../images/Emo133.gifתמיד יש מה לעשות...../images/Emo58.gif
והיו כ"כ הרבה דברים שהייתי עושה אחרת בעונה החמישית. זאת בדיוק הנקודה, שהם עושים יותר מדי טעויות..הסדרה קצת נהרסת. אני מעדיפה שהיא תסיים בשיא ולא תסיים שהיא ירדה אפילו קצת ברמה. אז אם מפה והלאה השישית תשתפר ופה הסדרה תגמר אני אהיה בנאדם מאושר. אם השישית תשתפר והיא תמשיך לשביעית, אני אתבאס. אם השישית תהיה כמו החמישית או גרועה יותר ותמשיך לשביעית אני אבכה!
ואני לא חושבת שהחמישית פשוט החווירה ליד הרביעית, אני חושבת שהיא פשוט הייתה חלשה.. ברגע שאני יודעת שהיו קבוצות של אנשים שמעריצים את השיפ לור-לוק, כל הג'אוה ג'אנקיס [JJ'S] למיניהם, כמוני..והיו כ"כ הרבה כאלה. ועכשיו אני רואה קבוצות אנטי הזוגיות שלהם, שאומרות, אהבנו אותם כידידים שרוצים אחד את השני כ"כ ואנחנו שונאים אותם כזוג, אתה חייב להאשים את היוצרים שפישלו איפשהו בדרך... גם אני פחות אוהבת את לורליי ולוק מאז שהם זוג, ואני מעריצה מטורפת-אובססיבית-פסיכית שנצרה כל רגע שלהם ביחד, זוכרת כל רמז של אמילי ושומרת כל תמונה של קרבה בפרקים...ואני מאוכזבת מהעונה החמישית, מאוכזבת מההתנהלות שלהם כזוג ומהשינוי בדמותו של לוק..! משו קרה בעונה החמישית והיא פשוט לא הייתה טובה!
לדעתי.
אבל לדעת עוד לא מעט אנשים. גם רורי, רורי לגמרי יצאה מדמותה, פעם ממש אהבתי אותה ואת לורליי..ורורי הייתה הכמעט מושלמת הכיפית הזאת שכיף לצחוק על קטעי ה-אני חננה- שלה, שהיא הייתה מובכת מדין כשהם רק הכירו, לא הבינה למה כולם קוראים לה מארי..וכל התמימות הזאת. פתאום היא שרלילה במערכת יחסים פתוחה, שסירבה לידיד המדהים שהיה מאוהב בה, ששכבה עם גבר נשוי ושעשתה כ"כ הרבה שטויות! נהרסה! זה כל מה שיש לי להגיד.
בלה. עוד משו? הסיום של העונה הרביעית? הוא היה מעולה! ממש אחד החזקים. בצד כל המתח, התרגשות ושמחה של פתיחת המלון יש את לורליי מנסה לפענח את מה שקורה בינה לבין לוק [אה, מדהימים!
כל המבטים, הפרחים וה- I THINK I'M DATING LUKE! שלה בשיחה עם רורי.
] הדרמה עם ההורים, הביקור המפתיע של ג'ייסון שלא קלט שלורליי לא רוצה אותו יותר, רורי ודין הנשוי עוברים את הקו...הכל היה פשוט מצויין. פרק טעון רגשות, שמחה ועצב. עם סוף מפתיע ומצחיק. [אה, כן קירק רץ ערום!
בין לורליי ולוק המתנשקים!
גאוני, פשוט גאוני..] הסיום של העונה החמישית, חלש. אני לא ממש זוכרת..
האמת.
פאדיחות. אני זוכרת שכל מה שהיה חזק הפרק הזה היה WHAT ABOUT THE KIDS והסוף עם הצעת הנישואים המאוד מפתיעה שגם איכזבה אותי. וגם רורי עוזבת את ייל איכזב אותי. פשוט סופעונה מעפן. לא רציתי לשמוע כן מלוק. לא רציתי שהיא תציע!! מאז שההוא מת, נו טוויקלם?
משו כזה..רק חיכיתי לראות מה לוק מתכנן לעשות עם הבית ואיך הוא יציע ללורליי. אחרי שהוא התעצבן, היא התעצבנה על רורי וככה היא מוציאה את זה? "היא רק רוצה להיות מאושרת עכשיו" היא אמרה בתחילת העונה השישית. זה מאכזב..זה לא משדר "לוק אני רוצה לבלות את כל חיי איתך, אתה מכניס בהם אושר ושמחה, אתה מבין אותי ומקבל אותי כמו שאני ואני מקבלת אותך כמו שאתה ואני לא רוצה אף אחד אחר" זה כן משדר "הבת שלי עושה צרות ומעצבנת אותי, רבתי עם ההורים שלי, אתה עכשיו עושה לי טוב, תתחתן איתי."
בלהבלהבלה. אני צריכה לישון עכשיו, מאוד. אני קמה מחר בעשר..
[הוא מפהק.<<
] וחסר לך שאתה לא קורא את כל ההודעה, כי השקעתי.