301

danona1

New member
הורדתי את הפרק אתמול

וראיתי היום בבוקר. יש דרך אחרת שאני יכולה להעביר את הפרק בלי אימיול וכאלה? דרך אגב שלי היה בלי כתוביות בכלל

Angelus

New member
301../images/Emo58.gif

אני היחיד שלא אהב את הפרק? כלומר, ממש ממש לא אהב? חשבתי שהפרק היה ממוחזר ומשעמם ברובו. אחרי סוף עונה כל כך טוב ומותח, אני חושב שהגיע לנו קצת יותר מלקחת את הניפוף לשלום של ריאן + השנאה של מריסה לאמא שלה + החוסר תפקוד של ג'ימי כאבא וכחבר. אני ממש מאוכזב
איפה כולם נעלמו? אפילו שהם היו על החוף וניסו להנות, זה היה נראה מזוייף (אולי לזה התכוונו). חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן ויש להם כל כך הרבה על מה לכתוב, למה..
אני בהחלט מקווה שהפרק הזה לא יישקף את המשך העונה. אה, ומיכל, נשברתי. ששש, אני אראה את זה שוב בערב. אף אחד לא יידע שזה קרה בכלל
שבת שלום

301 ../images/Emo58.gif

אממממממ אל תקח את זה אישית- זה הערה כללית שלי לכל המעריצים של הסדרה. אוחחחחח
אתם הורגים אותי !!! מה, מה לא היה טוב בפרק ? אין זה פשוט היה פרק מושלם !!!! נראה לי שהמעריצים של הסדרה הזו יפילו אותה ובגדול, עם הצפיות המוגזמות שלהם... רגע אנג'לוס- מה נשברת ? לא הבנתי ??
*אני מרגישה מה זה בלונדינית כרגע*

Angelus

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

בואי נתחיל לקרוא לי בן
נראה לי שכבר הסדרנו את העניין של השמות, ונעים לי יותר לשמוע את השם האמיתי שלי שאני מדבר איתך
הממ, איך נתחיל? טוב, אז סוף העונה הקודמת הייתה מצויינת, מעולה, הכל. העונה הזאת אני מרגיש שאני לא ממש צופה באו סי, לא התחברתי לסדרה כמו פעם. באמת, אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל אפילו בזמן שראיתי את הפרק קיבלתי שיחה, ועוד התחלתי לסדר את הבלאגן ששורר פה. אולי זו מגמה שנמשכת מהעונה ה-2, כי אני חושב שבעונה ה-1 לא הייתה סדרה יותר טובה על המסך מהאו סי, בעונה השנייה ..
עונה 2
זה עדיין היו 'הם' אבל סת' כל הזמן התעסק בסאמר, והלוך ושוב, וכבר זה היה מאוס. הסדרה לא הקרינה לצופים שלה (ואני חושב שאני מדבר בכלליות שאני אומר את זה) את אותו חומר שהיא הקרינה בעונה ה-1. ובכלל, הפרק הזה היה דיי ממוחזר, כאילו הם עברו על כל העונות במהלך הקיץ ולקחו את מה שנראה להם לעין. כבר הייתה לנו אישה מסתורית בסדרה, כבר מריסה שנאה את אמא שלה והשלימה איתה, כבר ג'ימי עזב את ניו-פורט (לדעתי, הוא יעזוב שוב). עכשיו מה שחסר זה פרידה בין סת' לסאמר. אני בכל אופן אראה את הפרק שוב הערב, ואז תהיה לי דעה יותר מבוססת. אולי לא הייתי במוד המתאים. ואם הסדרה לא תמשיך לעוד עונה, זה בגלל שהיא לא טובה כמו פעם ואנשים מתחילים לשים לב.. את חייבת להודות שהעונה -2 לא משתווה לעונה ה-1, לא? בקשר ל"נשברתי נשברתי", אמרתי לך בתחילת השירשור שאני לא אראה את הפרק ושאני מחכה - ו.. נשברתי נשברתי. ראיתי
שום כוח רצון ושום בטיח.

שלטון

New member
אני לא מבין למה ציפית

העונה השנייה נסגרה ממש באמצע(מה שלא אהבתי והיה יותר מדי טלנובלה מצדה) ועכשיו צריכים לסגור ת'עניין לקראת העונה. כאילו מה אתה היית רוצה שיהיה? לדעתי הפרק היה מצוין.

