פרק 415

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifפרק 415../images/Emo58.gif../images/Emo67.gif

אוקיי זה היה חתיכת פרק. הסוף עם דרק היה פשוט מותח ומפחיד ברמות...אני לא מאמינה שהוא חזר ושככה הסתיים הפרק |: חוץ מזה רייצ'ל וברוק היו ממש חמודות דווקא
(בהשראת הפרק
)

ALIAS ROCK ON

New member
איך??? מתי התחלת תהורדה??

אם יש לך דרך יותר מהירה מהביט פליז דברי איתי...

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif415

זו הפעם הראשונה שאני רושם משהו בפורום הזה, אה. אללי. פסיכודרק חזר
. לא תפסו אותו? הוא לא היה אמור להיות בכלא? ;; כלומר, אוקיי, היה לי ברור שמשהו הולך לקרות. אבל, לא יודע, חשבתי שתבוא איזו בתדודה או אבא אחר או שאמא של פייטון לא באמת מתה. לא חשבתי שיהיה פסיכודרק ;;. סעמק
.

../images/Emo58.gif

דרק זה פדופיל שעקב אחרי פייטון במשך הרבה זמן, ובסוף שיקר לה ואמר לה שהוא אח שלה... אני מניחה אבל שאחרות יכולות להרחיב יותר כי לא ראיתי כל כך את הפרקים האלה...

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifביוטוב עדיין לא עלה אבל

תנסי עוד כמה שעות.

Dgogo

New member
../images/Emo58.gif415

פרק ענק... הקטע עם ה"WHORE" על השמלה של ברוק היה LOL.... אבל הדברים הסתדרו טיפה יותר מדי מהר בשביל הפרק והיה ברור שיהיה איזה משהו בסוף ואז בא דרק הזה בסוף פשוט גאוני... למרות שלא סבלתי את הדמות שלו זה רעיון גאוני וגם לא הגיוני להחזיר אותו... הרי הוא היה בכלא לא?

BaSTArD077

New member
~~~

אמרו באחד הפרקים שהוא ברח מהכלא,אז זה היה צפוי שהוא יחזור מתישהו :O

../images/Emo82.gif מתי?

באיזה פרק אמרו שהוא ברח מהכלא? אני לא מאמינה שלא שמתי לב לזה.... בעונה הזאת אני כל פעם מצטערת שראיתי את הפרק של השבוע, זה ממש מטריד. כל פרק רק משאיר יותר מתח לזה שאחריו... זה כל כך משגע שעדיף לראות את כולם ביחד!

sexyvampire

New member
פרק טוב.../images/Emo58.gif../images/Emo67.gif

מה לעזאזל? הסידרה נהיית מעולה משבוע לשבוע. הקטע עם דרק, ברוק - והבוקסים מעוליייים.

4X15 ../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

אנל'א מאמינה!!
פייטון הייתה כ"כ יפה! למה זה מגיע לה?? ממש מתעללים בדמות שלה אני מקווה שלוקאס יספיק להציל אותה.. היה פרק יפה , איזה מתחחחח אבל משהו קטן לא הבנתי ואולי כי ראיתי בלי תרגום... כשפייטון וברוק רבו בחוץ היא אמרה משהו על אמא שלה ולא הבנתי מה זה קשור למריבה? מישהו יודע?

BaSTArD077

New member
מנסה לענות -

באחד הפרקים היותר מוקדמים ,היה ויכוח בין פייטון לברוק שאיכשהו ברוק הכניסה את אלי,אמא של פייטון (אפשר להגיד זכרונה לברכה או שאנחנו יותר מדי נכנסים לסדרה?) בתור עקיצה שהיא מתה או משהו כזה.. מצטער שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים.

LindZiv Cohan

New member
אם אני אל טועה זה היה בדרך למשחק

כשהבנות עשו משחק תפקידים, וברוק אמרה שכל מי שאוהב את פייטון מת בסוף, לדוגמא אמא 1 ואמא 2

רבההה

New member
../images/Emo58.gif :|||

דייי אחרי כל הפרקים האלה אני רוצה עוד עונה!! לא רוצה שזה יגמר!! ברוק-רייצ'ל :):) ברוק-צ'ייס :(:(.. יש לכם מושג אם הם יחזרו?? =// היילי-ניית'ן.. פףף היא בכלל לא הייתה צריכה לכעוס עליו לפי דעתי.. היא ידעה שהוא היה כזה.. דן-קרן מתי כבר יגלו שהוא רצח את קית'?!?!?! אני לא רוצה שהיא תפתח שוב רגשות כלפיו!!.. מסכנה.. שלי-מאות'.. שיחזרו!!! פייטון-ברוק.. פייט גירלז חחח אהבתי את זה!!
פייטון-דרק!!!! [המזויף] מאיפה לעזאזל הוא בא פתאום?!?! אמאאא... שימו פה בבקשה ת'פרומו לפרק הבא..

רבההה

New member
../images/Emo58.gif עונה 4...

בעונה הרביעית מגלים שלפייטון יש אח מצד האבא האמיתי שלה.. היא מנסה ליצור איתו קשר, אבל הוא לא רוצה לדבר איתה. ואז יום אחד הוא מופיע אצלה ומאז הם מתחילים להכיר ולהיות בקשר. לאח שלה קוראים דרק ובסוף מתברר שזה שהופיע אצלה בבית הוא לא דרק האמיתי.. הוא סתם מתחזה שאובססיבי כלפיה בצורה ממש מפחידה.. צריך לראות הכל.. אין לי ממש כוח להסביר את כל הדברים שהוא עשה אז אולי מישהו יכתוב בהמשך.. כשהיא מגלה שזה לא האח האמיתי שלה [בעצם לוקאס חשד וגילה את זה] מנסים לתפוס אותו ולא ממש מצליחים אבל בסוף תופסים אותו וכנראה שהוןא ברח כי עכשיו הוא חזר :S:S ושכחתי לציין שבסוף האח האמיתי שלה הופיע ואנלא ממש זוכרת לאן הוא נעלם חחח

למעלה