6x01

../images/Emo58.gif 601

אויש... איזה פרק אדיר!!! כל כך שמחתי שלא עיכבו את התשובה של לוק :) וזה היה...פשוט חמוד - והייתי בטוחה שהם ישר ישכבו אחרי זה, אבל לא - עשו את זה עוד יותר מצחיק ובנות גילמורי
איך אפשר שלא? אבל לפי דעתי האירוסים יתבטלו לפני הם באמת יתארסו - נראה לי שבסוף העונה או לפחות בחצי הם יתארסו מחדש. כי הסיבה לאירוסין היא לא נכונה. הם אמורים להיות ביחד, אבל הסיבה שבגללה לורליי הציעה ללוק נישואין היא בגלל שהיא - כמו שהיא אמרה - ממש הייתה צריכה להיות שמחה באותו הרגע. ואני חושבת שלעשות כל כך הרבה שינויים בחיים שלה בבת אחת ממש לא יעשה לה טוב. ולוק יקלוט את זה בסופו של דבר. ויגיד לה משו בסגנון של 'הם צריכים להיות מאורסים כי הם צריכים להיות מאורסים, ולא כדי למלא ללורליי את החור שהיציאה של רורי יצרה בחיים שלה' חוצמזה כרגיל קירק היה מעולה ויעיל עם הטבעות והסיפורים המשונים שלו :) ובאבט ומיס פאטי - אבל זה מה זה היה מעצבן שהן התאכזבו מזה שהיא הציעה לו - זה דווקא משו שמתאים להן יותר להתלהב ממנו. וזה היה ממש ממש עצוב הסיום של הפרק - ואני לא מבינה למה לורליי לא מוכנה ללוק לראות אותה בוכה בגלל רורי. זה כבר צעד שגוי מצידה. הייתי בטוחה שלוק ייכנס לבית ויראה אותה ככה, ויבוא ויחבק אותה. לא שהיא תעמיד פנים. חוצמזה, שאם כבר - אז אני מקווה שפרק הבא ימשיכו מאיפה שעצרו, כי אני רוצה לראות את לוק מציע לה נישואין. יואו כל הסופ'ש הייתי באילת ומתתי לראות את הפרק הזה ועכשיו אני מתה לראות את הפרק הבא. רורי נהייתה הסתומה של התכנית. ואני אישית הייתי ממש מתעצבנת אם מישו היה עושה כזו מסיבה לי - מה? לחגוג את העבריינות של רורי זה דבר טוב? איזה מן חבר עושה כזה דבר? יש דרכים הרבה יותר טוב לשפר את ההרגשה מאשר לחגוג משו שהוא בעליל לא בסדר. אבל אהבתי את זה שהוא לא מתרברב בעבר הפושע שלו, ולפי דעתי, הוא דווקא אהב אצל רורי את העובדה שהיא כזו משקיעה, והיא החברה הראשונה האמיתית שלו, ועכשיו היא נהפכת לאחת מהבחורות שהוא דווקא פחות אהב שהכיר לפניה. אני ממש מקווה שהיא תחזור ללימודים. סתם כי זה שינוי ממש גרוע לדעתי של הדמות. ובאמת סוקי וליין היו ממש חסרות - ליין בשביל להכניס לרורי קצת שכל - למרות שפריס הייתה לא רעה בזה - אבל חבל שכאילו, היא מוכנה לוותר על רורי בקלות כזו בשביל אמא שלה - אבל... זה קצת עצוב, כמה שהיא נואשת לחברים, שהיא לא מבינה את הערך האמיתי שלהם. שזה לא משו שקל להחליף כל כך מהר. בטח פרק הבא לורליי תספר לסוקי, סתם כי הקטע הזה היה תופס חלק נכבד מהפרק שנצלו לדברים אחרים. נורא עצוב לי מלורליי... כל המאמצים שהיא הכניסה ברורי. רורי הייתה הדבר הכי חשוב ללורליי והיא בנתה את כל החיים שלה סביבה, והן היו כאלה קרובות אחת לשנייה, ופתאום זה נפסק. כאילו, אני בטוחה שהאנלוגיה למצב שקרה לה עם ההורים שלה לא נעלם מהמחשבות שלה, וזה מה שהיא הכי נסתה להימנע ממנו כל החיים שלהן. ואז ביום בהיר אחד זה קרה. רורי נהייתה מפגרת. אוף! אני רוצה שהיא תחזור לבי'ס! הילדה המפגרת הזו...

../images/Emo58.gif 601 שכחתי...

היה ממש ממש עצוב החוסר בשמחה משותפת של לורליי ורורי - שהיא לא סיפרה לרורי שהיא ולוק התארסו. כי זה כל כך משו שצריך לקרות, וזה לא קרה. אפילו יותר מאשר לספר לסוקי. זה ממש ממש היה חסר. ומגיע לרורי העבודות שירות האלה. שתבין שהיא לא יכולה לברוח לסבא וסבתא העשירים כשקורה משו קצת קשה בחיים המושלמים שלה...

