פרק 415

לאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gif

אני חושבת שאני בערך היחידה בפורום, אבל אני לא רוצה שרייצ'ל תעזוב!
אהבתי אותה למרות שהיא הייתה ביץ'! בכיתי כשהיא וברוק התחבקו, רייצ'ל גנבה בשבילה את המבחן, והושעתה בשבילה מבית הספר, היא היחידה שבאמת הייתה שם בשבילה, נכון שהיא רשמה אותה לרוג ווג, רק בשביל המעודדות, וניסתה לגנוב לה את לוקאס, אבל בעונה הרביעית היא היחידה שהייתה שם בשבילה... ונתנה לה לברוק לגור איתה כשפייטון שוב בגדה בה... ועכשיו ברוק תגור לבד בבית הגדול הזה... אני לא רוצה שרייצ'ל תעזוב!
ואני שונאת שונאת שונאת את פייטון! וברוק
היא כל כך התרגשה מהנשף, וגם צ'ייס וגם המכה, הכל נהרס לה
ניילי! אהבתי במיוחד את הרשימה שניית'ן עשה, של הבנות שהוא היה מאוהב בהן! מסכן מאות'! שלי כזאת מגעילה! דב הייתה ממש נחמדה כשהיא ביקשה מהיילי לסלוח לניית'ן, והיא גם די צדקה
וזה רק אני או שלוקאס ודרק די דומים בתסרוקת? ברוק הייתה חמודה כשהיא חייכה שלפייטון עדיין אכפת
ואהבתי שדרק החטיף לפייטון
וואי כמה חפרתי

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gifאני לא סובלת את פייטון../images/Emo58.gif

וזאת הייתה הכוונה שהשיער של לוקאס ודרק יהיה דומה
איזה מצחיקה היילי הייתה עם הרשימה
נייתן:"אני אכתוב את הרשימה" היילי:"רציתי שלא תוכל לכתוב את הרשימה. איך אני יכולה להתחרות בכל הבנות שהיית איתן?" נייתן:"את לא צריכה להתחרות בכל הבנות" היילי:"כל הבנות?! עם כמה בנות כבר שכבת?!" נייתן:"אף פעם לא חשבתי על זה" היילי:"בגלל זה רציתי שתתוב את הרשימה! אז תעשה מה שאני מבקשת ממך!"

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif וול

היא אישה בהיריון ועוברים עליה משברים ריגשיים
איך כזה לוקאס עשה לברוק - It could be worse, you could be nathan right now
וששש עד פייטון
נכון זיו?

רבההה

New member
אוווףףף גמני לא סובלת ת'פייטון הזאת

היא ממש מעצבנת אותי!! למרות שאני גם אוהבת בה דיי הרבה דברים, כמו למשל ת'מוזיקה ות'בגדים שהיא לובשת וכל זה חחח אבל הדמות שלה כ"כ מעצבנתתתת

יש בה משהו שני צדדים..

כמו לכל אחד, אבל אצלה זה מוקצן. היא יכולה להיות הכי מגעילה שיש, והיא יכולה להיות הכי מקסימה שיש. וכל מצב שהיא נמצאת בו, רואים את זה.

הבגדים בעונה הרביעית כבר לא כל כך!

אני ממש שונאת את איך שהיא מתלבשת עם החולצות המזעזעות האלה...

למעלה