4x14 - Blood On The Scales

The Human

New member
../images/Emo58.gifזה היה הפרק הטוב ביותר העונה../images/Emo58.gif

בלי פראקינג צל של ספק! הסצנות של אדאמה כשהביאו את רומו למפקין לייצג אותו הזכירו לי מאוד את הסצנות של שרידן בבבילון 5 כשהוא נשבה במאדים על ידי הכוחות של קלארק, זה היה כתוב ומבויים בצורה מעולה כמו כל הפרק למעשה. הפרק היה אחד הטובים בסדרה, כתוב הייטב לצד משחק משובח של כל אחד מהשחקנים. מהרצח המזעזע של המועצה ע"י זארק ונסיון ההתנקשות בנשיאה עד להוצאה להורג של זארק וגיידה בסוף הפרק. כל סצנה קיבלה משמעות משלה כשכל דמות מביאה לידי ביטוי את הלבטים, המחשבות והערכים שמקיימים אותה. מה שאני הכי אזכור מהפרק זה את האופן שבו כל אחד מגלה מי הוא באמת בשעה הכי חשוכה וקריטית עבורו. כמו שגיידה אומר בסוף במשפט שלמעשה מסכם את הפרק בצורה הטובה ביותר.. "I hope that people will realize eventually who I am"
 

MIDNIGHT SKY

New member
הפרק הכי טוב עד כה..

איזה סיום! השאלה שלי מה עם סאם? אני רואה שקארה עדיין אוהבת אותו אני לא רוצה שהוא ימות! שמתי לב שנטלי [אחת מהשש] הופיעה פתאום,לא ראינו אותה די הרבה זמן לא?
 

tsou

New member
שוב אין ספוילר? |ספוחשבתי שהנושא הופנם ../images/Emo150.gif

וזו לא היתה נטלי
 

duron

New member
../images/Emo58.gif לא נשמע הגיוני

שהציגו את השש הנ"ל , נתנו לה שם והרגו אותה בסצינה דרמתית כל כך ללא סיבה. בד"כ הורגים דמות כשרוצים לפטר את השחקן או שהדמות תפסיק להיות מרכזית. את השחקנית לא פיטרו, והדמות לא היתה מרכזית. נראה לי שהיא תחזור. אני יודע ששלי חוזרת. SIX EYES TO WATCH OVER ME
 

tsou

New member
../images/Emo58.gif אכן נטלי בוזבזה תרתי משמע

אך שש החדשה אינה נטלי, מצטערת 1) היות וסימן הזיהוי של הששיות האינדיבידואליות הוא השיער, בוודאי שמת לב ששערה של הנוכחית הוא וריציה בלעדית וחדשה בסדרה 2) באמת נראה לך שנטלי היתה אומרת לגאיוס בכזו תמימות כנועה שהיא "רוצה לעשות לו טוב"?
 

duron

New member
ובכן:

ראשית אני לא טוען שהיא כבר חזרה. ושנית, אני לא בטוח שמי שהציעה לגאיוס "לעשות לו טוב" באמת הייתה שם. מה הסיכוי שזו היתה השש שבראש, שמנסה לדרבן אותו לשוב ולקחת חלק פעיל בעלילה.
 

tsou

New member
לדעתי- סיכוי אפסי ../images/Emo13.gif

אם כי אהבתי את התיאוריה!
 

rawk16

New member
אני נוטה להסכים

אבל לבאלטאר יש איזו נוכחות כזו, משהו בו גורם לנשים לרצות להוריד את התחתונים שלהן- קארה, 6, דיאנה, טרי... אז מצד אחד, למה שגם היא לא תיפול ברשתו? מצד שני, אולי היא באמת לא הייתה שם- באלטאר ידוע בחזיונות השווא שלו. במידה וזה חזיון ש6 הביאה לו- מה הפואנטה? למה לא לבוא בעצמה? איך נטלי יכולה להשפיע על באלטאר יותר מאשר 6? ההחלטה הזו הזויה בעיניי אז אני פוסלת אותה. 6 לא תעשה כזה דבר." 6 פלטינה שבראש" יותר אסרטיבית מאשר "6 החדשה שאנחנו עדיין לא סגורים על מי זאת בדיוק".
 

tsou

New member
נטלי לא קשורה ! ../images/Emo58.gif

זו לא נטלי בכל מקרה זו א ו שש "שלו"=חזיון, או שש חדשה =מציאות, והסצנה פשוט מערערת את ההבחנה בין השניים (אקא תקדים שלי גודפרי, אבל בקטנה פה)
 

tsou

New member
../images/Emo58.gif נכון שבאלתר

הסתכל עליה בתדהמה שמרמזת שאולי זו שש "שלו" שהוא מזהה אותה בכל מצב (ופיאה) מצד שני, אולי הוא רק מופתע מכך שבין הששיות שעל ספינת האם צצה פתאום עוד גרופית מהסוג שהוא בז להן על הגלקטיקה לדבריו, אלא שהפעם זו , שוב, ששית דוקא- כלומר עוד מקרה של גניבה של המציאות מהדמיון (משהו בדומה לארוע שלי גודפרי, שקצת מטשטש את הגבולות בין מציאות לדמיון, רק שכאן זה נעשה ברופן הרבה יותר נקודתי)
 

duron

New member
אהמממ..

רק הרגע עצרתי לחשוב על התרתי משמע ....:)) LOL
 

tsou

New member
כן אבל למה בדיוק הוא התכוון? ../images/Emo13.gif

 

duron

New member
../images/Emo58.gif הוא התכוון

לעיקצוץ בגדם. הוא הפסיק. השאלה היא, מה הייתה משמעות העיקצוץ ? ייסורי מצפון על ניו קפריקה ? חוסר אונים מול המעורבות של הסיילונים בצי ? אולי באופן סימבולי משהו הציק לו ברגל , מרוב זה שהוא עמד והביט מהצד...
 

tsou

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif נו באמת!

למה הוא התכוון כשאמר לבאלטר שהוא מקווה שאנשים ידעו מיהו.. הפוסט שלי היה תגובה לפוסט קודם באשכול..
 
למעלה