6x01

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוקי איזה פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםם כל כך חיכיתי לו והיה שווה לחכות!!!!!! אהבתי מאודדד את ההתחלה ובמיוחד את הסוף חרם איך היא נשברה בסוף... תאמינו לי לא כאב לי לרגע שרורי התבאסה שאמא שלה לא באה--כי רורי עיצבנה אותיייי!! איזה חמוד לוקקקקקק ואיזה מתוק שהוא ישר אמר כן איך אני אוהבת אותם טוב קירק---חחח נו זה קירק (עוד עבודה נוספת...) ליין למה היא לא הופיעה?? ופריס שתהיי לי בריאה איך אמרה ללורלי --"אני תופסת אותך במילה." (בתרגום חופשי...חחח)ולוק אומר לה (ללורלי) את באמת נתת לה את המספר שלך..אני כולי צחוקיםםם איך התגעגעתי לזההההההההההה מיום רביעי לא נכנסתי לפה כי פחדתי לפתוח ספוילר או להתפתות ואז הכל ייהרס לי איזה טוב שלא עשיתי זאתת מחכה כבר לשבוע הבאאאא מושלם

Lovable Stray

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

לא מאמינה שבכיתי בפרק של בנות גילמור :-\ היה עצוב לראות איך רורי התחילה להבין שאמא שלה לא סתם "כועסת" והרגע בו לורליי אמרה שהיא לא מתערבת יותר ולא אכפת לה כביכול.
רורי עיצבנה אותי בפרק האחרון בעונה החמישית אבל עכשיו אני חושבת שאני מבינה אותה - מה שההוא אמר לגמרי עירער אותה מבפנים, היא תמיד ידעה מה היא רוצה לעשות ופתאום זה כאילו התפוצץ. אני גם יכולה לדמיין מה היא תרגיש כשתגלה שאמא שלה מאורסת ולא סיפרה לה, הרי הן אמורות להיות כ"כ קרובות ופתאום גם זה אבד לה:( אולי היא תגלה כשלורליי כבר תיהיה בהריון? גררר, בכל מקרה - פריס - גדול
השחקנית משחקת נהדר, אהבתי גם את כל הקטע של האירוסים, היה טבעי כזה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gifהיי, לאט לאט..../images/Emo3.gif

לורליי עוד לא בהריון.
תנו להם זמן!
היא ורורי עוד ישלימו לפני בטח..

Lovable Stray

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת
אבל אני חוזה שזה ילך לכיוון הזה - איזשהו משבר לפני שהן ישלימ ו (אם אי פעם זה יחזור להיות כפי שהיה)

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה לורליי בהריון
זה צריך להיות גדול! חברה שלי כל הזמן אומרת לי שלפי דעתה העונה הזאת היא האחרונה של ב"ג
תגידו לה שתפסיק.......

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifגם אני כל הזמן אומרת את זה.XD

לא אוהבת שתוכניות נמרחות. בא לי שתהיה עונה מעולה ואחרונה.
כי די החמישית הייתה מבאסת.
התוכנית לא כיפית כשהיא מבאסת..
זהו.

לא מה פתאום..

אני מבינה את הרצון שלך , אבל עדיין הרצון שלי להמשיך לראות את התוכניות עולה על זה גם אם זה טיפה פחות טוב ממה שהיה יכול להיות. חוץ מזה שהכותבים של הסידרה מעולים ואני לא מאמינה שהסידרה תדרדר ותמרח... העונה החמישית לא הייתה גרועה בכלל לדעתי, פשוט שהרביעית הייתה מצויינת. לדעתי העונה ה-6 תהייה גדולה. יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשוץ זה לא כמו סיום העונה הרביעית שבקושי היה כלום. אם כל מה שקרה עכשיו יש הרבה דברים לעשות להמשך... לא ?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifתמיד יש מה לעשות...../images/Emo58.gif

