4x14 - Blood On The Scales

tsou

New member
אגב אחלה קומנטרי ממי שאין לו מה להגיד |כן

Ambious

New member
זה כי לא תכננתי להגיד שום דבר מזה

זה הכל זרם מתוך התחושות שלי על הפרק. ובבלוג של בר אפשר לקרוא ראיון עם השחקן של זארק ועל הקושי האישי שלו לשחק את הקטעים האלה - ואני חייב לציין שהוא שחקן פשוט מעולה - הוא הקפיא לי את הדם פעמיים בפרק הזה.

duron

New member
../images/Emo58.gif מה אתם אומרים על

הסדק שטירול מצא בחדר המכונות ? אם ה-FTL שודרג לא מזמן אז זה בקע חדש. נראה כאילו המכה באה מבחוץ אבל יש גם נזק פנימי קל.

tsou

New member
../images/Emo58.gif הקדמת אותי!

בדיוק התחברתי אחרי צפיה חוזרת (למה אין הורדות של 720 פי בבוקר?) כדי לשאול אתכם את זה :) גם שמתי לב פתאום שגאיוס בעצם ברח מהגלקטיקה בגלל... הגרופיות שלו חח

rawk16

New member
גמאני חשבתי על זה../images/Emo58.gif

למה הצ'יף היה כל כך מופתע מהבקע הזה... מעניין מה אומר הבקע הזה. מה קרה לספינה? האם אפשר לתקן את זה?

The Human

New member
../images/Emo58.gif

נראה שהגלאקטיקה בדרך להיקרע לגזרים.. ומן הסתם זה קשור ל-FTL.. זהו רמז מטרים כמו אותו הרמז שהופיע באתר הרמזים ויופיע בפרק הבא שבו אדאמה מצחצח שיניים ופתאום מסתכל למעלה בהפתעה מהולה בעצב וקדרות כשהוא רואה את אותו הסדק שטירול ראה בתקרה. מכיוון שאנחנו לקראת הסוף של הסדרה, לא אופתע אם זה יהיה ה-Outcome..

duron

New member
כנראה ש-

כל קפיצה מקרבת אותם לסוף. אם זה באמת אשמת ה- FTL הסיילוני , אז שליש מהצי בבעיה קשה...

E J Wells

New member
פשוט פרק גדול...

הפרק נעשה בצורה מדהימה וכל מילה מיותרת... בעיקר בגלל שאני דיי מת ולא יכול לכתוב כלום.

tsou

New member
טכנולוגיה בצורת גליל שמאפשרת לחללית

לדלג" בחלל במהירות הגדולה ממהירות האור. ten, nine, eight...one... JUMP!

tsou

New member
נ.ב.

ה faster than light הסיילוני מתקלקל פחות מאשר זה האנושי.

duron

New member
ככה זה בחיים

דברים צריכים להסתיים. אין ספינות תחיה לבאטלסטארס.

tsou

New member
../images/Emo7.gif

אני ממשיכה לקוות לסיום קצת אחר..

duron

New member
אולי אפשר

לגרור את הגלאקטיקה למוסך לחידוש ושיפוץ כללי. שמעתי שהם עשו יופי של עבודה בשביל (ועל ) קארה.. |:)|

למעלה