Charmed Gal

New member
דעתי.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שלום, דרך אגב, אני גל, בחיים לא כתבתי בו אבל אני צופה בעונה מהפרק ה-1 ולא פספסתי אף אחד. אז החלטתי לקפוץ לפה, אני קורא פה לפעמים כבר שנים.
הייתי בשוק מלורליי ולוק. הייתי בטוח מהדקה הראשונה או שהיא תבטל את זה או שהוא יגיד לו כי היא אמרה איזה משפט, "אני רק רוצה להיות שמחה עכשיו" או משהו כזה שגרם לי להרגיש שהיא מציעה לו נישואים רק כדי שיהיה לה על מה לשמוח ושיעודד אותה. מי יודע, אולי עכשיו שהיא לא ביחסים עם רורי היא פוחדת להשאר לבד או משהו כזה והיא חושבת שלוק הוא הנחמה? זאת אומרת, ברור לי שהוא הרבה יותר מנחמה בשבילה ושהקשר שלהם יותר עמוק, אבל אולי הצעת הנישואים נבעה מהחדרה הפתאומית של להשאר לבד או משהו. היא צריכה שמישהו יהיה איתה. בצד שלה. אני גם דיי בטוח(ואני לא קורא ספוילרים) שיעשו להם צרות עם החתונה ובטח יפרידו אותם עוד איזה 10 פעמים לפני זה ויגרמו להם לריב וזה יהיה סתם מבאס.
אבל מי יודע, אולי אם יעשו את זה טוב זה דווקא יהיה מעניין ואחרי הכל זו דרמה ובגלל זה אנחנו צופים בזה, אז אני פשוט אשתוק עכשיו ואתן לכותבים לכתוב.
אמילי משעשעת אותי כמו תמיד. היא אף פעם לא נמאסת.
אוי, ושהיא באה הביתה ומישל היה שם! XD אוי, אני מת על מישל ואמילי כל אחד לבד, וביחד - היסטריה
סוקי לא חסרה לי.
לא יודע, אין לי שום דבר נגדה אבל אין לי שום דבר מיוחד איתה גם. שתהיה או לא, למי אכפת.
שבבאט רצה אל לוק והחזיקה את החזה שלה זה היה קורע.
רורי מעצבנת. כל כך מעצבן אותי שהיא עזבה את "ייל". פשוט לא מתאים לדמות. לא מתאים ולא רוצה וזה מעצבן אותי כי אני פרפקציוניסט כזה כמוה ואני מתחרט על ההחלטה הזו כבר בשבילה.
ועוד בשביל מה?! לוגן! אני שונא אותו. שונא. שימות. שידרס. שיחזירו כבר את דין או את ג'ס, או מצידי יביאו נעל או את טריסטן. רק לא לוגן. טוב, זהו בערך. אז אני גל החדש, בן(אין לכם הרבה כאלה פה, נכון?
) ואולי אשוב שבוע הבא.

Thestral

New member
../images/Emo58.gifנראית עונה מבטיחה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

אני ממש לא אוהב את רורי. מגיע לה העונש שהיא קיבלה. עכשיו היא תצטרך לחכות חמש שנים כדי למחוק את התיק הפלילי שלה, מדברים על זמן לחשוב מה עשית
אני שונא את זה שלורליי בכתה ככה בסוף הפרק למרות שהיא עשתה דבר נכון כי עכשיו שרורי נמצאת באחריות של ההורים שלה, והיא מחוץ לתמונה, הם לא יוכלו להתמודד עם רורי לבד. בנות גילמור...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

