../images/Emo58.gif301 ../images/Emo58.gif-פשוט מדהים ../images/Emo70.gif
פרק מדהים לעונה שככול שאני יודעת הולכת להיות מדהימה !!! היה בפרק הזה כל מה שאני אוהבת ובניגוד לפרק הפותח של העונה השניה שהיה מלא ברעש וצילצולים (בחורים ללא חולצה, די.ג'י משקה את הגינה בסגנון "עאלק" סקסי) ג'וש היה קצת יותר רגוע בפרק הפתיחה של העונה השלישית וטוב שכך.
ההתחלה של הפרק הייתה
פשוט
, אהבתי איך שהם בחרו להציג את כל תוצאות הפרק האחרון בעונה השנייה בתור חלום, אני בטוחה שכל מי שלא קרא ספוילרים (בניגוד אלי
), חשב לשנייה...רגע ? הם לא מתכוונים להציג את זה בתור חלום.... סצנת הפתיחה הייתה מצולמת ממש טוב, אהבתי את הקולות רקע שראיין שומע שמראים אותם נכנסים לבית החולים ואז יש קטע שראיין רודף אחרי הרופא ושואל אותו, מה עם טריי ? והרופא מסתובב ומסתכל עליו ויש קול כזה של ביפ (כמו הקולות האלה של המכונות בבית החולים) והמצלמה עוברת במהירות על הפנים של ראיין, ואנחנו רואים כמה הוא חבול
ואז הקטע הכי טוב היה שסנדי נכנס וראיין מתעלף.והוא מרשה לעצמו להתעלף רק כשסנדי הגיע, כי לפני כן הוא היה צריך להיות חזק כי כולם היו המומים ממה שקרה, ושסנדי מגיע הוא יודע שהוא יכול לסמוך עליו ואז הוא מרשה לעצמו להתעלף,
סת' וסאמר
לא היה להם הרבה סצנות בפרק הזה, ואני חושבת שטוב שכך, כי הפרק היה צריך להתרכז בראיין ומריסה ובכלל הם קיבלו יותר מידיי זמן מסך בעונה שעברה. לגבי סאמר- אהבתי את הקטע שהיא ומריסה משתזפות בבריכה, כי זה מעיין חזרה על הפרק הראשון בעונה השנייה, שסאמר ומריסה מסכמות את הקיץ בשיחה שלהן, אבל הייתה לי מעיין הרגשה שהמשחק של סאמר היה פשוט לא טוב !!!זה הרגיש כל כך מזויף עבורי שהיא דיברה עם מריסה.... לא יודעת ...אולי זה רק אני ? לגבי סת'- היו לו סצנות טובות ואהבתי אותו בפרק הזה, אבל שוב אני לא יודעת אם זה רק אני אבל הוא פשוט יותר מידיי מנסה להיות "חמוד" וגייקי בעונה הראשונה זה נראה כמו שזה יוצא ממנו באופן טבעי, אבל בעונה הזו, או לפחות בפרק הזה, זה נראה קצת מאולץ.
קנדי
הסצנות שלהם היו חמודות, אהבתי שסנדי בא אליה והוא מספר לה איך הם לא מסתדרים בלעדיה Awwwww ואיך הם ניסו להכין עוגיות עבורה ועשו בלאגן במטבח.
שרלוט
אני לא אתייחס לדמות ממש , כי אנחנו עדיין לא יודעים עליה כלום, אבל נראה שהיא זוממת מזימות.... לא אהבתי את הדרך שהיא הסתכלה על קירסטין לקראת סיום הפרק. אבל מצד שני היא נראית דמות מאוד מעניינת.
הסצנות של ראיין וסת'
אני פשוט אוהבת את הסצנות שלהם ביחד !!! והיו מלא כאלו בפרק הזה, הקטע שהם הלכו לבית החולים לבקר את טריי היה טוב במיוחד, עוד קטע שמאודדדדדדדדדדד אהבתי זה שריאן וסת' ראו טלויזיה וסת' שאל את ראיין " איך להיות אדם-זאב הופך אותך לטוב בכדורסל ?" חחחחח זה הצחיק אותי.
הנסיעה לחוף הים
אוקיי כל הקטע שהם נוסעים עם היאכטה ומבלים בחוף היה קיטשי לחלוטין, אבל אהבתי כל רגע ממנו
... הנשיקה של ראיין ומריסה על מגדל המציל, הייתה מדהימה, ואהבתי את הקטע שהם ישבו מול המדורה וראיין חיקה את סאמר. ושלא נדבר על זה שראיין היה בלי חולצה
יאמייייייייייי אהה וגם- מאוד אהבתי את השיר שהושמע שהם היו על היאכטה.