והיו כ"כ הרבה דברים שהייתי עושה אחרת בעונה החמישית. זאת בדיוק הנקודה, שהם עושים יותר מדי טעויות..הסדרה קצת נהרסת. אני מעדיפה שהיא תסיים בשיא ולא תסיים שהיא ירדה אפילו קצת ברמה. אז אם מפה והלאה השישית תשתפר ופה הסדרה תגמר אני אהיה בנאדם מאושר. אם השישית תשתפר והיא תמשיך לשביעית, אני אתבאס. אם השישית תהיה כמו החמישית או גרועה יותר ותמשיך לשביעית אני אבכה!
ואני לא חושבת שהחמישית פשוט החווירה ליד הרביעית, אני חושבת שהיא פשוט הייתה חלשה.. ברגע שאני יודעת שהיו קבוצות של אנשים שמעריצים את השיפ לור-לוק, כל הג'אוה ג'אנקיס [JJ'S] למיניהם, כמוני..והיו כ"כ הרבה כאלה. ועכשיו אני רואה קבוצות אנטי הזוגיות שלהם, שאומרות, אהבנו אותם כידידים שרוצים אחד את השני כ"כ ואנחנו שונאים אותם כזוג, אתה חייב להאשים את היוצרים שפישלו איפשהו בדרך... גם אני פחות אוהבת את לורליי ולוק מאז שהם זוג, ואני מעריצה מטורפת-אובססיבית-פסיכית שנצרה כל רגע שלהם ביחד, זוכרת כל רמז של אמילי ושומרת כל תמונה של קרבה בפרקים...ואני מאוכזבת מהעונה החמישית, מאוכזבת מההתנהלות שלהם כזוג ומהשינוי בדמותו של לוק..! משו קרה בעונה החמישית והיא פשוט לא הייתה טובה!
לדעתי.
אבל לדעת עוד לא מעט אנשים. גם רורי, רורי לגמרי יצאה מדמותה, פעם ממש אהבתי אותה ואת לורליי..ורורי הייתה הכמעט מושלמת הכיפית הזאת שכיף לצחוק על קטעי ה-אני חננה- שלה, שהיא הייתה מובכת מדין כשהם רק הכירו, לא הבינה למה כולם קוראים לה מארי..וכל התמימות הזאת. פתאום היא שרלילה במערכת יחסים פתוחה, שסירבה לידיד המדהים שהיה מאוהב בה, ששכבה עם גבר נשוי ושעשתה כ"כ הרבה שטויות! נהרסה! זה כל מה שיש לי להגיד.
בלה. עוד משו? הסיום של העונה הרביעית? הוא היה מעולה! ממש אחד החזקים. בצד כל המתח, התרגשות ושמחה של פתיחת המלון יש את לורליי מנסה לפענח את מה שקורה בינה לבין לוק [אה, מדהימים!
כל המבטים, הפרחים וה- I THINK I'M DATING LUKE! שלה בשיחה עם רורי.
] הדרמה עם ההורים, הביקור המפתיע של ג'ייסון שלא קלט שלורליי לא רוצה אותו יותר, רורי ודין הנשוי עוברים את הקו...הכל היה פשוט מצויין. פרק טעון רגשות, שמחה ועצב. עם סוף מפתיע ומצחיק. [אה, כן קירק רץ ערום!
בין לורליי ולוק המתנשקים!
גאוני, פשוט גאוני..] הסיום של העונה החמישית, חלש. אני לא ממש זוכרת..
האמת.
פאדיחות. אני זוכרת שכל מה שהיה חזק הפרק הזה היה WHAT ABOUT THE KIDS והסוף עם הצעת הנישואים המאוד מפתיעה שגם איכזבה אותי. וגם רורי עוזבת את ייל איכזב אותי. פשוט סופעונה מעפן. לא רציתי לשמוע כן מלוק. לא רציתי שהיא תציע!! מאז שההוא מת, נו טוויקלם?
משו כזה..רק חיכיתי לראות מה לוק מתכנן לעשות עם הבית ואיך הוא יציע ללורליי. אחרי שהוא התעצבן, היא התעצבנה על רורי וככה היא מוציאה את זה? "היא רק רוצה להיות מאושרת עכשיו" היא אמרה בתחילת העונה השישית. זה מאכזב..זה לא משדר "לוק אני רוצה לבלות את כל חיי איתך, אתה מכניס בהם אושר ושמחה, אתה מבין אותי ומקבל אותי כמו שאני ואני מקבלת אותך כמו שאתה ואני לא רוצה אף אחד אחר" זה כן משדר "הבת שלי עושה צרות ומעצבנת אותי, רבתי עם ההורים שלי, אתה עכשיו עושה לי טוב, תתחתן איתי."
בלהבלהבלה. אני צריכה לישון עכשיו, מאוד. אני קמה מחר בעשר..
[הוא מפהק.<<
] וחסר לך שאתה לא קורא את כל ההודעה, כי השקעתי.

הלו ? דבר ראשון אני בת! ותשובות..

