4x14 - Blood On The Scales

rawk16

New member
יש לי כמה רעיונות: ../images/Emo58.gif

1. שהוא תמיד חלם להקים מסעדות בצורה של אוכל. 2. שהיה לו קראש מטורף על באלטאר ואחר כך על זארק. 3. שהוא הושפע מהמוות של די. 4. שהוא בעצם בן אדם טוב שרצה את טובתם. 5. שהוא מהעתיד. 6. שכל ההפיכה הזאת הייתה בעצם הנסיון התאבדות שלו. 7. שהוא ובאלטאר קשורים אחד לשני טלפטית (וככה באלטאר חלם על ההוצאה להורג שעדיין לא תוכננה). 8. שהוא תמיד ראה באדאמה כאבא בשבילו-הנה תראו את הדמיון.. אהה רגע.. לא.. זאת סטארבקס... 4 נראה לי הכי הגיוני.

duron

New member
5 לא

כי אם הוא היה יודע את העתיד , אז הוא לא היה מהסס כפי שהיסס כשהיסס ולא היה נחפז פכי שנחפז כשנחפז וגם 7 לא ממש, כי מה הטעם לרמוז על קשר טלפטי עם דמות שמחוסלת בסוף הפרק. שוב אולי זו השש שבראש ששתלה את החיזיון שראשו של באלתאר ובדיוק הייתה שם לנחם אותו כשהתעורר.

tsou

New member
פה כבר נדרש ../images/Emo58.gif

מהעתיד לא במובן המילולי (כי בס"ג מסרבת לעשות שימוש במשחקי זמן וחייזרים) אלא הגוספלי-מיסטי-בסג"י , בקיצור "חזיוני"- הוא ראה עתיד שלא התממש. קשר טלפטי כלשהו היה עם גייטה, ובאמת סביר שאנו מתקדמים לקראת הדמות ש"שותלת" את החזיונות- כידוע אני הראשונה שמצביעה עבור שש (המקורית!) אבל במקרה זה, אני חוששת שזו היתה רק שש תמימה חדשה (וזמנית)..

duron

New member
בהתחלה חשבתי לשים ../images/Emo58.gif

אבל מי שקרא את כל השרשור עד כאן כבר לא יופתע מימלא. לגבי "מהעתיד" אני חושב שכוונת המשורר הייתה מילולית. ולגבי משחקי זמן, במילה אחת - קארה.

tsou

New member
1. התכוונתי להודעה שלי, ו-2

איזה משורר, מור או כותבת ההודעה?
קארה- מור אמר בפירוש שאין משחקי זמן..אני מאמינה לו (בשלב זה)

duron

New member
המשורר זו הכותבת../images/Emo58.gif

ולגבי משחקי הזמן - עצם קיום ה"נבואה" היא סוג של משחק זמן. דמויות לאורך הסדרה לקחו החלטות רציניות על סמך נבואות כאלו ואחרות. (אני מעדיף כרגע להוציא את כתבי פית'יה ) מכאן - אם אין משחקי זמן אז הכל נכתב מראש (וזה מתחבר עם התאוריה ה-"כל סיילונית" הקודמת שלי )

tsou

New member
נכון מאד,

אבל לא משחקי זמן כמו שהמשוררת כתבה בלי להתכוון ברצינות.. כלומר לא מהעתיד במובן התמים יותר של המד"ב הקלאסי, בכל מקרה מה שמדהים בקשר לקארה זה שזה נראה כמו משהו שיכול לקבל הסבר רק במובן המדב"י הקלאסי אבל מור מחבר את זה פה למימד המיסטי וזה מספיק כדי להפורך את הרזורקשון שלה לתעחומה בלתי פתירה לחלוטין (עד שידע ההסבר) אני חושבת שהכל נכתב מראש אבל עם מקום לבחירה מסוימת (אם כבר זה גוספלי...)

duron

New member
../images/Emo58.gif נראה לי ש-

בהמשך התפתחות העלילה יהיה פרק שיוקדש כולו לקירה ומה שעבר עלייה. אולי היא פוגשת את אותה ישות מיסטית שאחראית לכל הבלאגן כמו איינשטיין לקרייטון כמו אומה לג'קסון כמו הארכיטקט לניאו (להבדיל) מה שבטוח - משהו בנה אותה ואת הוויפר שלה מחדש. לאותו משהו לא היה אכפת שהיא נעדרה לחודשיים או שהוויפר היה חדש לגמרי.

rawk16

New member
אולי זה היה../images/Emo58.gif

ליובן. אני חושבת שיש יותר לבחורצ'יק הזה ממה שמספרים לנו. יש לו איזה זיכרון מקארה, הוא קשור אליה בצורה זו או אחרת. כל ההזיות\חזיון\אמת שלה מהתקופה שלה על ארץ היו של ליובן ואימא שלה. אני מאמינה שיש לו קשר יותר רציני לעלילה הזאת. אהבתי את התיאוריה שליובן הוא אבא שלה. אחלה תיאוריה.

tsou

New member
המועמדות שלו ירדה מהפרק ברגע

שנבעת מגילוי הגופה של סטארבק..

LiveTOfly

New member
../images/Emo190.gif לגבי קארה

סתם מחשבה שלי אבל אולי זה קשור לסיילון האחרון כלומר אלן... אולי היא הייתה על כדור הארץ ומצאה את סטארבק והחייה אותה מחדש..... הזוי אבל יסביר אולי הרבה דברים אחרים...

tsou

New member
אומה לג'קסון?

הלוואי שיהיה פרק שלם לקארה .. אבל בקצב התמעטת הפרקים הנוכחי אני בספק..

rawk16

New member
המשורר

אני כותבת גם הייקו: עוד תעלומה\ באטלסטאר גלקטיקה\ הצי המוזר.

למעלה