פרק 415

xXPheobeXx

New member
פגרה עד אפריל לפי מה שהבנתי

לגבי הפרק.. היה יפה :) הסוף הרג אותי עכשיו לחכות עד אפריל :( :( באסה

רבההה

New member
מההההה?? שוב?!?!?!

כוסאמא של הערוץ הזה!!!!! [סליחה על ההתבטאות חחח] נמאס כבר מהפגרות המטומטמות האלהההה!!! ועוד אחרי הפרקים הכי מלחיצים... מה נסגר?!?! וגם את ורוניקה מארס הם מפסיקים!! דייייייי נמאס לייייי [תסלחו לי חחח.. הייתי צריכה להוציא עצבים]

Oshrat G

New member
יש פגרה?

אתם בטוחים שיש פגרה? למה שוב? ובדיוק איזה סוף הם מצאו לעשות פגרה.. דרק.... יש למישהו קישור שאומרים שיש פגרה?

HADAS MA

New member
פרק 15

פרק מהמםםם פשוט חבל שריצ'ל עזבה דווקא היא וברוק היו מתאימות יחד... ממש לא ציפיתי שדרק יחזור פתאום...מעניין מה הוא יעשה לפיטון...

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo58.gif מעליי לעונה 4!

^ לפרק 15 כבר יש שרשור, לא צריך לפתוח אחד חדש וכמובן לסמן בספוילר בשביל אלו שעוד לא ראו ולא רוצים לדעת עדיין!.

yuyu13

New member
../images/Emo58.gif

יוא איזה פרק אלוהים ישמור רייצל המסקנה היא כל כך מסכנה אני שונאת את צייס הוא מגעיל אמן ויהיה משהו בין מואת לברוק הקטע עם דרק : אלוהים ישומר ידעתי שזה לא לוקאס מי שהתכפתר בגלל שלא הראו את הפנים שלו חשבתי שזה ג'ייק ואז ראיתי את הפסיכופט המטומטם הזה והיה בא לי להרוג אותו מה לא הכניסו אותו לכלא אוו משהו כזה?

LindZiv Cohan

New member
אדיר!../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

ידעתי שזה היה דרק ברגע שהראו את התמונה של פייטון
סופסוף נעשה צדק! מישהו היה צריך להרביץ לה
גוד פור יו דרק! סתם
אהבתי את כל הקטעים של ברוק ופייטון, עם הWHORE, עם הביצים
במיוחד אהבתי כשברוק צעקה עליה בדלת של הבית של פייטון שהיא ולוקאס לא היו פרודים... ): ברוק לשלטון!

פלפלת02

New member
האמת ש...../images/Emo58.gif

תמיד תמכתי בצד של ברוק בזה שפייטון לא הייתה בסדר, אבל אחרי המריבה שלהם, פייטון ממש צודקת כי היא לפחות ניסתה להיות כנה ברוק סתם שכבה עם נייתן בשביל סתם, לעומת פייטון שזה היה מרגשות אין לי מוגש איך יחזירו אותם להיות חברות אחרי כזאת מריבה...

LindZiv Cohan

New member
עדיין../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

ברוק הייתה שיכורה ועוד נייתן אמר לה שהיא נפרדה ממנו..
פייטון ניסתה להיות כנה, בסדר.. אבל כנה כנה, היא מנשקת אותו בזמן שהוא עם ברוק ועוד כועסת עליה ששכבה עם נייתן לפני שנתיים כשהם היו פרודים.. חחחח קצת חזרתי על הדיאלוג שלהן בפרק אבל לא חשוב

למעלה