ואוו..מסכימה עם הכל בערך! אני שונאת את ריצ'ארד!!!
ליין הייתה ממש חסרה!
פריס!
פשוט מלכה! והיא פגשה את לוק פעם אחת, איך היא לא זכרה אותו? לאיודעת..כאילו דמות שהיא אמורה להכיר או משו..:S למרות שמגניב שהם הוסיפו שאין לה מושג מי הוא.
ונמנ. אהבתי שלורליי אמרה לה את מה שהיא אמרה, למרות שזה מוזר..היא לא עודדה אותה לשמור על קשר עם רורי חברתה היקרה, היא אמרה "בואי אני אהיה התחליף של הבת שלי!"
זה מוזר!
ולוק באמת שאל את לור אח"כ אם היא באמת נתנה את המספר האמיתי!
לורליי ולוק- אוקיי, ממש ממש ממש התאכזבתי מהכן העלוב. מאיך שלורליי קמה מפוחדת. מה"בוא נחגוג" המטופש.
ובלה..:S מהכל בערך. טוב שהם אל התנשקו אחרי מלא זמן! היא הרגע הציעה לך נישואים דמט! ישר חייבים להתנשק!
לאמשנה.:X מהסצינה במיטה זה הלך והשתפר.
הסצינה במיטה- כ"כ לוק של לפני עונה חמישית..מרח לי חיוך על הפנים! רק שישאירו אותו ככה!
זהו. משם הכל כבר השתפר..
לוק היה נראה מוזר שהוא ישב על הכורסא אצל לורליי וחיכה לה..
משו בשיער לא הסתדר כ"כ..
לורלי!
פשוט מעולה!
האדישות כלפי ההורים, המשפט, רורי, אפילו ההתנפלות של פריס ושיתוף הפעולה של לוק! היא פשוט גאון! תחשבו על זה, ברור שאכפת לה, ראינו בסוף שהיא בוכה..אבל האדישות- גאונית! עבר יום ותראו כמה זה מטריד את רורי! ואת כולם! רורי כ"כ חוזרת.
איכס לא בא לי. אני שונאת אותה! זה יהיה כ"כ טיפשי מצידה לחזור לאמא שלה, לחזור ללימודים. מצד אחד היא עדיין מאוד טיפשה- כי כאילו במשפט היא כולה ילדה טובה [והמשפט היה ממש הזוי
] ומצד שני במסיבת אסירים היא החליטה שהיא לא ילדה טובה יותר ושהיא תתחרה אפילו בלוגן בשטויות האלה..
אז, מה הקטע בחורה צבועה שכמוך?:S טוב, כן אבל דיברנו על לורליי- לשלוח את מישל..פשוט גאוני!
איך שהיא דיברה עם ריצ'ארד- נורא הופתעתי בהתחלה, עכשיו אני רק מתרשמת!
לא להופיע למשפט- כל הכבוד!
חכמה כ"כ! היא יודעת- היא שנאה שההורים שלה התערבו, היא עושה בדיוק ההפך. ובכלל, בגלל שרורי הייתה ממש קשורה אליה, היא מרגישה ממש חרא עכשיו.
ולא מבינה את האדישות! הפתקים!
ההודעה של אמילי0 מקריאה את הפתקים!
התפוצצתי מצחוק! ולנחות באמצע הלילה- מעולה!
נו, אמילי באמת גרמה לזה להשמע סוף העולם- ראיתם כמה פתקים? שלושה רק בתוך המקרר!
הו. הבית- מה היא מתכננת לעשות הפושעת? לקנות אותו בעצמה? חסר לה שבסוף לא היא ולוק קונים ביחד! אה, כן..הילדים!!
הם רוצים ילדים!
הו כמה קיטשי ורומנטי! שיחת הלילה במיטה שלור כולה שפוכה הייתה מעולה.
נמנ. מה עוד? אה, כן..הסוף כמובן!
עצוב.
אבל טוב. חבל דווקא שהיא מוחקת את הדמעות והולכת לחגוג עם לוק את הרגע [ירח מלא, עכשיו זה הרגע, בואי!
לוק הזה..
] אממ..מה עוד? קירק!
עוד עבודה- הקטע עם הנשים המבוגרות מטריד במיוחד.
אפילו בשביל קירק!
אה, טיילור..מבדר ומעצבן כמו תמיד!
באבט ופטי- מעולות בפרק- לא היו דקה יותר מדי, או פחות מדי..בדיוק במידה. אהבתי שבאבט רצה..
למרות שלוק אמר שהיא יכולה ללכת..XDD וזה שהיא שכחה להגיד שהם שיחקו טוויסר- באמת לא הבנתי מה היא מדברת ככה!
בתוכנית כמו בנות גילמור!
ועוד הוסיפה עוד בחור חוצ ממורי!
ענק!
נמנ. נראה לי שזהו.
פרק קצת חלש לפתיחת עונה, אבל התגעגעתי ולא אכפת לי בכלל..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

חחחחח השיער שלו דווקא היא סבבה החמיא לו מה שהוא לבש והקטע של הפתקים באמת היה מצחיק נו טוב זאת אמילי מה אפשר לצפות איזה כייףףף שהפורום חייי ועדכנייי

dalida1988

New member
ספוילרררררר

הא ורציתי להגיד שיחסית לפתיחת העונה הפרק היה דווקא טוב מאודד לא מאכזב בכללל

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

וואלה על לוגן לא הגבתי ... כן רואים עליו שהוא רוצה את רורי הישנהה והרגת אותי עם "אולי היא תגלה עולם חדש ותחליט ללכת להיות מורה .." חחח אני חושבת שהיא תהיי עובדת סוציאלית....מה לא?... מישל---חמודדד הקטע של הזיעההה זה כזה מישללל

למעלה