טריי
כבר ראיתי שיש אנשים שלא אוהבים את זה שלא הרגו את טריי, אבל לדעתי הם עשו בחוכמה, כי אם הם היו הורגים את טריי, זה היה פשוט יותר מידיי "טרגדיה יוונית", מה אנחנו צריכים את זה ? העונה השניה הסתיימה באופי טרגי ואולי אפילו באופן טרגי מידיי, אי אפשר להפוך את התוכנית לאפלה.... לא יודעת זו דעתי הענווה... חוץ מזה טרי חתיך
,למה להרוג אותו ? הוא הדמות הכי טובה שהעונה השנייה ייצרה, וכנראה שג'וש חושב להחזיר אותו בהמשך העונה לאיזה פרק או שתיים (ובגלל זה הוא לא הרג אותו), הוא הוסיף כל כך הרבה בעונה השניה !!!! למרות שלא היו הרבה סצנות עם טריי, ממש אהבתי את המשחק שלו בפרק הזה, שג'ולי נכנסת לחדר שלו ומכריחה אותו להגיד שראיין ירה בו, ואחרי זה בסוף הפרק שמריסה נכנסת ומבקשת ממנו לספר את האמת, בשני הסצנות האלו הוא אפילו לא היה צריך לדבר, הפנים שלו אמרו הכול, שלא נדבר על הסצנה האחרונה והמרגשת בתחנת האוטובוס (אבל אני עוד אגיע לזה).
ג'ולי
אווי ג'ולי
,אני פשוט אוהבת לשנוא אותה !היא הייתה יותר ממצוינת בפרק הזה, הסצנה שלה עם טריי בחדר בית החולים, והסצנה שמריסה מתעמתת איתה לגבי מה שהיא הכריחה את טריי לעשות היו מדהימות, אני אוהבת את זה שהיא שונאת את ראיין עכשיו, כי זה מאפשר לתוכנית לחזור לאווירה של העונה הראשונה וזה גם ייצור דרמה בין ראיין למריסה (ומהדרך שסנדי צעק על ג'יימי נראה לי שגם סנדי וקירסטין לא בדיוק יאהבו את מה שג'ולי עשתה).
מריסה
בעונה הקודמת פשוט לא יכולתי לסבול אותה, אני ממש שנאתי את הדמות של מריסה, היא הייתה מעבר לבכיינית ומעצבנת, ונכון שלקראת סוף העונה היא השתפרה מאוד, לא רק מבחינת הדמות אלא גם מבחינת יכולת המשחק שלה. ובפרק הזה היא היתה מעבר למדהימה, אני ממש אבל ממש אהבתי אותה, ואני רוצה שהיא וראיין ישארו ביחד, אוחחחחחח הם כל כך יפים ביחד. נראה לי שמריסה הולכת להיות דמות שאני ממש אוהב בעונה השלישית (או לפחות אני מקווה.....).
ראיין
הפרק הזה היה כולו ראיין, והוא היה מדהים בכל סצנה, אהבתי את הסצנה שהוא ביקר את טריי בבית החולים, אהבתי את הקטע שסנדי סיפר לו שטריי מאשים אותו והוא כזה המום בהתחלה ואחרי זה יש לו פרצוף חמוד כזה אוחחחחח והוא הולך להסתגר לו בביתן הבריכה, והסצנה שסנדי מבקר אותו בבית המעצר היתה פשוט
כל כך טובה, וכל כך החזירה אותי לפרקים הראשונים של העונה הראשונה. ....אוחחחח נוסטלגיה. בכלל כל הסצנות של ראיין וסנדי בפרק הזה היו מדהימות.
סצנת הסיום
אל תגידו לי שלא הזלתם דמעה ? הסצנה מתחילה ישר עם תחילת השיר המדהים הזה (שאין לי מושג איך קוראים לו) אחרי שסנדי פוגש את ראיין שהוא משתחרר מהמעצר והוא אומר לו משפט שממש אהבתי "You have a hell of a girlfriend and if you two ever get married you will have a hell of a mother in low" ואז ראיין הולך לראות את טריי בבית החולים והוא לא שם
וסנדי מסיע אותו לתחנת האוטובוס והוא רץ לאוטובוס וטריי כבר בפנים, ואז טריי רואה אותו והוא נותן לו מעיין חיוך עייף וסקסי כזה
ומרים את היד, ואז גם ראיין מרים את היד ומנופף לו לשלום, בדיוק כמו שהוא נופף לאמא שלו לשלום בפעם השנייה שהיא נוטשת אותו
קטע מדהים !!!!!!!. ואז שהוא נוסע וראיין בוכה לסנדי על הכתפיים וסנדי מחבק אותו- OMG זה היה פשוט הקטע הכי חזק בפרק הזה, אני פשוט הייתי במצב של-
שראייתי את הקטע הזה. ואז היה הקטע שקירסטין מסתכלת על תמונת הקריסמיקה, והיא מפחדת לחזור הביתה
- עצובבבבבבבב. הסצנה האחרונה של ראיין ומריסה על מגדל המציל הייתה גם היא מדהימה אהבתי את הכימיה בניהם בסצנה הזו, אהבתי שראיין נפתח בפניה ומספר לה משהו מהעבר שלו (דבר שהוא אף פעם לא עשה למיטב זכרוני) ושהוא אומר לה שהוא שוב לבד כמו שהוא היה ילד והיא מחבקת אותו ואומרת לו אתה לא לבד הפעם, ושניהם נראים כל כך עצובים ומאוהבים. אוחחחח סיום מושלם לפרק מושלם !!!! אני יודעת שהפרק היה קצת אפל ופחות קליל ומצחיק ממה שאנחנו רגילים, אבל ממה שאני הבנתי הפרק ה