אין לדעת איזה רעיונות יפיעו במוחם של כותבי הסידרה. ואם העונה ה-6 תהייה טובה וה-7 טובה יותר? זה לא קרה בהרבה סדרות אבל זה קורה למשל חברים .. העונה ה-7 לדעתי הייתה הטובה ביותר! וההמשך פחות אבל אין לדעת , בקיצור אני מוכנה לקחת סיכון . ומקסימום תמיד אפשר להתכחש לעונה אחת או שתיים כמו שהרבה מעריצי באפי עושים. אני אישית ממש לא שונאת את לורלי ולוק כזוג אבל יוצרי הסידרה באמת לא עשו אותם זוג כמו שצריך הם לא ריגשו מספיק חוץ מסוף העונה הרביעית. למרות זאת השינוי בדמותו של לוק מובן , קיבל מה שרצה והוא איך לומר? 'מכור' ללורלי אז זה מסביר את ההתנהגות שלו.. ו.. רורי- אני באמת שונאת אותה ! חח הדמות שלה ממש השתנתה אבל זה כל הקטע! בעונות 1-2 הם לא פיתחו כל כך את הדמויות כי הכל עוד היה כל כך תמים ונאיבי כזה חיים מושלמים שכאלה.. זה חייב להיפסק . ואומנם זה מעצבן אבל אני מאמינה שהמעריצים בסופו של דבר היו עוד יותר מתעצבנים אם הן פשוט תמיד היו מסתדרות ותמיד רורי הייתה כזאת גודי גודי וזה היה סתם נמרח כזה. יפה אמרת על סוף העונה הרביעית ואין לי הרבה מה להוסיף. בהחלט סוף עונה מושלם מלא ברגש וצחוק עד דמעות (X2) . סוף העונה החמישית זכור לי היטב (אולי כי ראיתי אותו לפי שבוע) ואולי כי עשו שם מלא בלאגן והוא לא היה כזה סוף עונה גרוע פשוט חייבים לעשות משהו כדי לקדם את הסידרה אבל זה כל הקטע! כל העניין שרורי עוזבת את ייל ולורלי מציעה ללוק נישואים. היה לזה רמיזות כל העונה ! רורי נהיית מעפנה כל העונה והצעד הבא הוא לעזוב ת הקולג' (כמו כל teenager) לכולם יש את המרידות פשוט לרורי זה קרה מאוחר יותר. (בדיוק כמו לין ). כמו כן במשך כל העונה רואים כמה שלורלי בודדה והיא צריכה משהו קבוע בחיים שלה (פרטנר) רואים כמה שהיא רוצה להתחתן וכל הבלאגן קיצר! ובקשר ל - רק רוצה להיות מאושרת עכשיו- נכון זה באמת מה שזה משדר ואין לי הרבה מה לענות על זה אני מקווה שיסבירו את זה יותר בהמשך . ולמה היית צריכה לקום היום ב-10? את לא לפני גיוס? או שפשוט את עובדת? כמו כולנו..
וחסר לך שאת לא זוכרת פעם הבאה שאני בת כי bambagirl דיי ברור לא ??

האם אני היחידי../images/Emo58.gif

שרוצה ספין אוף כזה או אחר של בנות גילמור שיתרכז בחייהם מלאי הדרמה של אמילי, קירק ופריס? פרק ענק של שלושתם.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאיך הם מתחברים ביחד?../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

האמת, אני לא אוהבת את רעיון הספין אוף. אני חושבת שזה לטחון את התוכנית כבר, עד שבא להקיא.:S וספיק אוף זה לא פרק.
ואם כבר, ספין אוף על מישל יכול להיות מבדר דווקא!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifוסליחה, אבל למה יש לך

ספוילרים להארי פוטר השישי בחתימה? לא קראתי, במקרה. אבל זה ממש ממש ממש רעיון רע, טיפשי ומיותר.

א. אם לא קראת

את הספר השישי את לא תביני כלום ממה שרשום שם במילא. ב. יש אזהרה ברורה של ספויילרים בראשית החתימה, ככה שאין סיבה שמישהו כן יקרא את זה אם הוא לא רוצה לגלות. האמיני לי, מטרתי בחיים היא לא להרוס לאנשים חסרי ידע על הארי פוטר השישי את הספר.

renegader

New member
לא הבנתי את הקטע בסוף

כשהיא בכתה ואז לוק צעק משהו כמו "יאללה יש ירח מלא" או משהו כזה איזה ירח מלא לעזאזל?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gifמעלי ופה.

[אתה בכל מקרה צריך להזהיר מספוילר, שים לב.] אוקיי, הטרידו את לוק שהוא לא הציע נישואים, הוא לא יזכה לרגע הרומנטי שלו יותר..כי לורליי גנבה לו אותו. הוא הבין שהדרך היחידה שנותר לו להיות רומנטי זה בנתינת הטבעת [שבדר"כ באה עם ההצעה..אבל בלה. בגלל שזה היה הפוך ומאולתר, אז לא.
] אז הוא קנה טבעת כמובן והרגע הרומנטי שלו היה באותו ערב שהוא קרא ללורליי החוצה, כי יש ירח מלא. [שזה רומנטי.
] והוא היה נורא לוק בקטע הזה, שמנסה להיות רומנטי..
אבל זה כ"כ לא הוא.XD זה היה מבדר..

renegader

New member
נעשה רגע חושבים טוב?

אם השירשור הזה מלא בפוילרים מי שלא רוצה לדעת מה קורה בשירשור שמלא ספוילרים כי הוא עדי לא הגיעה לזה לא יקרה את השירשור נכון? ז"א אני צודק או שאני טועה? יכול ליהיות ההפך? -שמישהו שלא רוצה לדעת מה קורה בעונה הנוכחית יקרא שירשור שמלא בספויילרים על העונה הזאת? פוסט אחד מתוך המאה (לא ספרתי אז אל תתפסו אותי במילה) שלא מסומן בספוילר לא יזיק נכון? כי הרי מי שלא רוצה לדעת ממילא לא יקרא את השירשור הזה הגיון פשוט? תאוריה גרעינית? מה את\ה חושב\ת???

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo11.gif

אני לא אוהבת גל של חדשים עם כל תחילת עונה.
זהו.

למעלה