301 ../images/Emo58.gif

אין לי בעיה לקרוא לך בן
, פשוט היה נראה לי מוזר לקרוא לך בשם הפרטי לא ידעתי אם זה בסדר מצידך (זה תמיד מצחיק אותי שאנשים בפורום שאני בכלל לא מכירה קוראים לי מיכל וששולחים לי במסרים אישים שאלות וקוראים לי בשמי הפרטי כאילו אנחנו מכירים שנים....אבל חפיף....).
לגבי הפרק- תראה זכותך לדעתך, אבל אני ממש מרגישה שיש למעריצים של הסדרה ציפיות ממש מוגזמות ממנה, נכון אין ספק שהעונה הראשונה היתה טובה יותר מהשניה ואולי היא אפילו תהיה יותר טובה מהשלישית, אבל אני אומרת כאילו, יאללה...תתגברו על זה...העונה הראשונה לא תחזור !!! היא לא תחזור !!! והפרק הזה אולי לא מדהים כמו הפרקים בעונה הראשונה אבל זה בהחלט פרק טוב. וכל הקטעים שאמרת שהם חוזרים על עצמם- אני רואה את זה ככתיבה יצרתית,וגם קצת נוסטלגיה...(לראות שוב את ראיין בבגדי אסיר למשל), לחזור קצת לאוירה של העונה הראשונה...זה נחמד. ודרך אגב הקטע עם ג'ולי ומריסה- הם לא חזרו להיות "אויבות" או משהו כזה מריסה לא שונאת אותה כמו בעונה השניה, אחרי שהיא דיברה עם ג'ולי הם סיימו את הויכוח אומנם בקול צורם, אבל לא כמו בעונה הראשונה והשניה. אני מקווה שאם תצפה שוב בפרק תראה לפחות דבר אחד שתאהב.

IDOffryn

New member
יש משהו קצת פטתי..

שסדרה בעונה ה3 שלה צריכה כבר לחזור לאווירה של עונה ה1 שלה..

../images/Emo58.gifאז שהו ש...

היא לא צריכה לחזור לאוירה של העונה הראשונה, פשוט העונה הראשונה שלה היתה כל כך טובה ומיוחדת שזה כיף לחזור קצת אחורה. סתם קטע נוסטלגי.... תראה ג'וש אמר שהפרק הראשון בעונה השלישית הוא סגירת קצוות של מה שקרה בסיום העונה הקודמת, אחרי הפרק הראשון העונה השלישית מתחילה עם סיפורים חדשים ודמויות חדשות.

invisiblegirl

New member
אני ממש מסכימה

אני אישית התחלתי לראות את הסדרה מהעונה השנייה, ואהבתי. אח"כ התחלתי לחפש מידע באינטרנט וראיתי כמויות של אנשים מתלוננים על העונה השנייה. ממש לא ברור לי למה. גם העונה הראשונה טובה, ואפילו יותר טובה, אבל זה פשוט סגנון אחר - בעונה השנייה הם נכנסו יותר לעומק לכמה סיפורים, העונה הייתה פחות "קלילה" מהעונה הראשונה אבל לטעמי עדיין טובה. גם אני חושבת שיש למעריצים ציפיות פשוט מוגזמות.

gotio

New member
העונה הראשונה

היתה העונה הטובה ביותר בגלל שהרעיון הכללי שלה היה המעבר של ילד מסכן מעיר קשוחה עם חיים בזבל, שמקבל הזדמנות לחיות חיים טובים בעיירה עשירה. וככה אנחנו לומדים להכיר דמות מסכנה ומקבלת משהו שהרבה מאיתנו רוצים. ובסוף העונה הראשונה, הוא היה צריך לחזור, לעבר שרדף אותו. בעונה השניה לא היתה דרך לנצל את הסיפור הזה מחדש. בפרק הפותח המושלם ריאן חוזר למקום שהוא אוהב כל כך, וזהו, עכשיו הסידרה צריכה להיות על האו.סי דרך עיניו של ריאן, טוב, אפילו כבר לא כל כך עיניו. כבר לא משתמשים בסיפור הזה של ילד מסכן, וזה מה שגורם לאנשים להתאכזב, כי ההשפעה חלשה יותר. כמו שבוורלי הילס 90210 לא עשתה לי כלום, לא מעניין אותי לראות אנשים עשירים חיים חיים מסכנים של אנשים עשירים. האו.סי שונה, בגלל ריאן. לאנשים יש ציפיות גבוהות מדי. תתחילו לראות כל עונה כעונה בשל עצמה, ולא להשוות, כי לכל עונה נושא משלה. העונה השלישית תהיה גדולה. יש הרבה עם מה לעבוד. קדימה.

שוב נצל"ש ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

Maryan-Cause he's whoever she wants him to be. Sether-Cause you can’t fight fate. ל-ת-ר-ג-ם!!

invAsion

New member
אבל תסתכל איך שרשרו, ../images/Emo103.gif

הם לא דיברו אלייך, הם שרשרו את זה לכותבת ההודעה הזאת.

gotio

New member
לא.

זו לא הנקודה, התחילו לדבר פה על הבדלים בין העונה לשניה, שהראשונה היתה יותר טובה ולהיפך, התפתח דיון, לא נצל"ש.

למעלה