוד התחלתי לסדר את הבלאגן ששורר פה. אולי זו מגמה שנמשכת מהעונה ה-2, כי אני חושב שבעונה ה-1 לא הייתה סדרה יותר טובה על המסך מהאו סי, בעונה השנייה ..
עונה 2
זה עדיין היו 'הם' אבל סת' כל הזמן התעסק בסאמר, והלוך ושוב, וכבר זה היה מאוס. הסדרה לא הקרינה לצופים שלה (ואני חושב שאני מדבר בכלליות שאני אומר את זה) את אותו חומר שהיא הקרינה בעונה ה-1. ובכלל, הפרק הזה היה דיי ממוחזר, כאילו הם עברו על כל העונות במהלך הקיץ ולקחו את מה שנראה להם לעין. כבר הייתה לנו אישה מסתורית בסדרה, כבר מריסה שנאה את אמא שלה והשלימה איתה, כבר ג'ימי עזב את ניו-פורט (לדעתי, הוא יעזוב שוב). עכשיו מה שחסר זה פרידה בין סת' לסאמר. אני בכל אופן אראה את הפרק שוב הערב, ואז תהיה לי דעה יותר מבוססת. אולי לא הייתי במוד המתאים. ואם הסדרה לא תמשיך לעוד עונה, זה בגלל שהיא לא טובה כמו פעם ואנשים מתחילים לשים לב.. את חייבת להודות שהעונה -2 לא משתווה לעונה ה-1, לא? בקשר ל"נשברתי נשברתי", אמרתי לך בתחילת השירשור שאני לא אראה את הפרק ושאני מחכה - ו.. נשברתי נשברתי. ראיתי
שום כוח רצון ושום בטיח.