../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif
ואוו..מסכימה עם הכל בערך! אני שונאת את ריצ'ארד!!!
ליין הייתה ממש חסרה!
פריס!
פשוט מלכה! והיא פגשה את לוק פעם אחת, איך היא לא זכרה אותו? לאיודעת..כאילו דמות שהיא אמורה להכיר או משו..:S למרות שמגניב שהם הוסיפו שאין לה מושג מי הוא.
ונמנ. אהבתי שלורליי אמרה לה את מה שהיא אמרה, למרות שזה מוזר..היא לא עודדה אותה לשמור על קשר עם רורי חברתה היקרה, היא אמרה "בואי אני אהיה התחליף של הבת שלי!"
זה מוזר!
ולוק באמת שאל את לור אח"כ אם היא באמת נתנה את המספר האמיתי!
לורליי ולוק- אוקיי, ממש ממש ממש התאכזבתי מהכן העלוב. מאיך שלורליי קמה מפוחדת. מה"בוא נחגוג" המטופש.
ובלה..:S מהכל בערך. טוב שהם אל התנשקו אחרי מלא זמן! היא הרגע הציעה לך נישואים דמט! ישר חייבים להתנשק!
לאמשנה.:X מהסצינה במיטה זה הלך והשתפר.
הסצינה במיטה- כ"כ לוק של לפני עונה חמישית..מרח לי חיוך על הפנים! רק שישאירו אותו ככה!
זהו. משם הכל כבר השתפר..
לוק היה נראה מוזר שהוא ישב על הכורסא אצל לורליי וחיכה לה..
משו בשיער לא הסתדר כ"כ..
לורלי!
פשוט מעולה!
האדישות כלפי ההורים, המשפט, רורי, אפילו ההתנפלות של פריס ושיתוף הפעולה של לוק! היא פשוט גאון! תחשבו על זה, ברור שאכפת לה, ראינו בסוף שהיא בוכה..אבל האדישות- גאונית! עבר יום ותראו כמה זה מטריד את רורי! ואת כולם! רורי כ"כ חוזרת.
איכס לא בא לי. אני שונאת אותה! זה יהיה כ"כ טיפשי מצידה לחזור לאמא שלה, לחזור ללימודים. מצד אחד היא עדיין מאוד טיפשה- כי כאילו במשפט היא כולה ילדה טובה [והמשפט היה ממש הזוי
] ומצד שני במסיבת אסירים היא החליטה שהיא לא ילדה טובה יותר ושהיא תתחרה אפילו בלוגן בשטויות האלה..
אז, מה הקטע בחורה צבועה שכמוך?:S טוב, כן אבל דיברנו על לורליי- לשלוח את מישל..פשוט גאוני!
איך שהיא דיברה עם ריצ'ארד- נורא הופתעתי בהתחלה, עכשיו אני רק מתרשמת!
לא להופיע למשפט- כל הכבוד!
חכמה כ"כ! היא יודעת- היא שנאה שההורים שלה התערבו, היא עושה בדיוק ההפך. ובכלל, בגלל שרורי הייתה ממש קשורה אליה, היא מרגישה ממש חרא עכשיו.
ולא מבינה את האדישות! הפתקים!
ההודעה של אמילי0 מקריאה את הפתקים!
התפוצצתי מצחוק! ולנחות באמצע הלילה- מעולה!
נו, אמילי באמת גרמה לזה להשמע סוף העולם- ראיתם כמה פתקים? שלושה רק בתוך המקרר!
הו. הבית- מה היא מתכננת לעשות הפושעת? לקנות אותו בעצמה? חסר לה שבסוף לא היא ולוק קונים ביחד! אה, כן..הילדים!!
הם רוצים ילדים!
הו כמה קיטשי ורומנטי! שיחת הלילה במיטה שלור כולה שפוכה הייתה מעולה.
נמנ. מה עוד? אה, כן..הסוף כמובן!
עצוב.
אבל טוב. חבל דווקא שהיא מוחקת את הדמעות והולכת לחגוג עם לוק את הרגע [ירח מלא, עכשיו זה הרגע, בואי!
לוק הזה..
] אממ..מה עוד? קירק!
עוד עבודה- הקטע עם הנשים המבוגרות מטריד במיוחד.
אפילו בשביל קירק!
אה, טיילור..מבדר ומעצבן כמו תמיד!
באבט ופטי- מעולות בפרק- לא היו דקה יותר מדי, או פחות מדי..בדיוק במידה. אהבתי שבאבט רצה..
למרות שלוק אמר שהיא יכולה ללכת..XDD וזה שהיא שכחה להגיד שהם שיחקו טוויסר- באמת לא הבנתי מה היא מדברת ככה!
בתוכנית כמו בנות גילמור!
ועוד הוסיפה עוד בחור חוצ ממורי!
ענק!
נמנ. נראה לי שזהו.
פרק קצת חלש לפתיחת עונה, אבל התגעגעתי ולא אכפת לי בכלל..